Πρώτες αγάπες :P

Παιδια, εγραψα το θεμα και δεν προλαβα να πω και γω τα δικα μου.. :redface: Λοιπον, απο 2 χρονων τα ειχα με τον Ντέννις (μεγαλωσαμε μαζι), καναμε τα παντα μαζι, μεχρι και στην τουαλετα (για το ψιλο) μαζι πηγαιναμε :lol: ! Ειχαμε κοιμηθει πολλες φορες και μαζι και λεγαμε τοτε στους γονεις μας (που ηταν οικεγεινειακοι φιλοι) οτι αν μεινω εγκυος, θα παντρευτουμε πιο γρηγορα! Μετα στην παρεα μας ηρθαν αλλα 2 αγορακια, ο Παυλος και ο Ολεγκ. Και απο κει και περα ο Ντεννις ειχε διαμαχαη με τον Ολεγκ ποιον αγαπαω εγω. :D Μαλιστα μερα παρα μερα ''αλλαζα'' την αγαπη μου και αυτοι πηγαινανε κλαιγοντας στην μαμα τους οτι σημερα αγαπαω τον αλλον...:lol: Κακια ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια, εγραψα το θεμα και δεν προλαβα να πω και γω τα δικα μου.. :redface: Λοιπον, απο 2 χρονων τα ειχα με τον Ντέννις (μεγαλωσαμε μαζι), καναμε τα παντα μαζι, μεχρι και στην τουαλετα (για το ψιλο) μαζι πηγαιναμε :lol: ! Ειχαμε κοιμηθει πολλες φορες και μαζι και λεγαμε τοτε στους γονεις μας (που ηταν οικεγεινειακοι φιλοι) οτι αν μεινω εγκυος, θα παντρευτουμε πιο γρηγορα! Μετα στην παρεα μας ηρθαν αλλα 2 αγορακια, ο Παυλος και ο Ολεγκ. Και απο κει και περα ο Ντεννις ειχε διαμαχαη με τον Ολεγκ ποιον αγαπαω εγω. :D Μαλιστα μερα παρα μερα ''αλλαζα'' την αγαπη μου και αυτοι πηγαινανε κλαιγοντας στην μαμα τους οτι σημερα αγαπαω τον αλλον...:lol: Κακια ετσι?

Καθολου κακια, μαλλον εξυπνη θα ελεγα ;)
Εμενα ηταν ενα αγορακι απο το νηπιαγωγειο, ο Θεμης, αλλα μαλλον αυτος με αγαπουσε.. μου ζητουσε συνεχεια να τον παντρευτω, αλλα εγω του ελεγα οχι συνεχεια! κι οταν πια αυτος ο καημενος εκλαιγε και μου λεγανε και οι δασκαλες "αμαν βρε Κελλυ!", του ελεγα ναι, αλλα μονο αν κανεις οτι σου λεω εγω!! κι αυτο το καημενο ελεγε ενταξει! :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::blink::redface:
Νιάου να'σαι καλά μ'έκανες και γέλασα! Όχι εμείς δεν είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ :P:whistle::inlove:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σίγουρα;:hmm: :lol:

Α εσυ του εβαζες απο τοτε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι! :lol: :lol: Παντως μια αλλη παιδικη μου αγαπη με ειχε πληγωσει, ημαστα 1-2 δημοτικου και γειτονες. Καναμε πολυ παρεα στην παιδικη χαρα και γενικα την περιοχη μας. Μια μερα λοιπον τον ρωτησα ποια αγαπαει? :hmm: Και μου λεει μετα απο καποια σκεψη: Αγαπαω την μαμα μου! Εσυ? Εγω φυσικοτατα (αν και ψιλοτσαντισμενα) του λεω εσενα!!! :P Α, μου κανει, και εγω σε αγαπω αλλα μετα την μαμα μου! :lol: :lol: :lol:

Καθολου κακια, μαλλον εξυπνη θα ελεγα ;)
Εμενα ηταν ενα αγορακι απο το νηπιαγωγειο, ο Θεμης, αλλα μαλλον αυτος με αγαπουσε.. μου ζητουσε συνεχεια να τον παντρευτω, αλλα εγω του ελεγα οχι συνεχεια! κι οταν πια αυτος ο καημενος εκλαιγε και μου λεγανε και οι δασκαλες "αμαν βρε Κελλυ!", του ελεγα ναι, αλλα μονο αν κανεις οτι σου λεω εγω!! κι αυτο το καημενο ελεγε ενταξει! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Ο καημενούλης!:rolleyes:
Εσύ είσαι η κακιά τελικά, κι όχι η λακτούλα!:mad: :rolleyes:
Όχι, έτσι έτσι, να τους έχουμε εμείς από κάτω!:D :up: :rolleyes: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ναι απ'οτι φαινεται, το ειχα απο τοτε!! :up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back