Με πήρανε χαμπάρι. Αχαχαχα!!!επειδή έβλεπα και το άλλο θέμα, δε χρειάζεται να τρέχεις από πίσω της μην τυχόν πάει τουαλέτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι πανέμορφη ! Να την χαίρεσαι !Αυτή είναι η Ματούλα μου!
![]()
Σήμερα η μικρή ανοιγοκλείνει το στόμα της και κάνει έναν περίεργο ήχο, σαν να τρίζει τα δόντια της. Το έχει κάνει 4-5 φορές από το πρωί και πάντα κοιτάζοντας έξω από τη μπαλκονόπορτα.
Να βλέπει κάτι; Είναι ανησυχητικό;
Εντωμεταξύ, δεν κοιμάται κιόλας, κάνει βόλτες, ενώ συνήθως μετά τις 12 είναι τέζα (θέλω και να τη χτενίσω και περιμένω να ζαβλακωθεί..)
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Και νόμιζα ότι βρήκα τρόπο να μη μου παραπονιέται, τη βάζω στην καρέκλα δίπλα μου όταν δουλεύω... Τώρα θα κάνει γρρρρ όλη την ώρα; :-)
anna 21
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα.
Σήμερα η μικρή ανοιγοκλείνει το στόμα της και κάνει έναν περίεργο ήχο, σαν να τρίζει τα δόντια της. Το έχει κάνει 4-5 φορές από το πρωί και πάντα κοιτάζοντας έξω από τη μπαλκονόπορτα.
Να βλέπει κάτι; Είναι ανησυχητικό;
χαχαχαχαχαχα! εμεις το λεμε cat tv
και με την οθονη του υπολογιστη το ιδιο συμβαινει- υπαρχουν μαλιστα και ηλεκτρονικα αφης για γατες με οθονες που περνανε ζουζουνια και η γατα τα σκοτωνει με το πατουσι της

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχα! εμεις το λεμε cat tv![]()
και με την οθονη του υπολογιστη το ιδιο συμβαινει- υπαρχουν μαλιστα και ηλεκτρονικα αφης για γατες με οθονες που περνανε ζουζουνια και η γατα τα σκοτωνει με το πατουσι της![]()
Σώπα!!! τι τεχνολογία είναι αυτη καλε??? Που τα βρισκουμε αυτα????
anna 21
Δραστήριο μέλος
Σώπα!!! τι τεχνολογία είναι αυτη καλε??? Που τα βρισκουμε αυτα????
δε θυμαμαι καθολου που το ειχα δει (σιγουρα οχι ελλαδα) υπαρχουν ομως και αντιστοιχα apps! https://www.youtube.com/watch?v=b44kRsX0dYw
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool