Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Γεία σας!!Είμαι σχετικά καινούρια γατομαμά.Έχω το γατάκι μου 1 μήνα και 2 εβδομάδες και είναι 2,5 μηνών.Έχει κάνει τα δύο πρώτα εμβολιάκια του,έχουμε κάνει την κατάλληλη αγωγή για τα ενδοπαράσιτα και τα εξωπαράσιτα και αναρωτιόμουν πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το πρωτο του μπανάκι..(??)![]()
Γεια σου και καλως μας ηρθες

Μπορεις να διαβασεις αυτο εδω το αρθρο σχετικα με το μπανιο για γατακια
https://www.mypetz.gr/threads/Μπάνιο-και-γατάκια.222174/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος

dld δεν είναι αρκετά μικρούλης για να του κάνω μπάνιο??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γιατι πρεπει να του κανεις μπανιο;; το μπανιο βασικα το χρειαζονται κυριως τα μακρυτριχα..και σε εξαιρετικες περιπτωσεις οταν ειναι πολυ λερωμενα απο λαδια και δεν γινεται αλλιως.Η γατα εχει την εξαιρετικη ικανοτητα να καθαριζεται μονη της και πολυ καλα μαλιστα,χωρις να εχει καθολου αναγκη απο μπανιο δικο μας,εκτος απο τις περιπτωσεις που ανεφερα.Ας μην τα εξανθρωπιζουμε τοσο πολυ.
Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα.Γιατι πρεπει να του κανεις μπανιο;; το μπανιο βασικα το χρειαζονται κυριως τα μακρυτριχα..και σε εξαιρετικες περιπτωσεις οταν ειναι πολυ λερωμενα απο λαδια και δεν γινεται αλλιως.Η γατα εχει την εξαιρετικη ικανοτητα να καθαριζεται μονη της και πολυ καλα μαλιστα,χωρις να εχει καθολου αναγκη απο μπανιο δικο μας,εκτος απο τις περιπτωσεις που ανεφερα.Ας μην τα εξανθρωπιζουμε τοσο πολυ.
![]()
έχεις δίκιο και ευχαριστώ πολύ!!απλά είχα διαβάσει ότι καλο θα ήταν να του κάνουμε μπάνιο όσο είναι μικρό ακόμα για να το συνηθίσει.
λοιπόν καλύτερα λες να μην του κάνω?

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις δίκιο και ευχαριστώ πολύ!!απλά είχα διαβάσει ότι καλο θα ήταν να του κάνουμε μπάνιο όσο είναι μικρό ακόμα για να το συνηθίσει.
λοιπόν καλύτερα λες να μην του κάνω?![]()
Άλλαξε τα γκρικλις πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες

Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος
Άλλαξε τα γκρικλις πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες![]()
Δεν το ήξερα αυτό..Ευχαριστώώ!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν το ήξερα αυτό..Ευχαριστώώ!!![]()
Αν θελεις..κοιτα στα pm σου(προσωπικα μηνυματα)

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λοιπόν καλύτερα λες να μην του κάνω?![]()
Να το συνηθισει..ΟΤΑΝ ειναι απαραιτητο..συνηθως στα μακρυτριχα γινεται αυτο..

Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος
Αν θελεις..κοιτα στα pm σου(προσωπικα μηνυματα)![]()
Αχ τώρα τα είδα..

Δεν το ήξερα..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ τώρα τα είδα..
Δεν το ήξερα..
Δεν πειραζει...

Haribo<3
Νεοφερμένο μέλος
Οπότε καλήτερα δεν του κάνω!Να το συνηθισει..ΟΤΑΝ ειναι απαραιτητο..συνηθως στα μακρυτριχα γινεται αυτο..![]()
Μία μέρα όμως πάτησε τα κακάκια του(
) και έπρεπε να του πλήνω το ποδαράκι και μου έκανε χχχχ
,γι αυτό σκέφτηκα να του κάνω μπάνιο μήπως και το συνηθίσει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
τωρα και τις γλαστρες μου να ποτισω με το που βλεπει νερο γινεται κεντερης και πισω απο τον καναπε μεχρι να τελειωσω!
αλλα τωρα δεν χρειαζεται πια μπανιο ..ειναι καθαρουλης απο μονος του!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
(το σκασμένο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Εγώ τον έκανα μπάνιο μια όταν τον πήρα γιατί ζούσε σε αυλή. Γενικά είναι πεντακάθαρα ζώα αυτό έχω καταλάβει. Σκέψου ότι όταν πλένεται και τον πιάσω οπουδήποτε τσατίζεται απίστευτα και πλένει το σημείο για ώρες(το σκασμένο
)
Βρε συ μηπως ειναι αδερφος της Τσουτσουκας??????
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή με το μπάνιο φεύγουν τα αλλεργιογόνα? Ρωτάω γιατί ο φίλος μου έχει αλλεργία στα γατιά. Το γατάκι είναι ημιμακρύτριχο αλλά φοβάμαι να το κάνω μπάνιο γιατί έχω ακούσει ότι μετά μπορεί να αρρωστήσουν!
Μπορεις να το στεγνωνεις πολυ πολυ καλα και θα ειναι μια χαρα...εμενα η κτηνιατρος μου μου ειχε δωσει και ενα σαμπουαν αντιμικροβιακο και μου ειπε να το κανω μπανιο καθε εξι μηνες με αυτο.... δηλαδη δυο φορες το χρονο...γιατι δεν ρωτας και εσυ τον κτηνιατρο σου!

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την έχω μια εβδομάδα και η επόμενη συνάντηση είναι 2-12 (έτσι γράφει στο βιβλιάριο) οπότε λέω να μην την ταλαιπωρήσω πιο νωρίς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool