Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το σοκ που είχε υποστεί το κοριτσάκι μου δεν ήθελε ούτε νερό ουτε φαγητό για την επόμενη μέρα. Και μιλάμε για πολύ κοιλιόδουλο γατί. Αυτό βέβαια δεν της κράτησε, πολύ σύντομα επανήλθε στα φυσιολόγικά της.

Στη τουαλέτα της δεν πήγε για μια μέρα και κάτι γιατί το καημενο πόναγε πολύ για να σφιχτεί. Τσισάκια έκανε αλλά κακάκια μας πήρε μια δυο μέρες μέχρι να ξαναδούμε.
Όσο για την ακινησία, ο γιατρός της μας συνεστησε να την έχουμε στη γατοφόρο για μια εβδομαδα για να μην ταλαιπωρει το τραυματισμένο της ποδαράκι και τους σπόνδυλους που είχαν ταρακουνηθει.
Αυτη είναι η δική μου εμπειρια, αλλά αν εσένα δεν σε καλυπτει αυτό που σου είπε ο γιατρός σου, καλό θα ήταν να πάρεις και μια δευτερη γνώμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacrima
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
πριν περιπου απο 20 λεπτα το γατονι μου επεσε απο τον δευτερο οροφο

!!!!το στομα του εχει αιματα και νομιζω οτι εσπασε και δοντακια
....τι να κανω???...απο την ωρα που τον εφερα πανω συνεχεια καθετε μονο του και εχει διπλωμενα τα δυο μπροστα του ποδαρακια
....το πρωι θα τον παω στον κτηνιατρο...τι να κανω μεχρι τοτε???

julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Παραπάνω το λίνκ, με μωβ στο αρχείο είναι τα 24ώρα.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-είναι-η-ιδανική-γατοφόρος.225131/
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον ψάχνει η κοπέλα να αγοράσει γατοφόρο.....
https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-είναι-η-ιδανική-γατοφόρος.225131/
αυτη την ωρα που το εγραψες ξερεις ημουνα στη κτηνιατρο
ιβανα
Επιφανές μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
παλι δε μας ειπες τι εγινε ομως...
το πηγα και η κτηνιατρος δεν ηταν εκει αλλα το κοιταξε λιγο η βοηθος και μου ειπε να το αφησω εκει και να παω το απογευμα...ευχαριστω για το ενδιαφερον...

Υ.Γ. ειπε οτι φαινετε καλα

mickey mouse
Διάσημο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατα ταλλα ειναι λιγο καλυτερα.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενημέρωνέ μας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη, σήμερα έφαγε κάπως, την έχω σε δροσερό και ήσυχο μέρος, παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να την ανακουφίσω...οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεις να την χαιδευεις αναμεσα στα ματια και κατα μηκος της μυτης. Αυτο αρεσει πολύ στις γατες και τις χαλαρωνει. Ευχομαι περαστικα....
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, σήμερα είναι εμφανώς ορεξάτη και ήρεμη, ελπίζω η ανάρρωση να μην καθυστηρήσει πολύ...Ευχαριστώ και πάλι

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mimis1
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool