Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα μιλήσω ως παθούσα κι εγώ. Όταν η Μελίνα μου έπεσε απο τον 3ο κι εγώ όπως κι εσυ είχα τρελαθει από την αγωνία μου. Ο γιατρός της αφου μας βεβαίωσε με μια ακτινογραφία ότι δεν έχει σπάσει κάτι, μας ενημέρωσε για την πιθανή πορεία της καταστασης.
Από το σοκ που είχε υποστεί το κοριτσάκι μου δεν ήθελε ούτε νερό ουτε φαγητό για την επόμενη μέρα. Και μιλάμε για πολύ κοιλιόδουλο γατί. Αυτό βέβαια δεν της κράτησε, πολύ σύντομα επανήλθε στα φυσιολόγικά της.:D
Στη τουαλέτα της δεν πήγε για μια μέρα και κάτι γιατί το καημενο πόναγε πολύ για να σφιχτεί. Τσισάκια έκανε αλλά κακάκια μας πήρε μια δυο μέρες μέχρι να ξαναδούμε.
Όσο για την ακινησία, ο γιατρός της μας συνεστησε να την έχουμε στη γατοφόρο για μια εβδομαδα για να μην ταλαιπωρει το τραυματισμένο της ποδαράκι και τους σπόνδυλους που είχαν ταρακουνηθει.
Αυτη είναι η δική μου εμπειρια, αλλά αν εσένα δεν σε καλυπτει αυτό που σου είπε ο γιατρός σου, καλό θα ήταν να πάρεις και μια δευτερη γνώμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας!! Σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Πήγε τουαλέτα κ έφαγε (πολύ όπως συνήθιζε) κ ήπιε νεράκι!! Αν εξαιρέσουμε τη ζημιά στο αυτοκίνητο, όλα φαίνεται να είναι αναστρέψιμα..! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πτώση από το 2ο όροφο! Βοήθεια!

πριν περιπου απο 20 λεπτα το γατονι μου επεσε απο τον δευτερο οροφο:(:(!!!!το στομα του εχει αιματα και νομιζω οτι εσπασε και δοντακια:(:(....τι να κανω???...απο την ωρα που τον εφερα πανω συνεχεια καθετε μονο του και εχει διπλωμενα τα δυο μπροστα του ποδαρακια:(....το πρωι θα τον παω στον κτηνιατρο...τι να κανω μεχρι τοτε???:(:(

Θα μπορούσες να το πας σε 24ωρη κλινική...:redface:
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Παραπάνω το λίνκ, με μωβ στο αρχείο είναι τα 24ώρα.

Καλημέρα. Λυπάμαι πολύ για το γατάκι σου και ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Τι έκανες τελικά? Βρήκες κανέναν κτηνίατρο? Είναι καλύτερα το μικρό σου?

πηγατε γιατρο? τι εγινε ? :hmm:

Μάλλον ψάχνει η κοπέλα να αγοράσει γατοφόρο.....:redface:
https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-είναι-η-ιδανική-γατοφόρος.225131/

αυτη την ωρα που το εγραψες ξερεις ημουνα στη κτηνιατρο

παλι δε μας ειπες τι εγινε ομως...

παλι δε μας ειπες τι εγινε ομως...

το πηγα και η κτηνιατρος δεν ηταν εκει αλλα το κοιταξε λιγο η βοηθος και μου ειπε να το αφησω εκει και να παω το απογευμα...ευχαριστω για το ενδιαφερον...:):)

Υ.Γ. ειπε οτι φαινετε καλα:)

Κανένα νέο??

το πηγα πριν στο κτηνιατρο και ειπε οτι εχει σπασει 2 δοντακια και εχει δαγκωσει την γλωσσα του και μου εδωσε antirobe....μου ειπε να τον παω ξανα σε 4 μερες που θα τελειωσει η αντιβιοση και θα δει πως παει...το μονο προβλημα,ειναι που δεν μπορει να δαγκωσει και δυσκολευομαι να του δωσω τις καψουλες....:mad:κατα ταλλα ειναι λιγο καλυτερα.:happy:

Περαστικούλια στο γατουλίνι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :up: Ενημέρωνέ μας..

τελικα το μωλο μου εγινε καλα κι αν και του εσπασε ο κυνοδοντας ειναι μια χαρουλα...:D

Καλησπέρα, ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με συμβουλεύσει από εδώ...προχτές ένα αμάξι χτυπησε την ψιψινα μου με αποτελεσμα να τοποθετηθεί λάμα στο δεξί της πόδι, στο χειρότερο κάταγμα που χειρούργησε ποτε, όπως είπε ο γιατρός.:( Δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη, σήμερα έφαγε κάπως, την έχω σε δροσερό και ήσυχο μέρος, παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να την ανακουφίσω...οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορεις να την χαιδευεις αναμεσα στα ματια και κατα μηκος της μυτης. Αυτο αρεσει πολύ στις γατες και τις χαλαρωνει. Ευχομαι περαστικα....

Μπορεις να την χαιδευεις αναμεσα στα ματια και κατα μηκος της μυτης. Αυτο αρεσει πολύ στις γατες και τις χαλαρωνει. Ευχομαι περαστικα....

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, σήμερα είναι εμφανώς ορεξάτη και ήρεμη, ελπίζω η ανάρρωση να μην καθυστηρήσει πολύ...Ευχαριστώ και πάλι;)

Δεν κανει τιποτα.!:)

Καλο εινα να εχετε τα ζωα σε περιορισμενες αυλες με ψηλη περιφραξη γυρτη προς το τελος αλλιως κινδυνευουν απο ατυχημα α φυγουν η αλλιως μεσα, ιδως για ζωο με αναπηρια

Βοήθεια!!!!!Έχω τη γάτα μου σε κλειστό χώρο μετά από ένα ατύχημα που είχε και εξαιτίας του οποίου της τοποθετήθηκε λάμα στο ποδαράκι.Σήμερα, λίγες μέρες πριν από την πλήρη ανάρρωσή της μπαίνω στο δωμάτιο για να δω μια λίμνη αίματος....έκοψε τη γλώσσα της με κάποιο τρόπο...έχω φρικάρει...περιμένω να πάω στον κτηνίατρο στις πέντε...τι να κάνω;θα ζήσει;όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας με ενημερώσει σας παρακαλώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back