moukelis
Επιφανές μέλος
Τον είχατε πάει αμέσως στο γιατρό;Λες να πάθει κάτι αν δεν ερθει σημερα το απογευμα και τον πάω αυριο το πρωι;Ατακτα γατουλινια!!! Περαστικα σας...
Ο πρωτος γατος που ειχα, επεσε απο την ντουλαπα και επαθε μια κακωση, απο οτι θυμαμαι του καναμε μια ενεσουλα και συνηλθε μεσα σε λιγες μερες...
Ευχομαι να μην ειναι τιποτα....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
Τον είχατε πάει αμέσως στο γιατρό;Λες να πάθει κάτι αν δεν ερθει σημερα το απογευμα και τον πάω αυριο το πρωι;
ναι κατευθειαν...
Δεν νομιζω να παθει κατι...
Πρεπει να ειναι μικροτραυματισμος...
Οπως γνωριζουμε τα γατουλακια δεν σπανε ευκολα τα ποδαρακια τους λογω το οτι ειναι αιλουροειδη...
Ολα θα πανε καλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να μην είναι τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να τον ανακουφίσεις, αλλά λογικά δεν θα έχει κι αυτός όρεξη για πολλές βόλτες (και αν έχει, μάλλον δεν θα είναι αφόρητος ο πόνος).
Έχεις καθόλου τηλεφωνική επικοινωνία με τη γιατρό του για να τη ρωτήσεις;
moukelis
Επιφανές μέλος
Την πήρα την γυναίκα χτες αργά το βράδυ,αλλά το κινητό της δεν πιάνει συνέχεια.Επειδή το έχουν δύο κτηνίατροι μαζί το ιατρείο,πιθανόν θα βρω κάποιον εκεί το απόγευμα.Το πατάει,οπότε δεν φαντάζομαι να πονάει πολύ.Απλά το πατά ελαφρά,και κουτσαίνει λίγο.Αλλά δεν το σηκώνει εντελώς στον αέρα.Περαστικά του.Εύχομαι να μην είναι τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις για να τον ανακουφίσεις, αλλά λογικά δεν θα έχει κι αυτός όρεξη για πολλές βόλτες (και αν έχει, μάλλον δεν θα είναι αφόρητος ο πόνος).
Έχεις καθόλου τηλεφωνική επικοινωνία με τη γιατρό του για να τη ρωτήσεις;

Havana
Διάσημο μέλος
καταρχην περαστικα στο σειριο...μονο σπασιμο σε ποδι σκυλου εχω ζησει .. γατας οχι...ευχομαι να ειναι στραμπουληγμα////
κατα δευτερον χρονια πολλα βρε δωρακι..ελειπα χεθς και δεν το θυμηθηκα....

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά και για τα περαστικά.Δε νομίζω να είναι σπάσιμο,γιατί φαντάζομαι δεν θα το πατούσε καθόλου.Αυριο το πρωί θα μας πει η γιατρός.oxxxxxxxxx
καταρχην περαστικα στο σειριο...μονο σπασιμο σε ποδι σκυλου εχω ζησει .. γατας οχι...ευχομαι να ειναι στραμπουληγμα////
κατα δευτερον χρονια πολλα βρε δωρακι..ελειπα χεθς και δεν το θυμηθηκα....![]()

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
άσε που και αυτός θα προσέχει την άλλη φορά.τα μουστάκια του θα τον προστατέψουν.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικά στο γατουλάκι σας!Μετά απο τέτοια πτώση φυσικό είναι να μη πατά σταθερά και τα 4πόδια του, και απο τη στιγμή που το πατάει έστω και ελαφρά σίγουρα(το καταλαβαίνεις κι εσύ) δεν είναι σπάσιμο. το βράδυ της παρασκευής που γύρισα στο σπίτι είχε πέσει ένα γατάκι(μένω 1 όροφο) και το πρόσεχε η μαμά του,χτύπησε λιγο στο σαγονάκι του,αλλά η συμπεριφορά του είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά,άσε που και αυτός θα προσέχει την άλλη φορά.τα μουστάκια του θα τον προστατέψουν.
![]()
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ, το μικρό δεν έπαθε τίποτα μια χαρά αναστατώνει το μπαλκόνιΠεραστικά στο γατουλάκι σας!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος
Χρόνια σου πολλά κιόλας δεν το ήξερα
Τα Βιρμανάκια που έφτιαξες είναι τέλεια, ξέχασα να στο πώ
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεί να το σκέφτεται ως καριέρα,τι να πω...Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,και πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν τα βιρμανάκια!Σπάσιμο όπως είπες δεν πρέπει να είναι γιατί δεν θα το πάταγε καθόλου, αφού είναι καλά τι να πείς.. μπορεί να θέλει να γίνει κασκαντέρΧρόνια σου πολλά κιόλας δεν το ήξερα
Τα Βιρμανάκια που έφτιαξες είναι τέλεια, ξέχασα να στο πώ
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θα του δώσω τίποτα,θα τον πάω αυριο στη γιατρό μας και θα δω τι θα μου πει.Δώρα μου περαστικα στον μικρο!θα μπρορουσες να του δωσεις καποια αντιφλεγμονώδη αλλα καλυτερα ειναι να το δει πρωτα κτηνιατρος για να αποκλεισει και το καταγμα!ποτε δεν ξερεις τι γινετε οποτε καλυτερα να το δει ειδικος πριν παρει οτιδήποτε!σε καμια περιπτωση μη χρησιμοποιησεις καποιο ανθρωπινο φαρμακο, περαστικα και παλι![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
Τσε
Υ.Γ. πρόσεχε εγω εχω λογο που ειμαι φοβιτσιάρης (καλά της Μητέρας κατόρθωμα είναι αυτό) και ούτε που ξεμυτιζω για το μπαλκόνι
moukelis
Επιφανές μέλος
Στο καινούριο σπίτι ούτε εγώ θα ξεμυτίζω Τσε συναγωνιστή,αλλά εδώ που μένουμε δε γίνεται να μένω κλεισμένος στο δωμάτιο όλη μέρα...πολλα περαστικά στον Σειριο τον φίλο μου (και επιμελέστατο μαθητή μου)
Τσε
Υ.Γ. πρόσεχε εγω εχω λογο που ειμαι φοβιτσιάρης (καλά της Μητέρας κατόρθωμα είναι αυτό) και ούτε που ξεμυτιζω για το μπαλκόνι
Σ'ευχαριστω για τα περαστικά.Θα τα πω στο πατουσόνι μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Αντε βρε μουρλοαδερφε,περαστικα..δεν πιστευω να ειναι τιποτα σοβαρο γιατι δε θα κουναγες καν το ποδι σου..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool