Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρε αδερφε,τι ηταν αυτο που εκανες??Εισαι με τα καλα σου?Δεν πηδανε γατι μου απο τα μπαλκονια..ποναει!!!Τι να σου πω...δε λυπηθηκες τη δολια μανα?Και ειναι και κρισιμη ηλικα!!:P
Αντε βρε μουρλοαδερφε,περαστικα..δεν πιστευω να ειναι τιποτα σοβαρο γιατι δε θα κουναγες καν το ποδι σου..
Τι εννοείτε με την κρίσιμη ηλικία;;;25 ΜΟΛΙΣ,μπουμπουκάκι...:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταλαβω..ο Σειριος μιλαει ή η μαμα του?Μαλλον η μαμα τσιμπισε και οχι ο γατος...αυτος τι αναγκη εχει:P
Αληθεια,πως ειναι ο μικρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταλαβω..ο Σειριος μιλαει ή η μαμα του?Μαλλον η μαμα τσιμπισε και οχι ο γατος...αυτος τι αναγκη εχει:P
Αληθεια,πως ειναι ο μικρος?
Η μαμά τσίμπησε...:P
Δεν βρήκαμε τη γιατρό αμς,αυριο το πρωι θα τη δούμε να μας πει τι θα γίνει με το πολύτιμο πατουσόνι μας.Κατά τα άλλα καλά είναι τρώει,αλλά δεν εχει πολλη ορεξη για παιχνιδι,τον πονάει μάλλον...:/:

:(:(Σειριάκο μου χτύπησες;βρε χαζούλι πατάμε και λιγο φρένο!
Ελα χαδάκια θέλεις μη κάνεις τη μαμά να τρομάζει άδικα!Σε προστατεύουν τα τρομερά μουστάκια σου.Περαστικά μικρό μου.:kiss::kiss:

Kαλημερα!! περαστικα στο Σειριο ....αχχ αυτες οι γατες ποτε θα μαθουν οτι δεν μπορουν να πεταξουν?:hmm:Πως ειναι η πατουσιτσα μας σημερα? θα πατε στο γιατρο?

τι δηλαδή πήρε φόρα και απογειώθηκε? :eek:

τι να πω.....:blink: , περαστικά σας και να προσέχετε, είστε μικρούλια ακόμα:redface:

τι δηλαδή πήρε φόρα και απογειώθηκε? :eek:

τι να πω.....:blink: , περαστικά σας και να προσέχετε, είστε μικρούλια ακόμα:redface:
Ναι,όπως πηδάει πάνω από τη γατοφόρο του παίζοντας και τρέχοντας,έτσι πήδηξε από το μπαλκόνι.Και μην φανταστείτε κανένα πεζουλάκι για περβάζι...Έχουμε από τα γύψινα κάγκελα,και το περβάζι είναι περίπου 25 εκατοστά.Γι'αυτό νομίζω έπαθε τέτοιο σοκ,δεν κατάλαβε ότι πήδηξε στο κενό.Τώρα φέυγουμε για το γιατρό και θα σας πούμε νέα μας σύντομα.

Πω,πω λαχταρα..:(Ευτυχως ολα καλα..Πιστευω θα εχεις καλα νεα στην επιστροφη..Α!Και χρονια πολλαααααααα!!!:up:

Καλημέρα.Τι έγινε με τον Σείριο?Μάλλον στον ματιάσανε...Εύχομαι να μας πείς καλά νέα.Φιλιά και στους δυό σας απο τον speedy και την μαμά του.

Καλημερα Δωρα και Σειριακι:DΕλπιζουμε να μας πειτε καλα νεα:D

Βάλαμε ιατρικό ανακοινωθέν στο θεματάκι μας.Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!:)

Πτώση...

Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς σήμερα ο Σεβάχ έκανε πτώση από τον 3ο όροφο. Τον πήγα στην Κλινική Ζώων στο Πικέρμι, όπου διαπίστωσαν οτι δν κουνάει τα πίσω ποδαράκια του.. Τού έκαναν ακτινογραφία και είδαν ότι ένας σπόνδυλος έχει κάταγμα και την Τρίτη θα κάνουμε μαγνητική για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νωτιαίος μυελός.. Αν δν έχει κοπεί, τότε κάποια στιγμή θα επανέλθει η κίνηση στα πίσω πόδια. Αν έχει κοπεί, σημαίνει παραλυσία.. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι έκανε τσίσα του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι έχει κάποιο΄έλεγχο στην περιοχή με το κάταγμα...
Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, η στεναχώρια μου δν περιγράφεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ο γατος που χαριζες;Περαστικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστηκα στο γατουλη σου.

Ειναι ο γατος που χαριζες;Περαστικα.

Ναι αυτός είναι. Τελικά ματαιώθηκε βέβαια ο λόγος για τον οποίο θα τον χάριζα, αλλά αυτό δν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μετράει τώρα είναι να γίνει καλά..

Λυπάμαι...Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα δυνατά νέα..Πώς έγινε?

Περαστικά και απο μένα.. Αχ αυτά τα μπαλκόνια....:(

Λυπάμαι...Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα δυνατά νέα..Πώς έγινε?

Δν ξέρω πώς έγινε, εμένα με φωνάξαν από την πολυκατοικία ότι τον βρήκαν πεσμένο. Ήταν στην βεράντα μου εκείνη την ώρα, κάτι θα του κέντρισε την περιέργεια, ίσως κανενα περιστερι, το οποίο θα επιχείρησε να το πιάσει και... Δν ήμουν δλδ μπροστά όταν έγινε. Αυτό σκέφτομαι και συνέχεια: μήπως αν ήμουν εκεί, θα το είχα προλάβει.

Δν ξέρω πώς έγινε, εμένα με φωνάξαν από την πολυκατοικία ότι τον βρήκαν πεσμένο. Ήταν στην βεράντα μου εκείνη την ώρα, κάτι θα του κέντρισε την περιέργεια, ίσως κανενα περιστερι, το οποίο θα επιχείρησε να το πιάσει και... Δν ήμουν δλδ μπροστά όταν έγινε. Αυτό σκέφτομαι και συνέχεια: μήπως αν ήμουν εκεί, θα το είχα προλάβει.
Να σκέγτεσαι θετικά για να πάνε όλα καλά τώρα...Οταν με το καλό γίνει καλά ο γατούλης σου τότε θα σκεφτείς αν και που έκανες ίσως λάθος...Και πάλι τις πιο θερμές μου ευχές για γρήγορη θεραπεία..

περαστικα στον Σεβαχ, ευχομαι να μπορεσει να περπατησει ξανα :) Προσοχη παιδια με τα μπαλκονια γιατι δεν ειναι λιγα τα ατυχηματα που συμβαινουν :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back