Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχει πολύ αίμα; Από διάθεση πως είναι;
Μήπως να πας τώρα στον κτηνίατρο και όχι στις 5;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει πολύ αίμα; Από διάθεση πως είναι;
Μήπως να πας τώρα στον κτηνίατρο και όχι στις 5;

Ναι είχε αρκετό, τρόμαξα, ο κτηνίατρος λείπει και έρχεται στις 5 σήμερα....το παράξενο είναι ότι μου φάνηκε ήρεμη και τεντωνόταν το πουλάκι μου όπως κάνει όταν ξυπνάει....Τι θα γίνει τώρα;μόλις τελείωσε την αντιβίωσή της, τώρα ξανά από την αρχή...πώς θα τρώει, πώς θα της δίνω φάρμακα;Είμαι πολυ στενοχωρημένος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνώμη μου είναι αν έχει όρεξη και είναι ζωηρή να περιμένεις μέχρι τις 5. Αν όχι, πήγαινε την τώρα σε έναν άλλο γιατρό. Για το τι θα γίνει, μόνο γιατρός μπορεί να σου απαντήσει, αφού την εξετάσει.
Περαστικά εύχομαι:)

Γνώμη μου είναι αν έχει όρεξη και είναι ζωηρή να περιμένεις μέχρι τις 5. Αν όχι, πήγαινε την τώρα σε έναν άλλο γιατρό. Για το τι θα γίνει, μόνο γιατρός μπορεί να σου απαντήσει, αφού την εξετάσει.
Περαστικά εύχομαι:)

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις και για τις ευχές...τηλεφώνησα στον κτηνίατρο και από ερωτήσεις που μου έκανε κατάλαβε ότι δεν είχε καταπιεί κάτι ή δηλητηριαστεί από κάτι όπως νόμιζα προτού βρω το τμήμα της γλώσσας που έλειπε...φαίνεται ήρεμη, τι να πώ....αποκλείεται όμως να μην πονάει....κοντεύει η ώρα....θα ενημερώσω το απογευματάκι για το τι έγινε...Και πάλι σε ευχαριστώ απο καρδιάς:(

Kαλή επιτυχία, μακάρι να μην είναι τίποτα:)

Kαλή επιτυχία, μακάρι να μην είναι τίποτα:)
Τι να πω...άτυχο είναι το μικρό μου...όλα της έτυχαν...Αισιοδοξώ όμως...μάλλον της απέμειναν 5 ζωές...:hmm:Τέλος πάντων μόλις μάθω θα ενημερώσω, καλό απόγευμα

Καλημέρα σε όλους τους γατόφιλους..Λοιπόν τελικά η γατούλα μου θα γίνει καλά:up:,αν και θα έχει πια μισή γλωσσίτσα:/:. Χτες έφαγε με όρεξη σήμερα δεν είχε διάθεση για φαγητό...θα δούμε πως θα πάει...Ευχαριστώ θερμά πάντως για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον!!

Ωραία!!!:)
Πώς την έκοψε όμως;:hmm:

Καλημέρα σε όλους τους γατόφιλους..Λοιπόν τελικά η γατούλα μου θα γίνει καλά:up:,αν και θα έχει πια μισή γλωσσίτσα:/:. Χτες έφαγε με όρεξη σήμερα δεν είχε διάθεση για φαγητό...θα δούμε πως θα πάει...Ευχαριστώ θερμά πάντως για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον!!
Ευχομαι περαστικά στη γατουλα σου.:) Να προσέξεις όμως να εντοπίσεις πώς το έπαθε αυτο διότι άν υπάρχει αιχμηρό αντικειμενο μέσα στον χώρο, μπορει να ξανατραυματιστει.:hmm:

Ωραία!!!:)
Πώς την έκοψε όμως;:hmm:

Αυτό είναι το μυστήριο....δε βρήκα τίποτα που να μπορεί να της προκάλεσε τον ακρωτηριασμό...ο γιατρός παραξενεύτηκε αλλά μου είπε πως μπορεί να είχε κρίση και να το προκάλεσε μόνη της...βέβαια εγώ σκέφτηκα μήπως εγινε από το ελισαβετιανό κολάρο που φορά για να μην τραυματίσει το πόδι της και το οποίο σιχαίνεται αλλά ο γιατρός το απέκλεισε...τι να πω:/:Θα έχω συνέχεια το νου μου..Ευχαριστώ για τις ευχές σας:)

Καλησπέρα σας, ελπίζω να μην έχω γίνει κουραστικός με τα συνεχή ερωτήματά μου αλλά είναι η πρώτη φορά που η γάτα μου είναι...πολυτραυματίας και κάθε συμβουλή ή ενημέρωση με βοηθάει...Θέλω να ρωτήσω κάποιον που ξέρει αν το γατόνι μου με μισή γλωσσίτσα θα μπορέσει να ζει μια κανονική, άνετη ζωή.Τρώει με όρεξη αλλά πρέπει να την καθαρίζω καθώς φοράει το χωνί και δεν μπορεί μόνη της...αργότερα όμως θα φτάνει η γλωσσίτσα της για να εξυπηρετείται;Ο κτηνίατρος με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει αρκετή γλώσσα ακόμα αλλά με απασχολεί το ζήτημα πολύ...Κάθε απάντηση δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων:rolleyes:

Καλησπέρα κι από εμενα :)
Ειχα στο πατρικό μια γατούλα που έκοψε τη μισή της γλώσσα από ηλεκτροπληξία. Ναι, ναι, τα καταφερε δαγκωνοντας τα καλώδια του απορροφητήρα στον οποίο είχε ανέβει :mad::blink: Ευτυχώς ήμασταν εκει και κατεβάσαμε τοο γενικο. Η γατούλα λοιπον σώθηκε αλλά έμεινε με μισή γλωσσα καθώς τη δάγκωσε. Μετα το αρχικό σοκ ηταν μια χαρα, Πέρασαν κάποιες ημέρες αλλά ανάρρωσε μια χαρα και πλενότανε, έτρωγε κι έπινε όπως κάθε άλλο γατακι. Οπότε αφού και ο γιατρός σου είπε πως είναι οκ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα :)

έκοψε τη μισή της γλώσσα από ηλεκτροπληξία. Ναι, ναι, τα καταφερε δαγκωνοντας τα καλώδια του απορροφητήρα στον οποίο είχε ανέβει :mad::blink:

μα τι αλλο θα σκαρφιστουν πια????:blink::blink::blink::blink:

Καλησπέρα κι από εμενα :)
Ειχα στο πατρικό μια γατούλα που έκοψε τη μισή της γλώσσα από ηλεκτροπληξία. Ναι, ναι, τα καταφερε δαγκωνοντας τα καλώδια του απορροφητήρα στον οποίο είχε ανέβει :mad::blink: Ευτυχώς ήμασταν εκει και κατεβάσαμε τοο γενικο. Η γατούλα λοιπον σώθηκε αλλά έμεινε με μισή γλωσσα καθώς τη δάγκωσε. Μετα το αρχικό σοκ ηταν μια χαρα, Πέρασαν κάποιες ημέρες αλλά ανάρρωσε μια χαρα και πλενότανε, έτρωγε κι έπινε όπως κάθε άλλο γατακι. Οπότε αφού και ο γιατρός σου είπε πως είναι οκ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα :)

Αλήθεια Χριστίνα;Μακάρι να μην αντιμετωπίσει και η δική μου πρόβημα...Πω πω μου έδωσες πραγματικά κουράγιο τώρα..:DΧίλια ευχαριστώ, να είσαι καλά..Είναι η πρώτη γάτα που έχω, που να ήξερα ότι είναι τόσο ζωηρά πλασματάκια!!!!!!Καλημέρα:up:

Αλήθεια Χριστίνα;Μακάρι να μην αντιμετωπίσει και η δική μου πρόβημα...Πω πω μου έδωσες πραγματικά κουράγιο τώρα..:DΧίλια ευχαριστώ, να είσαι καλά..Είναι η πρώτη γάτα που έχω, που να ήξερα ότι είναι τόσο ζωηρά πλασματάκια!!!!!!Καλημέρα:up:
Είναι ζωηρές, παιχνιδιάρες και περίεργες, αλλά, πρέπει να εκπαιδεύονται όσο είναι μικρούλια να μην πλησιάζουν διάφορα επικίνδυνα πράγματα ή μέρη, χωρίς ποτέ να είσαι σίγουρος βέβαια ότι πάντα θα κάνουν το σωστό (τί γάτες θα ήταν:D)Η γατούλα σου θα τα πάει μια χαρά, μη φοβάσαι, μόνο, περιόρισέ την εντός σπιτιού μόλις αποθεραπευτεί, γιατί ένα πέσιμο ή ένα δεύτερο ατύχημα, δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει!!

Είναι ζωηρές, παιχνιδιάρες και περίεργες, αλλά, πρέπει να εκπαιδεύονται όσο είναι μικρούλια να μην πλησιάζουν διάφορα επικίνδυνα πράγματα ή μέρη, χωρίς ποτέ να είσαι σίγουρος βέβαια ότι πάντα θα κάνουν το σωστό (τί γάτες θα ήταν:D)Η γατούλα σου θα τα πάει μια χαρά, μη φοβάσαι, μόνο, περιόρισέ την εντός σπιτιού μόλις αποθεραπευτεί, γιατί ένα πέσιμο ή ένα δεύτερο ατύχημα, δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει!!

:blink::blink::blink:Ωχ1!!!!!!Να την περιορίσω μέσα στο σπίτι;;;Την βρήκα αδέσποτο και έχει μάθει στην αυλή....μια αλλαγή περιβάλλοντος θα την μελαγχολήσει πιστεύω....Θα δω τι θα κάνω....Άτιμα, γλυκά γατάκια:cool:

Η Όπρα έπεσε απ' τον 3ο όροφο...

Αγαπητοι μου φίλοι

δεν ξερω ποσους απ τους παλιους φιλους ειναι εδω αλλα ενιωσα την αναγκη να σας αναζητησω και να σας πω πως σημερα η Οπρα επεσε απ τον μπαλκονι και πηγαμε στην κτηνιατρο στο κεντρο γατας και εκ πρωτης δεν φαινεται να εχει σπασει κατι ή να εχει κατι σοβαρο πλην του οτι χτυπησε τα ποδια της απ την πτωση και τωρα για 48 ωρες πρεπει να περιμενουμε γιατι ειναι κρισιμες αυτες οι ωρες...

ευχομαι να μην εχει παθει κατι σοβαρο που να εκδηλωθει με την ωρα και αυτη η νυχτα θα ειναι γεματη αγωνια.

Να με συγχωρείτε που ολο το κειμενο ειναι χωρις τονους αλλα δεν εχω καλο σημα και εγραψα αυτο το κειμενο 3 φορες οποτε δεν θα τονισω αυτη τη φορα για να προλαβω να σας το στειλω

Μαλλον ποναει η καημενη και καθεται πολυ ησυχη...για Οπρα...

Μακάρι όλο αυτό να μην της αφήσει κανένα τραύμα, ούτε καν μια κακή ανάμνηση... :/: Προσπάθησε να βάλεις πλέγμα από την εξωτερική μεριά του μπαλκονιού σου, μήπως και αποτρέψεις επόμενη πτώση. Κι αν δεν είναι στειρωμένη, μάλλον θα πρέπει να το φροντίσεις κι αυτό. Πολλά περαστικά και τις καλύτερες ευχές για την Όπρα!

Στειρωμενη ειναι αλλα ειναι εξερευνητρια. Πηδαει πανω απτο πλεγμα.....

Αυτο που με ανησυχει ειναι που την βλεπω μαζεμενη να καθεται και δεν το εχω σηνηθισει γιατι ειναι υπερδραστρια. Φοβαμαι να μην χτυπησε εσωτερικα, αλλα δεν μπορω να κανω κατι τωρα γιατι η γιατρος μου ειπε να περιμενουμε και αυτο τωρα ειναι το χειροτερο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back