Πτώση γάτας από μπαλκόνι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
με το που επεσε σε μιση ωρα ημασταν στη γιατρο.

Το καλο ειναι οτι κουνιεται κανονικα, απλα λιγο κουτσαινει αλλα τωρα ειναι μαραζωμενη. Ελπιζω να ειναι απλα απ το τρανταγμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

airosky εύχομαι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιό ανώδυνα αυτή η περιπέτεια για την Οπρα.:D:D:D
Περαστικούλια σας.:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι'επό εμένα κι'ας μην γνωριζόμαστε:)Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό η γατούλα σας,ίσως να είναι και από το σόκ έτσι μαζεμένη..Είχε πέσει κι'εμένα η Κίκα πιο μικρή από τον 1ο όροφο και μετά αφού την μάζεψα απ'το πεζοδρόμιο ήταν όντως σαν ''βρεμένη γάτα'':P...Χ@σμ@ν@ πάνω της ήταν και έκοψε τα πολλά-πολλά..Για εκείνο το βράδυ τουλάχιστον γιατί μετά...και ξανά πρός την δόξα τραβά:lol:

Δεν ξερω...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δειχνει να εχει κατι αλλα ειναι και μαραζωμενη και οσο να ναι τη μια λεω ειναι απ το σοκ και την αλλη φοβαμαι να μην ειναι κατι..

Σας ευχαριστω παντως για τις ευχες. Τωρα κοιμαται δεν αντεχω να την βλεπω ετσι κουλουριασμενη να κοιμαται γιατι φοβαμαι να μην επαθε κατι και δεν το αντιλαμβανομαι εγω

Η γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζοταν αμεσα να βγαλει ακτινογραφια και να μπει σε αυτην την διαδιασια και να φαει ηρεμιστικη μετα το σοκ που επαθε. Ηταν σε φοβερο πανικο. ΜΑς εγδαρε κανονικα

Γνωριζετε εαν οι παυσιπονες ενεσεις ειναι και λιγο χαλαρωτικες;; Μηπως γιαυτο νιωθει την αναγκη να κοιμηθει ετσι

και κατι ακομη θελω να ρωτησω: γνωριζετε εαν η γατες διαμαρτύρονται οταν πονανε;;

και κατι ακομη θελω να ρωτησω: γνωριζετε εαν η γατες διαμαρτύρονται οταν πονανε;;
Συνήθως όχι. Το κρύβουν...

Να ευχηθώ κι εγώ γρήγορα περαστικά στην ψιψίνα! :)

δεν εξρω εαν πρεπει να την αφησω να κοιμηθει λιγο και ας ειναι καπως ετσι εξαντλημενη ή εαν αυτο ειναι δειγμα για να παμε στην κτηνιατρο ξανα. Εχουν ηρεμιστικο οι παυσιπονες ενεσεις;;;;

Εαν μπορειτε δωστε καμαι συμβουλη γιατι εχω φοβερο αγχος...

Σας ευχαριστω παντως για τις ευχες. Τωρα κοιμαται δεν αντεχω να την βλεπω ετσι κουλουριασμενη να κοιμαται γιατι φοβαμαι να μην επαθε κατι και δεν το αντιλαμβανομαι εγω

Υπομονή και θετικές σκέψεις.Αύριο σίγουρα θα είναι καλύτερα.:D:D
Εχω ζήσει παρόμοια εμειρία παραμονή δεκαπενταύγουστου το '07.Ξενύχτησα εκείνη την νύχτα με την Μυρτούλα, ώσπου να βεβαιωθώ ότι είναι καλά.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.:hmm::(
Φαντάζομαι έχεις διαθέσημο το κινητό της κτηνιάτρου για παν ενδεχόμενο.:hmm:
Εύχομαι ότι καλύτερο.:):)

Γυρω στις 4 το μεσημερι επεσε και αμεσως την πηγαμε.εχουν περασει 7 ωρες

Υπομονή και θετικές σκέψεις.Αύριο σίγουρα θα είναι καλύτερα.:D:D
Εχω ζήσει παρόμοια εμειρία παραμονή δεκαπενταύγουστου το '07.Ξενύχτησα εκείνη την νύχτα με την Μυρτούλα, ώσπου να βεβαιωθώ ότι είναι καλά.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.:hmm::(
Φαντάζομαι έχεις διαθέσημο το κινητό της κτηνιάτρου για παν ενδεχόμενο.:hmm:
Εύχομαι ότι καλύτερο.:):)

Σ ευχαριστω πολυ Νικη. Ειλικρινα δεν το βλεπω να κοιμαμαι. Το θεμα ειναι οτι λογικα ακαι αυτη θελει να ξεκουραστει ετσι?? Αλλα εγω τρομαζω που την βλεπω να ειναι εκει κουρουρακι......

ναι το εχω το τηλ, συνενοηθηκαμε να την παρω εαν χρειαστει μεσα στην νυχτα. Ευχομαι να μην χρειαστει.....

Η γατουλα σου ενταξει???εγινε καλα??

δεν εξρω εαν πρεπει να την αφησω να κοιμηθει λιγο και ας ειναι καπως ετσι εξαντλημενη ή εαν αυτο ειναι δειγμα για να παμε στην κτηνιατρο ξανα. Εχουν ηρεμιστικο οι παυσιπονες ενεσεις;;;;

Εαν μπορειτε δωστε καμαι συμβουλη γιατι εχω φοβερο αγχος...

Νομίζω ότι είναι καλό που κοιμάται, προφανώς είναι από την ταλαιπωρία που πέρασε.Τώρα αν έχουν ηρεμιστικό οι παυσίπονες ενέσεις, δεν νομίζω , πιθανώς κάποιες να έχουν και έχουν αντιφλεγονώδη δράση.:hmm:
Τι να πώ, η κτηνίατρος μπορεί να σε διαφωτίσει σίγουρα.:hmm:
Αλλή συμβουλή από υπομονή δεν μπορώ να σου δώσω, να έχεις μόνο το νου σου αν παρουσιάσει τίποτε.:hmm: Πιστεύω όμως ότι τώρα θα κοιμηθεί για αρκετό διάστημα για να συνέλθει.:hmm:

Κοίτα, λίγο-πολύ, είναι φυσιολογικό να κάθεται έτσι κουλουριασμένη. Μην ξεχνάς ότι τρόμαξε κιόλας η ψιψίνα. Εγώ στη θέση σου θα την άφηνα να κοιμηθεί (αφού έτσι αισθάνεται καλύτερα) αλλά παράλληλα θα την παρακολουθούσα διακριτικά.
Είναι καλό πάντως που την πήγατε για εξέταση τόσο άμεσα.
Όπως είπε και η Νίκη, κάνε θετικές σκέψεις! :)

Σ ευχαριστω πολυ Νικη. Ειλικρινα δεν το βλεπω να κοιμαμαι. Το θεμα ειναι οτι λογικα ακαι αυτη θελει να ξεκουραστει ετσι?? Αλλα εγω τρομαζω που την βλεπω να ειναι εκει κουρουρακι......

ναι το εχω το τηλ, συνενοηθηκαμε να την παρω εαν χρειαστει μεσα στην νυχτα. Ευχομαι να μην χρειαστει.....

Η γατουλα σου ενταξει???εγινε καλα??

Ναι βέβαια πέρασε μέσα σε κάποιες ώρες.Δεν ήταν πτώση τότε, η Μυρτούλα είχε εισπνεύσει τότε αέριο ελεύθερο χλώριο (CL-) ,που ελευθερώθηκε από αλληλεπίδραση χλωρίνης με ένα άλλο απορυπαντικό.
Καμιά φορά την πατάς και σε αυτονόητα...:hmm: Ξαφνικά είδα την Μυρτούλα να φωνάζει και να σέρει το ένα της πίσω ποδαράκι.Στην αρχή νόμιζα ότι το χτύπησε αλλά μετά είδα ότι δεν μπορεί να κουνήσει και το άλλο.Ούτε στο κρεβάτι δεν μπορούσε να ανέβει.Και ήταν παραμονή δεκαπενταύγουστου να είμαι στο κτήμα και να έχω ξεχάσει και το κινητό τηλέφωνο του κτηνίατρου.Δεν ήξερα τι να κάνω να γυρίσω Θεσσαλονίκη ή να προτιμήσω να μην την μετακινήσω.:(Επέλεξα το δεύτερο και ξενύχτησα δίπλα της, τις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να συνέρχεται και το πρωί περπατούσε εντελώς, απλά δεν είχε ακόμη την κανονική της ζωηράδα.Όταν αργότερα επικοινώνησα με τον κτηνίατρο μου είπε ότι ήταν νευρικό σοκ από τοξική δηλτηρίαση και ήθελε ένεση ατροπίνης.
Οσες φορές το θυμάμαι νιώθω τρομερές τύψεις που στάθηκα τόσο απρόσεχτη και συνδύασα χλωρίνη με άλλο απορυπαντικό(νομίζω ότι ήταν αυτό για τα άλατα) ενώ ξέρω ότι είναι επικίνδυνο. :(
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την Μυρτούλα μου.:D
Ελπίζω μόνο να μην σε άγχωσα περισσότερο με την δική μας περιπέτεια.:hmm:
Μη στεναχωριέσαι για την γατούλα σου, αύριο σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα.:D

μην ανησυχεις...απλα εχει τρομα3ει το μωρουλι και γι' αυτο αντιδρα ετσι...κι εμενα η πρωτη μου γατουλα ειχε πεσει (χαρη σε μια πολυ γλυκεια γειτονισσα μας:mad::mad::sick::sick:) απο τον 4ο και δεν επα8ε τιποτα....απλα λιγο κουτσαινε και αυτο μονο τις πρωτες δυο μερες...μετα αρχισε παλι τις τανζανιες!!:)
(παρεπιπτοοντως της ειχες κοψει τα νυχακια? η κτηνιατρος μας ειχε πει οτι οταν πεφτουν οι γατες απο μεγαλο υψος βγαζουν τα νυχια τους στην προσγειωση και ετσι αποροφουνται οι κραδασμοι της πτωσης...)

Περαστικα της,κι εγω νομιζω οτι ειναι απο το σοκ...;)

Λογικα εινι φοβισμενη υποθετω η γιατρος θα κανε καμμια εξετασουλα προχειρη. Ο δικος μας δεν κανει αυσιπονες ακριβως για να δεις αν το ζωο υποφερει η οχι βεβαια αλλα ο καθε γιατρος κανει αλλα συμφωνα με τη λογικη του. Παντως δεν εχει τυχει απο τριτο να παθουν συχνα κατι σοβαρο αλλα παντα θελουν γιατρο μετα. Αυριο που θα χει ηρεμησει εγω θα τη ξαναπηγαινα για εξετασεις εκτος αν οντως τη δεις περδικι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back