kary
Νεοφερμένο μέλος
Τί μπορεί να είναι? Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος... Ευχαριστώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kary
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
kary
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν ηταν απλως εντυπωση στιγμης, και συνεχιζεις να εχεις αμφιβολια,
ζητησε την βοηθεια του κτηνιατρου.

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχετε κάνει εμβόλια μέσα στις προηγούμενες μέρες,αν είναι γριπιασμένος,αν έχει δαγκωθεί από άλλο ζώο ή γενικά έχει κάποια λοίμωξη ή φλεγμονή είναι λογικό να παρουσιάσει πυρετούλη!
P.s.Τι κουκλάκι γατάκι είναι αυτό στο avatar σου;Λατρεύω τις μαύρες γάτες!Φτου της!Και περαστικούλια!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Maroulaki, καλύτερα να κάνεις την ερώτηση στον κτηνίατρο του φόρουμ από τί μπορεί να προέλθει ο πυρετός, στο σχετικό θέμα. Επίσης, στο www.ailouros.gr έχει σχετικές πληροφορίες.Η αγγελία αυτή είναι παλιά, ελπίζω το γατάκι της κοπέλας να είναι καλά.Περα απο την ατονια και αλλαγη στην διαθεση,τα συμπτώματα του πυρετού είναι πολύ ζεστές πατούσες και αυτιά? Ο πυρετος στα γατακια μπορει να προέλθει απο κρύωμα ? Η είναι απλα ένας ιος ανεξαρτητως εξωτερικης θερμοκρασίας.?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
καλό είναι να έχεις το λεπτό θερμόμετρο και να πάρεις απο το φαρμακείο ένα gel το ΚΥ το οποίο είναι γλιστραντική ουσία, οπότε δεν θα πονέσει το ζώο, η φυσιολογική θερμοκρασία είναι 38 μέχρι 39..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η κυρία που μενει στον τεταρτο έχει αγοράσει ένα θερμόμετρο για τον γάτο της που είναι γεράκος, και ο γιατρός της έμαθε πως να μετρά τον πυρετό, έτσι μετρησε και του δικου μου και ήταν απολυτα φυσιολογικος για τις τιμές που μου πατε πιο πάνω.Πως ξεκινησε ολο αυτο? Το γατάκι μου μαλλον νυσταζε πολυ, και ενω το επαιρνα αγκαλια, αυτο ήθελε συνεχεια να φευγει και να κουρνιαζει μονο του. Και μετα επιασα και τα πατουσακια και ήταν καυτά..και γι αυτο τρομαξα! Παντα να φερω την καταστροφή εγω!

Σημερα χοροπηδαει παλι σαν τρελο.
prince
Διάσημο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καποιες φορές είναι καλύτερο να φέρνουμε την καταστροφή παρά να μας διαφεύγει κάτι σημαντικό....
Πρέπει να συμφωνήσω και απόλυτα μάλιστα!Επειδή με τις γατούλες μας παίζουμε μία συνεχή "παντομίμα" και προσπαθούμε με υποθέσεις να καταλάβουμε τι μας λένε(αν και σιγά σιγά αναπτύσσεται ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας),καλό θα είναι όταν κάτι μας ανησυχεί να το ψάχνουμε.Να μπαίνουμε στο internet (καλή ώρα),να ψάχνουμε σε βιβλία,αν χρειαστεί να τηλεφωνήσουμε στο γιατρό ή και να τον επισκεφτούμε αν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο!
Οι ψιψίνες δεν μπορούν να πουν "ΜΑΜΑ πονάω!" αλλά μπορούμε εμείς να πούμε "Μικρό μου πονάς;".Γι'αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά που λέει κι ο λαός (είμαι πολυλογού ε; ) ...!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει πυρετο κ δεν το εχω καταλαβει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
να εχει πυρετο λογω της διαρροιας αραγε?
απο την αλλη χτες μου ανηκε οτι η μυτουλα του ηταν λιγο λερωμενη...να μου αρρωστησε και να μην το καταλαβα?
αλλα αν εχει κατι δεν θα αλλαζε η συμπεριφορα του?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εαν έχει πυρετό ή κάτι δεν πάει γενικότερα καλά με την γάτα, η γάτα δεν θα τρώει, θα κάθεται μόνο νωχελικά, δεν θα έχει όρεξη για τίποτα, και γενικά φαίνεται....
Επίσης ο πυρετός δεν είναι ιος... είναι η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού για να νικήσει και να πολεμήσει κάποια μόλυνση..

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα θα παω να παρω ειδικη κονσερβα για τη διαρροια να ξεμπερδευω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool