Πυρετός 41,3!

Περαστικά του γρήγορα, σιδερένιο να γίνει!! Μακάρι, η γνωστή κυρία να το θέλει όχι μόνο για τα χρώματά του, αλλά και για το ότι είναι γατάκι. Είμαι προκατειλημμένη με τις "γνωστές κυρίες", τί να κάνουμε;:(
Μαζι σου ειμαι!! Για αυτο και εξηγησα στην κοπελα οτι αυτη την στιγμη ειναι αρρωστο και θα φυγει απο τα χερια μου μονο αν ειναι εντελως καλα και μονο αν μιλησω με την ιδια και οχι με την γραμματεα της και φανηκε να καταλαβαινει γιατι μου ειπε να τους κρατησω σε προτεραιοτητα και θα παρει την τριτη το πρωι να μαθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χίλιες ευχές για το χιονάκι μας, μακάρι όλα να πάνε καλά με την υγεία του πρωτίστως κι έπειτα με τη νέα του μαμά...

Joy, πόσα έχεις περάσει γι'αυτό το μωρό! Εύχομαι ειλικρινά να μη σε απογοητεύσει η νέα μαμά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το ωραιο πιο ειναι? Οτι με πηρε ο αδερφος μου (που το ειχε βρει και μου το φερε σαν νεογεννητο παρατημενο απο τη μαμα του) και μου ειπε οτι η μαμα του με τα αδερφια του ειναι τωρα στην αυλη του και τα ταιζει!!:blink:
ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ!!:mad:

ΝΑΙ, αλλά το τυχερό χιονάκι είχε καλύτερη μανούλα;) που δεν το εγκατέλειψε ούτε στιγμή!

Θα το χασω με αυτο το μικρο..!!!!
Σημερα μου εμφανισε πληγες σχεδον σε ολο το σωμα του με πιον!!!!!!!!!:blink::blink:
Ενω εχει πεσει ο πυρετος εντελως και τρεχει και πηδαει... το κορμακι του εχει γεμισει πληγες!!!
Ουτε ο γιατρος μπορει να καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτο??Θα του κοψουμε την αντιβιωση μηπως και του εχει κανει αλλεργια.. και μαλλον αυριο θα τον παω και στον αλλο μου γιατρο που ειναι ειδικευμενος δερματολογος να εξετασει τις πληγες.
Και η ειρωνια ειναι οτι απο το πρωι δεν εχουν σταματησει τα τηλεφωνα για την αγγελια του και καθε φορα πρεπει να τους λεω οτι αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο και μπλα μπλα μπλα:(...

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

Να ζητήσω και μια χάρη;
στον αλλο μου γιατρο που ειναι ειδικευμενος δερματολογος
Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις τα στοιχεία του εδώ, για να τον έχουμε υπόψη; :)

Καλά δεν το πιστεύω...Η καρδούλα μου ταλαιπωρείται αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει καλό τέλος.Πώς είναι τώρα? Τον τρώνε οι πληγές αυτές? Μπορεί να είναι και αλλεργία..Ο κ. Πάνος σου είπε κάτι?

Καλά δεν το πιστεύω...Η καρδούλα μου ταλαιπωρείται αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει καλό τέλος.Πώς είναι τώρα? Τον τρώνε οι πληγές αυτές? Μπορεί να είναι και αλλεργία..Ο κ. Πάνος σου είπε κάτι?
Μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργικη αντιδραση απο την αντιβιωση γιατι ειχε εμφανισει στο ιδιο σημειο (κατω απο τις μασχαλες) ουλιτσες και πιο παλια που επαιρνε την ιδια αντιβιωση για την ουρολοιμωξη, αλλα τοτε ηταν απλες ουλες και νομιζα οτι εχουν γινει απο δαγκωματα που επαιζε με τα δικα μου, αυτες οι πληγες τωρα εχουν πιον μεσα!!!! Και επισης μου ειπε και κατι αλλο που δεν θελω ουτε εγω ουτε αυτος να το σκεφτει γιατι ειναι τρελο να ειναι αυτο!! Οτι στην Αμερικη εχει εμφανιστει ενας ιος καλυκοιου που κανει πληγες με πιον αλλα μου ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι κομματακι αδυνατον να εχει ερθει στην Ελλαδα και να μου εκατσε εμενα και να μην τρομαζω!!:blink::blink: Ολα αυτα βεβαια απο το τηλεφωνο και επειδη ειναι κλειστα αυριο και γνωριζει και τον αλλο μου γιατρο (ειναι και οι δυο απο θεσσαλονικη) πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα να παρω και μια γνωμη απο ειδικευμενο δερματολογο.:/:
Επισης οτι υπαρχει και μια περιπτωση να ειναι απο τις κουβερτες τις μαλλινες που το εχω και κοιμαται.

Μάλιστα, τόσα ενδεχόμενα..άντε να δούμε...Θα τους τρελάνουμε τελικά αυτούς τους ιατρούς. Ελπίζω να γίνει καλά το κορμάκι μου...Κράτα μας ενήμερους. Τώρα πώς είναι?

Αυτος.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!! Tρεχει, παιζει, σκαρφαλωνει μια χαρα αλλα δεν νομιζω να τον τρωνε γιατι δεν τα πειραζει μονο τη μεγαλη πληγη στο ποδι καθαριζει συνεχεια.:/:
Μπορει να τους τρελανω αλλα τι να κανω? Πρεπει να δω τι εχει και να το κανω καλα και αντε ενταξει ο Κος Πανος ειμαι καινουργια πελατισα νομιζω οτι θα εχει κατανοηση αμα του πω οτι θα παω και σε αλλο γιατρο που ειναι ειδικευμενος(ηδη γνωριζουν οτι εχω και αλλον γιατρο για τα σκυλια μου πιο πολυ) και ειναι και κλειστα αυριο, ο δικος μου θα τσαντιστει κομματακι γιατι ειναι και 100 μετρα διαφορα τα ιατρεια τους αλλα ξυδι!!:lol:

Εννοειτε.. (για να αποφυγω τις παρεξηγησεις)οτι δεν λεω τιποτε κακο για τον Κο Πανο ειναι απο τους καλυτερους γιατρους που εχω παει ποτε και παλι μετα εκει θα τον παω τον μικρο και τα υπολοιπα δικα μου αλλα απλα θελω να παρω μια δευτερη γνωμη γιατι ειναι διαφορετικος τομεας:/:. Και επισης και ο αλλος γιατρος ειναι παρα πολυ καλος και μου εχει σωσει πολλα ζωα εδω και πολλα χρονια απλα ο Κος Πανος ειναι πιο ζεστος ανθρωπος και σου εξηγει καλυτερα το προβλημα και κανει και χειρουργεια:/:

Ναι κατάλαβα...και εγώ έτσι νομίζω για τον κ. Πάνο. Όσο για τον άλλο ιατρό, προς θεού δεν νομίζω να πει και να σκεφτεί κάτι ο κ. Πάνος, ίσα ίσα μου έχει πει τόσο καλά λόγια και για άλλους είναι απίστευτος άνθρωπος και αυτόν που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το ζωάκι, χέστηκε για ανταγωνισμούς. Τώρα εάν θυμώσει ο δικός σου ο παλιός ΞΥΔΙ!!χαχα! Εγώ να δεις που είχε πυρετό ο γάτος μου και έπαιρνα Κυριακάτικα τον κ. Πάνο, άσε! Βρε τον αλητάκο, τρέχει και παίζει αλλά αυτά επιμένουν ε? Μακάρι να εξαφανιστούν αυτές οι βρωμοπληγές να ηρεμήσει η ομορφιά μου, αύριο βουρ στον ιατρό!

Τη θετική μας ενέργεια στο ταλαίπωρο ασπρογατόπουλο! Ευτυχώς που έχει εσένα και το φροντίζεις, joy... :):up:

Γρήγορα περαστικά σου, ψιψίνι! Σε 2-3 μέρες το πολύ θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!

Άσπρη, Beeb
και το δίποδό μας, Zbeebz

Τις καλύτερές μου ευχές για το αρρωστούλι. κρίμα που ταλαιπωρείται το καημένο. :/:

Α,Παναγία μου, άντε πάλι το χιονάκι:(Κι εσύ κούκλα μου, ταλαιπωρείσαι και αγχώνεσαι.Μήπως, τώρα εκδηλώθηκε κάποια μόλυνση, που υπήρχε εσωτερικά και που προκάλεσε τον πυρετό και δεν είναι δερματολογικό τελικά το πρόβλημα;:( Λέω εγώ, τώρα, γιατρός δεν είμαι, κάτι τέτοια όμως γίνονται και σε ανθρώπους σε λοιμώδεις νόσους. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι απλό.Έυχές πολλές από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά.

Πολυ ταλαιπωρηται ρε γμτ απο μικρο.. ασε που πλεον δεν το λεω λευκογατο αλλα ΧΡΥΣΟΓΑΤΟ γιατι μεχρι τωρα μου εχει στοιχησει γυρω στα 400,00 και θα πρεπει ακομα να δωσω γυρω στα 250 για τις υπολοιπες εξετασεις για τα αλλα και ο αλλος ο γιατρος αυριο...:hmm:
Μαλλον δεν θα το χαρισω αλλα θα το πουλησω να βγαλω τα σπασμενα:lol::lol::lol::lol::lol:

Mολις ειχαμε μια μαχη με τον μικρο γιατι πρεπει να του κανω πλυσεις στις πληγες με hibitane και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον πονανε αρκετα γιατι ουρλιαζε:(..

Mολις ειχαμε μια μαχη με τον μικρο γιατι πρεπει να του κανω πλυσεις στις πληγες με hibitane και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον πονανε αρκετα γιατι ουρλιαζε:(..

Αχ, παιδάκι μου:(:cry:

Ψυχούλα μου...άντε να δούμε τι θα πει και ο άλλος ο ιατρός...Joy κουράγιο βάλτου και εξτένσιονς και πούλα το για περσικό ή μέιν κουν! χαχα!

Joy καλησπέρα, έχεις κάποιο νέο για το γατονάκι σου? Τι είπε ο ιατρός??Οι πληγές υποχώρησαν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back