joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαζι σου ειμαι!! Για αυτο και εξηγησα στην κοπελα οτι αυτη την στιγμη ειναι αρρωστο και θα φυγει απο τα χερια μου μονο αν ειναι εντελως καλα και μονο αν μιλησω με την ιδια και οχι με την γραμματεα της και φανηκε να καταλαβαινει γιατι μου ειπε να τους κρατησω σε προτεραιοτητα και θα παρει την τριτη το πρωι να μαθει.Περαστικά του γρήγορα, σιδερένιο να γίνει!! Μακάρι, η γνωστή κυρία να το θέλει όχι μόνο για τα χρώματά του, αλλά και για το ότι είναι γατάκι. Είμαι προκατειλημμένη με τις "γνωστές κυρίες", τί να κάνουμε;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Joy, πόσα έχεις περάσει γι'αυτό το μωρό! Εύχομαι ειλικρινά να μη σε απογοητεύσει η νέα μαμά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ!!

stellak
Διάσημο μέλος
που δεν το εγκατέλειψε ούτε στιγμή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημερα μου εμφανισε πληγες σχεδον σε ολο το σωμα του με πιον!!!!!!!!!

Ενω εχει πεσει ο πυρετος εντελως και τρεχει και πηδαει... το κορμακι του εχει γεμισει πληγες!!!
Ουτε ο γιατρος μπορει να καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτο??Θα του κοψουμε την αντιβιωση μηπως και του εχει κανει αλλεργια.. και μαλλον αυριο θα τον παω και στον αλλο μου γιατρο που ειναι ειδικευμενος δερματολογος να εξετασει τις πληγες.
Και η ειρωνια ειναι οτι απο το πρωι δεν εχουν σταματησει τα τηλεφωνα για την αγγελια του και καθε φορα πρεπει να τους λεω οτι αυτη τη στιγμη ειναι αρρωστο και μπλα μπλα μπλα
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Να ζητήσω και μια χάρη;
Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις τα στοιχεία του εδώ, για να τον έχουμε υπόψη;στον αλλο μου γιατρο που ειναι ειδικευμενος δερματολογος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργικη αντιδραση απο την αντιβιωση γιατι ειχε εμφανισει στο ιδιο σημειο (κατω απο τις μασχαλες) ουλιτσες και πιο παλια που επαιρνε την ιδια αντιβιωση για την ουρολοιμωξη, αλλα τοτε ηταν απλες ουλες και νομιζα οτι εχουν γινει απο δαγκωματα που επαιζε με τα δικα μου, αυτες οι πληγες τωρα εχουν πιον μεσα!!!! Και επισης μου ειπε και κατι αλλο που δεν θελω ουτε εγω ουτε αυτος να το σκεφτει γιατι ειναι τρελο να ειναι αυτο!! Οτι στην Αμερικη εχει εμφανιστει ενας ιος καλυκοιου που κανει πληγες με πιον αλλα μου ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι κομματακι αδυνατον να εχει ερθει στην Ελλαδα και να μου εκατσε εμενα και να μην τρομαζω!!Καλά δεν το πιστεύω...Η καρδούλα μου ταλαιπωρείται αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει καλό τέλος.Πώς είναι τώρα? Τον τρώνε οι πληγές αυτές? Μπορεί να είναι και αλλεργία..Ο κ. Πάνος σου είπε κάτι?

Ολα αυτα βεβαια απο το τηλεφωνο και επειδη ειναι κλειστα αυριο και γνωριζει και τον αλλο μου γιατρο (ειναι και οι δυο απο θεσσαλονικη) πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα να παρω και μια γνωμη απο ειδικευμενο δερματολογο.
Επισης οτι υπαρχει και μια περιπτωση να ειναι απο τις κουβερτες τις μαλλινες που το εχω και κοιμαται.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορει να τους τρελανω αλλα τι να κανω? Πρεπει να δω τι εχει και να το κανω καλα και αντε ενταξει ο Κος Πανος ειμαι καινουργια πελατισα νομιζω οτι θα εχει κατανοηση αμα του πω οτι θα παω και σε αλλο γιατρο που ειναι ειδικευμενος(ηδη γνωριζουν οτι εχω και αλλον γιατρο για τα σκυλια μου πιο πολυ) και ειναι και κλειστα αυριο, ο δικος μου θα τσαντιστει κομματακι γιατι ειναι και 100 μετρα διαφορα τα ιατρεια τους αλλα ξυδι!!

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Και επισης και ο αλλος γιατρος ειναι παρα πολυ καλος και μου εχει σωσει πολλα ζωα εδω και πολλα χρονια απλα ο Κος Πανος ειναι πιο ζεστος ανθρωπος και σου εξηγει καλυτερα το προβλημα και κανει και χειρουργεια
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Γρήγορα περαστικά σου, ψιψίνι! Σε 2-3 μέρες το πολύ θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!
Άσπρη, Beeb
και το δίποδό μας, Zbeebz
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κι εσύ κούκλα μου, ταλαιπωρείσαι και αγχώνεσαι.Μήπως, τώρα εκδηλώθηκε κάποια μόλυνση, που υπήρχε εσωτερικά και που προκάλεσε τον πυρετό και δεν είναι δερματολογικό τελικά το πρόβλημα;
Λέω εγώ, τώρα, γιατρός δεν είμαι, κάτι τέτοια όμως γίνονται και σε ανθρώπους σε λοιμώδεις νόσους. Ας ελπίσουμε να είναι κάτι απλό.Έυχές πολλές από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαλλον δεν θα το χαρισω αλλα θα το πουλησω να βγαλω τα σπασμενα

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Mολις ειχαμε μια μαχη με τον μικρο γιατι πρεπει να του κανω πλυσεις στις πληγες με hibitane και απο οτι καταλαβα πρεπει να τον πονανε αρκετα γιατι ουρλιαζε..
Αχ, παιδάκι μου
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool