Πυρετός 41,3!

Οχι, μονο αντιβιωση και ιντερφερονη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως ειναι σημερα ο μικρουλης;Τα υπολοιπα εμφανισαν τιποτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως ειναι σημερα ο μικρουλης;Τα υπολοιπα εμφανισαν τιποτα;
Βρε συ.. 7:40 το πρωι το μικρουλι σκεφτοσουν!!:lol:
Ο πυρετος πεφτει με ρυθμους χελωνας, το πρωι ειχε 40,5 αλλα ακομα ετρεμε και το εχω βαλει σ'αυτο το αποθηκακι που εχω και κανει λιγο κρυο εκει αλλα φοβαμαι να το βαλω στα ζεστα με τετοιο πυρετο:/:.
Χτυπα ξυλο!! Οχι, τα αλλα (φτου φτου) σφυζουν απο υγεια:up:

Περαστικά στο γατουλάκι.Καλά τα πρωινά νέα!

Περαστικά σας.:)
Αφού άρχισε να πέφτει σημαίνει οτι ενργεί η αντιβιώση έτσι;
Στα γατάκια 40,5 είναι σχεδόν φυσιολογικό, ή κάνω λάθος;

Βεβαιως,τον ειχα εγνοια μωρε τον καημενο...:(
Ωραια,δεν ειναι δλδ ιος που φοβοσουν.Περαστικα του!

40,5 ειναι ΠΥΡΕΤΟΣ ειτε ειναι ενηλικο ειτε ειναι ανηλικο το γατι, ο μεσος ορος της θερμοκρασιας ειναι 38,6 με ορια τα 38,2 εως 39,5. Στα γατακια ειναι φυσιολογικο να εχει πανω του 39 αλλα οχι πανω του 40:/:

Περαστικά σας.:)
Αφού άρχισε να πέφτει σημαίνει οτι ενργεί η αντιβιώση έτσι;
Στα γατάκια 40,5 είναι σχεδόν φυσιολογικό, ή κάνω λάθος;
Ενεργει η αντιβιωση αλλα οπως ειπε και ο γιατρος εδω και ο Κος Πανος ειναι πυρετος δυστυχως:/:

Βεβαιως,τον ειχα εγνοια μωρε τον καημενο...:(
Ωραια,δεν ειναι δλδ ιος που φοβοσουν.Περαστικα του!
Καλο ειναι που επεσε εστω και λιγο αλλα δεν εχουμε ξεπερασει ακομα τον φοβο του ιου και ιος να ειναι με την αντιβιωση θα πεσει ο πυρετος αλλα θα πρεπει μετα να κανει εξετασεις για να δουμε τι ακριβως ειναι (και θα πρεπει να κανω εξετασεις σε ολα! καταστραφηκα οικονομικα:blink:)Μεχρι τωρα το μονο καλο ειναι οτι τρωει, δεν κανει εμετο και δεν κανει διαροια, και απο οτι μου ειπε και ο Κος Πανος να ευχηθουμε να μην εχει πανλευκοπενια της οποιας τα σημαδια ειναι τα παραπανω(φτου, φτου)!:(

Επισης μολις εμαθα οτι του κανω βασανιστηρια η τρελλη που το εχω στο κρυο το κακομοιρο!! Μου ειπε οτι αν τη θελει τη ζεστη πρεπει να ειναι στα ζεστα γιατι το χρειαζεται για να λειτουργησει το συκωτι του!
Για να μην ενοχλησω αλλο τον γιατρο δεν πηρα εχθες να ρωτησω:redface:

Ευχομαι τα καλυτερα για το μικρουλι...:/:

Εκανε εξετασεις για ειτζ, λευχαιμιας και περιτονιτιδας και ειναι καθαρος:up:, μονο για την περιτονιτιδα περιμενουμε τις εξετασεις οι οποιες θα βγουν την τριτη αλλα μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχει σημαδια για ιο περιτονιτιδας:D ουτε σημαδια πανλευκοπενιας! Κατι αλλο ειναι αλλα ακομα δεν ξερουμε τι αλλα τουλαχιστον αποκλεισαμε τις ασχημες αρρωστιες:up:

Ο πυρετος σταματησε;Ειναι καλυτερα;

Ευχομαι και οι υπολοιπες εξετασεις να βγουν και αυτες αρνητικες. :D
Περαστικα στο γατουνι σου.:DΟ πυρετος επεσε με την αντιβιωση?:hmm:

Πεφτει με ρυθμους χελωνας.. αλλα τουλαχιστον σημερα φτασαμε αισιως τα 39,3 :) αυριο ελπιζω να ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα και αν αποκλειστει και η περιτονιτιδα παμε σε αρρωστιες οπως η μπαρτονελλα (απο ψυλλους), μπορει ρινοτραχειτιδα,καλυκοιο ή κατι αλλο που ειπε ο Κος Πανος σε πυρετο αγνωστου αιτιας, καποιες φορες γατακια το εμφανιζουν αλλα δεν καταλαβα πολλα γιατι εκεινη τη στιγμη εκανα παρτυ που ειχα ακουσει τα καλα νεα!Μεχρι που ειχα πιασει τον πορτοκαλινο (που ηταν η στιγμη του για αιμα) και τον εκανα οτι χορευει:up:

τελικα ανακαλυψαμε την αρρωστια!! Εχει καλυκοιο και το προσεξα απο κατι σαλια που εβγαζε και ειδα την γλωσιτσα του και ειναι σαν σκαμενη! Το κληρονομησε απο την μαμακα του η καρδουλα μου γιατι ολα τα δικα μου ειναι εμβολιασμενα. Τωρα το μονο που μενει ειναι η θεραπεια του και θα γινει εντελως καλα:up::up:! Α.. και μαλλον θα δωθει την τριτη που θα βγουν και οι τελευταιες εξετασεις σε μια γνωστη κυρια της τηλεορασης:redface: (με πηρε η γραμματεας της και θα περιμενουν μεχρι την τριτη για τις τελικες εξετασεις):up: Με πηρε απο το "Ε" ,την ενημερωσανε για ασπρο με μπλε ματακια που εψαχνε,πριν βγει η αγγελια (αμα εχεις τα μεσα..):lol:!

τελικα ανακαλυψαμε την αρρωστια!! Εχει καλυκοιο και το προσεξα απο κατι σαλια που εβγαζε και ειδα την γλωσιτσα του και ειναι σαν σκαμενη! Το κληρονομησε απο την μαμακα του η καρδουλα μου γιατι ολα τα δικα μου ειναι εμβολιασμενα. Τωρα το μονο που μενει ειναι η θεραπεια του και θα γινει εντελως καλα:up::up:!
Α.. και μαλλον θα δωθει την τριτη που θα βγουν και οι τελευταιες εξετασεις σε μια γνωστη κυρια της τηλεορασης:redface: (με πηρε η γραμματεας της και θα περιμενουν μεχρι την τριτη για τις τελικες εξετασεις):up: Με πηρε απο το "Ε" ,την ενημερωσανε για ασπρο με μπλε ματακια που εψαχνε,πριν βγει η αγγελια (αμα εχεις τα μεσα..):lol:!

Μεχρι εδω τα καταλαβα αλλα μετα ...παντως χαρικα για το γατακι που γινεται καλα...αυτα με την κυρια που ψαχνει και πιο ειναι το γατακι και που το βρηκε...δεν πολυ καταλαβα:/::hmm:

τελικα ανακαλυψαμε την αρρωστια!! Εχει καλυκοιο και το προσεξα απο κατι σαλια που εβγαζε και ειδα την γλωσιτσα του και ειναι σαν σκαμενη! Το κληρονομησε απο την μαμακα του η καρδουλα μου γιατι ολα τα δικα μου ειναι εμβολιασμενα. Τωρα το μονο που μενει ειναι η θεραπεια του και θα γινει εντελως καλα:up::up:! Α.. και μαλλον θα δωθει την τριτη που θα βγουν και οι τελευταιες εξετασεις σε μια γνωστη κυρια της τηλεορασης:redface: (με πηρε η γραμματεας της και θα περιμενουν μεχρι την τριτη για τις τελικες εξετασεις):up: Με πηρε απο το "Ε" ,την ενημερωσανε για ασπρο με μπλε ματακια που εψαχνε,πριν βγει η αγγελια (αμα εχεις τα μεσα..):lol:!
Ωραία! Πολύ χάρηκα για το ασπρογατόπουλο! :up::up::up::D

Περαστικά του γρήγορα, σιδερένιο να γίνει!! Μακάρι, η γνωστή κυρία να το θέλει όχι μόνο για τα χρώματά του, αλλά και για το ότι είναι γατάκι. Είμαι προκατειλημμένη με τις "γνωστές κυρίες", τί να κάνουμε;:(

Μεχρι εδω τα καταλαβα αλλα μετα ...παντως χαρικα για το γατακι που γινεται καλα...αυτα με την κυρια που ψαχνει και πιο ειναι το γατακι και που το βρηκε...δεν πολυ καταλαβα:/::hmm:

Απο την χαρα μου μαλλον τα ειπα γρηγορα:hmm::lol::lol:
Αυτο το γατακι που εχει πυρετο ειναι ενα μικρο ασπρο με μπλε ματια που ειχα βρει νεογεννητο και αφου μεγαλωσε το εβαλα εδω στα "χαριζονται" . Μια κοπελα απο εδω μου το εβαλε αγγελια στο "Ε" το περιοδικο το οποιο βγαινει αυριο αλλα επειδη αυτη η κυρια ειναι απο τον ant1 μαλλον εχει τα μεσα και την ενημερωσανε απο το περιοδικο πριν δημοσιευτει οτι υπαρχει ενα λευκο με μπλε ματια και με πηρε τηλεφωνο για να μην το δωσω αλλου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back