Πυρετός 41,3!

Τι κανει σημερα ο ομορφος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρε δειγμα απο το πιον (οσο υπηρχε γιατι οι πληγες ειχαν ψιλοξεραθει) το εξετασε , απο οτι μου ειπε σαν πρωτη ματια δεν δειχνει να ειναι υιογενες και οτι πιο πολυ του φερνει για αντιδραση απο τα φαρμακα αλλα επειδη ειναι πολυ εξασθενησμενο αυτη τη στιγμη το γατακι και δεν ειναι οτι καλυτερο να του κανει ναρκωση για να παρει ιστο για βιοψια, να το αφησω εντελως χωρις φαρμακα να δουμε πως θα παει για τουλαχιστον μια εβδομαδα και αν υποχωρησουν παει να πει οτι ειναι αντιδραση του οργανισμου απο τα φαρμακα. Τωρα γιατι ειχε πυρετο και αν ηταν υιος ή μικροβιο δεν μπορουμε να ξερουμε αυτη τη στιγμη αλλα τουλαχιστον εχουμε αποκλεισει τα ασχημα με τις εξετασεις αιματος.. :hmm:αλλα μου ειπε οτι απο τη στιγμη που κανενα απο τα αλλα γατια μου δεν εχει εκδηλωσει τετοιες πληγες η εστω κνησμο η οτιδηποτε, πιο πολυ γερνει στα φαρμακα και οταν καθαρισει ο οργανισμος του εντελως απο τα φαρμακα να του το ξαναπαω να το δει καλυτερα. (Μου ειπε και αλλα πολλα αλλα για να τα καταλαβω επρεπε να εχω τελειωσει τουλαχιστον τον πρωτο χρονο της ιατρικης:blink:!! αφου σε καποια φαση που μου εξηγουσε και μου λεει στο τελος "καταλαβες" εγω εβαλα τα γελια και με κοιταξε με αυτο το αυστηρο βλεμμα του "τι ακριβως δεν καταλαβαινεις, τι ειναι το υιογενες?" Οχι.., αυτο ειναι το μονο που καταλαβα:lol: και μου τα εκανε λιγο πιο λιανα:lol:.
Τουλαχιστον σε ολη αυτη την ιστορια.. τωρα το μωρο δειχνει να ειναι καλυτερα, οι πληγες καλυτερευουν, δεν εχει πυρετο, τρωει με τρελλη ορεξη, τι να πω αλλο.. σηκωνω τα χερια ψηλα.. Δυο γιατρους εβαλα και οι δυο απο τους καλυτερους.. οτι βρεξει ας κατεβασει:confused:!!
Η αληθεια ειναι οτι σε μια αντιθεση ηρθαν τα "λεγομενα" γιατι και ο Κος Πανος ανυσηχουσε και με πηρε πρωι πρωι ο ανθρωπος να δει πως παει ο μικρος, του ειπα οτι θα τον παω στον Κο Παπαδογιανακη και μου ειπε να τον παρω μετα να τον ενημερωσω και τωρα ειμαι κομματακι μπερδεμενη και δεν ξερω πιο δρομο να ακολουθησω αλλα νομιζω οτι μετα απο τοσα φαρμακα που εχει παρει απο μικρο καλο θα ειναι να μεινει για λιγο χωρις να δειξει..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία νομίζω τα πράγματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία ροή...ακριβώς δεν κατάλαβα σε τι αντιφάσκουν οι δλυο ιατροί αλλά όπως και να έχει μερικές φορές καλό είναι να συνεργάζονται...Περαστικούλια του, τον είχα σήμερα έννοια από το πρωί. Καληνυχτώ και καλήγ ξεκούραση μετά από μία μέρα με τόσα τρεχάματα:)

Επιτηδες δεν ειπα σε τι αντιφασκουν γιατι ειναι μικρη η διαφορα τους και δεν νομιζω οτι χρειαζεται:/: αλλα συμφωνω και εγω με την συνεργασια:D! Καληνυχτα και σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον, (αφου ημουν κατω στην φιλη μου και συζηταγαμε και σκεφτομουν οτι εχω αφησει ανθρωπους να ανησυχουν :redface: και ανεβηκα να σας ενημερωσω:)).
Αυριο εχω αλλα ασε... τεσσερις εξετασεις αιματος στα υπολοιπα και πολλες αποριψεις για το χρυσογατο γιατι εχω πει σε ολους απο τις αγγελιες να με παρουν ξανα αυριο που θα βγουν οι τελικες εξετασεις αλλα ο γιατρος μου το διεγραψε να το δωσω τουλαχιστον για κανα μηνα μεχρι να στανιαρει να παρει τα πανω του και να δουμε τι τελικα εχει:/:. Το εχει η μοιρα μου μαλλον και απλα θα πρεπει να συμβιβαστω:cool:

Έχοντας το δικό μου Ασπρόγατο αγκαλιά, σου στέλνω θετική ενέργεια για το ασπροψιψίνι σου. Σε βλέπω μεθαύριο το πολύ να μπαίνεις και να μας λες ότι του πέρασαν όλα και χοροπηδάει σαν το ασπροκατσίκι! :D

Joy τι έγινε ο μικρός σου θησαυρός?

To "χρυσουλι" μου.. πηδαει, τρεχει, δαγκωνει, παιζει, γενικως .. ΤΕΛΕΙΑ:up:.
Μολις επουλωθουν εντελως οι πληγιτσες του θα τον "ξαναβγαλω στο σφυρι" (αγγελια):lol:.

Μπράβο πολύ χαίρομαι! Το καλό μου ελπίζω να περάσουν τελείως αυτές οι πληγές και σύντομα στο σφυρί! χαχα! Του έκανε καλό η απεξάρτηση από τις αντιβιώσεις ε?

E ναι μωρε το τσαμενο..μαλλον αντεδρασε στο πολυ synulox αλλα αυτο το εκανε και καλα:/:!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back