Πως αλλιώς φωνάζετε το γατούνι σας εκτός από το όνομά του;

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Πέρα από το όνομα που έχουμε δώσει στη γάτα -τες χρησιμοποιούμε κάποια χαϊδευτικά-υποκοριστικά;
Για το Σίβα εγώ έχω τα εξής : Σιβάκος, Σιβάκι, Μπέμπης, Ζουζούνι, Ζουζουνιάδης, Ζούζουνος, Μαμούνι, Μαμουνιάδης, Νανούνης.
Αυτά βασικά ισως ξέχασα μερικά. Πάντως απορώ που ακούει ακόμα στο όνομα του....:lol: :lol: :lol:
Για το Βαλεντίνο ισχύουν τα προηγούμενα εκτός απο Σιβάκος, Σιβάκι που έχει αντικατασταθεί με Μαυράκος-κι και Βαλεντινούκος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτοι μου δεν ακούν τα υποκοριστικά τους . Λέω τον Νααμάν : Νααμανάκι , Νααμανάκο , Γατούλη μου , Ματάρες μου . Το Ναραμπόθ : Γλύκα μου . Παρόλα αυτά , όποτε απευθυνόμαστε σε αυτούς μας κοιτάζουν κατάματα .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τον Χουζούρη: Μαυρούλης, Χουζουρίκος, Χουζούρ

Για τον Παύλα: Λίκος, Λιλίκος, Λις, Παυλής Λίτσας

Για τον Τελία: Λίας, Καλός

Για την Ruby: Ρουμπινίτσα, Ρουμπιόνι

Για το Μπεζάκι: Μικρούλα, Μπεζ, Μπέζους

Α, η σαρδελα εχει μπολικα!:lol:
Σαρδελα-->σαρδελουλα-->λουλα!
καμια φορα την φωναζω λουλιτα(ειναι μεξικανικη προελευσης:lol: ).
Ο μπαμπας την φωναζει σκατογατο, και η μαμα κακιστρο!
Η δε γιαγια μου ηθελε να την βγαλει Τινα(σταματα-->σταματινα-->τινα), απο το ονομα της κυριας που την πηραμε, η οποια ηθελε να της ριξει φολα!!!:mad: :mad: :mad:

Ο μπαμπας την φωναζει σκατογατο, και η μαμα κακιστρο!
:/: :/: :/:
Εγω παραπάνω δεν παρέθεσα τα χαϊδευτικα-βρισίδια που τον φωνάζω ....τα βασικότερα είναι κατουρητήρι και Βλακέντιος.:rolleyes:

Ωραίο θέμα!!
Λοιπόν, ο Πέπε: μπελάς, γκρίνιας, Πεπέκι ή Πέπι ή Πεπεκάκι.
Ο Ποκίτο: Πόκι, Ποκιτάκι, Ποκίτι, βρωμιάρης.
Βεβαίως υπάρχουν και μερικά κοινά όπως το ψάψου (από το ψαψούνια).

Nightfall : Μοσχαρίνος , ο μεγάλος , γιουβαρλάκι
Aragorn : διαολάκος , διαολίνος, ο μικρός

Μπουχέσας:
Τα καλά: Μπουχέσας->Μπουχεσάκης->Σάκης, Νιανιά, Καμάρι, Ζουζούνι, Μαμούνι, Αγάπη

Τα κακά: Χοντρός, Σαχλαμάρι, Αηδία, Βλακόμουτρο, Κουραδομηχανή

Βάζο Μινγκ (αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό)

Μίτσυ:

Τα καλά: Τσίκι, Κούκλα, Κυρία, Μικρούλα, Κουκλίτσα, Μπιμπελό

Τα κακά: Ραμολιμέντο, Σαψαλάκι, Χούφταλο, Κουταλιανός

κλπ άλλες εμπνεύσεις της στιγμής

ΥΓ:Πολύ ωραίο θέμα

Τη Λούσυ, τη φωνάζω κ Λέλε, γριούλα ή ζουμπούλι μου :blink:
Την Νταίζη, τη φώναζα Ντέντε, ανθρωπόγατο, βελουδένια
Τον Elrik, μικρό μου πρίγκηπα :inlove:
Τη Sil, silly (δεν απέχει κ πολύ) και μωρό (6 χρονών αλλά η μικρότερη εκεί μέσα κ μπεμπεκίζει συνεχώς)

Λοιπόν, Μαρίκα=> Μαρικάκι, Ριρίκα, Ριρικούλα, Αγάπη, κοντούλα λεμονιά, πρασινομάτα μάγισσα :P και βέβαια σκατόγατο, βρωμόγατο, ψωρόγατο όταν δεν κάθεται με τίποτα να την χαϊδέψω, να την χτενίσω ή χρειάζεται να της βάλω την αμπούλα για τους ψήλους ή τα παράσιτα! Που είναι σχεδόν πάντα!:mad:
Υ.Γ. Συγνώμη για τις παλιοκουβέντες……! :/:

την Τσικι:Τσικουλα,Τσικουλιτσα,Τσικουλακι

ο αδερφος μου:Τσικουμπελ,Τσικουνελ(επειδη μερικες φορες οταν παιζει κανει τα αυτια της πισω και μοιαζει με κουνελι:lol: ,Νικοπολιδη(οταν παιζουν με το μπαλακι κι εκεινη πηδαει στον αερα,το πιανει με τα χερια της και πεφτει πανω του με το σωμα της για να το μπλοκαρει)

:hello: Ψι, ψιψι, ψιψινα, ψιψινακι μου, κουκλα, κουκλαρα μου εσυ, ψιτ ομορφια μου, κουκλα beauty:inlove: :inlove: :baby: ... Kι αλλα τετοια!:D :cool: :lol:

Μαντου ο μεγαλοπρεπής, ο γουρ γουρ (λόγω γουργουρητού), μωρό, μωρό μου, βαλεντίνος, λατίνος (λόγω οίστρου και ερωτιάρικης γενικώς διάθεσης και προδιάθεσης), χαρά μου, ομορφιά μου, άντρα του σπιτιού (για να σκάει ο κανονικός). γάτε (ο καλός μου όταν παλεύουν) και άλλα.......:rolleyes:

εγω τον φρου-φρου τον φωναζω και φρουνακι, μπαουμπαου, φαουρι,φαφρουλι,καφτουνι και φαφρου!!! οτι να ναι δηλαδη!!!!:P :P

Περσης, πασας μου ομορφια μου, αντρα , γατουλη,ψυχη μου. Τριχομπαλα , ξεσκονηστηρι μου.

Ξεχασα και το ψυχουλάκια και νιαρνιαράκια. Τώρα που γύρισα σπίτι και ξαναείδα τα ψάψου μου τα θυμήθηκα!! :)

Ντίνο,ντινάκι,μαβρούλι,νιαούρι,purina και σκατιάρα γιατι βρησκω μονο μιας μερας αρκετα ψομακια στη τουαλετα της.:D

την Ναλα, Ναλιτσα, Σταλιτσα (ειναι μια σταλια γατα), Σταλουλα, Φιδω (ξεγλυστραει σαν το φιδι) καγκουρο,κουκλου, ζουζου, χαζοβιολα, μουρλεγκο, κατιγριλακι

τον Κανελο, Νελος-Κανελος, Κουκλος, Ερμη (νομιζει οτι εχει φτερα), κουτοπονηρε, μαραντονα οταν παιζουμε μπαλα, γουργουρινι, γουρουνι, φαγανα, λαιμαργε, αντρακλα και κουκουρικο γιατι ειναι πολυ κουκουρικο χαχα...

ολα μαζι ειναι κατσουλινια κ βρωμογτα αλητες ρεμαλια κ.λ.π. τα κοσμιτικα επιθετα κ ειδικα οταν λεω μαλ,..... ολοι γυριζουν κ με κοιτανε τα πιο γλυκα μας ειναι χοντροι γουρουνακια πιτσινακια ζουζουνι αγοραροι κουκλοι κ.λ.π.

Τον Χιόνη τον φωνάζω και Χιονόμπαλα ή Χοντρόμπαλα επειδή είναι χοντρούλης. Επίσης Ψίκο από το Ψιψίκο, Χουρχούρη ή Χουρχουρίτσο επειδή χουρχουρίζει όλη την ώρα, Πουρπούρη για το πρρρρρρρρ! νιάουαουαου που κάνει όταν γκρινιάζει. Αλλά την περισσότερη ώρα τον φωνάζω ματάκια μου, κούκλε μου, μωρό μου και ομορφιά μου.
Ο Κώστας τον φωνάζει Δρακουμέλ ή βαμπιράκι επειδή όταν τον πιάνει το τρελλό του, σε βουτάει από το πόδι ή το χέρι και δαγκώνει μέχρι τελικής πτώσεως!
Η μαμά μου τον φωνάζει παλιογατούλι αλλά πολύ τρυφερά και ακούγεται κάπως σαν παααλιοοογατούύύύλι;) :P :D :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back