Ismini
Διάσημο μέλος
Για το Σίβα εγώ έχω τα εξής : Σιβάκος, Σιβάκι, Μπέμπης, Ζουζούνι, Ζουζουνιάδης, Ζούζουνος, Μαμούνι, Μαμουνιάδης, Νανούνης.
Αυτά βασικά ισως ξέχασα μερικά. Πάντως απορώ που ακούει ακόμα στο όνομα του....
Για το Βαλεντίνο ισχύουν τα προηγούμενα εκτός απο Σιβάκος, Σιβάκι που έχει αντικατασταθεί με Μαυράκος-κι και Βαλεντινούκος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τον Παύλα: Λίκος, Λιλίκος, Λις, Παυλής Λίτσας
Για τον Τελία: Λίας, Καλός
Για την Ruby: Ρουμπινίτσα, Ρουμπιόνι
Για το Μπεζάκι: Μικρούλα, Μπεζ, Μπέζους
Σαρδελα-->σαρδελουλα-->λουλα!
καμια φορα την φωναζω λουλιτα(ειναι μεξικανικη προελευσης
).Ο μπαμπας την φωναζει σκατογατο, και η μαμα κακιστρο!
Η δε γιαγια μου ηθελε να την βγαλει Τινα(σταματα-->σταματινα-->τινα), απο το ονομα της κυριας που την πηραμε, η οποια ηθελε να της ριξει φολα!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο μπαμπας την φωναζει σκατογατο, και η μαμα κακιστρο!
Εγω παραπάνω δεν παρέθεσα τα χαϊδευτικα-βρισίδια που τον φωνάζω ....τα βασικότερα είναι κατουρητήρι και Βλακέντιος.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, ο Πέπε: μπελάς, γκρίνιας, Πεπέκι ή Πέπι ή Πεπεκάκι.
Ο Ποκίτο: Πόκι, Ποκιτάκι, Ποκίτι, βρωμιάρης.
Βεβαίως υπάρχουν και μερικά κοινά όπως το ψάψου (από το ψαψούνια).
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aragorn : διαολάκος , διαολίνος, ο μικρός
anabou
Διάσημο μέλος
Τα καλά: Μπουχέσας->Μπουχεσάκης->Σάκης, Νιανιά, Καμάρι, Ζουζούνι, Μαμούνι, Αγάπη
Τα κακά: Χοντρός, Σαχλαμάρι, Αηδία, Βλακόμουτρο, Κουραδομηχανή
Βάζο Μινγκ (αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό)
Μίτσυ:
Τα καλά: Τσίκι, Κούκλα, Κυρία, Μικρούλα, Κουκλίτσα, Μπιμπελό
Τα κακά: Ραμολιμέντο, Σαψαλάκι, Χούφταλο, Κουταλιανός
κλπ άλλες εμπνεύσεις της στιγμής
ΥΓ:Πολύ ωραίο θέμα
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την Νταίζη, τη φώναζα Ντέντε, ανθρωπόγατο, βελουδένια
Τον Elrik, μικρό μου πρίγκηπα
Τη Sil, silly (δεν απέχει κ πολύ) και μωρό (6 χρονών αλλά η μικρότερη εκεί μέσα κ μπεμπεκίζει συνεχώς)
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
και βέβαια σκατόγατο, βρωμόγατο, ψωρόγατο όταν δεν κάθεται με τίποτα να την χαϊδέψω, να την χτενίσω ή χρειάζεται να της βάλω την αμπούλα για τους ψήλους ή τα παράσιτα! Που είναι σχεδόν πάντα!
Υ.Γ. Συγνώμη για τις παλιοκουβέντες……!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ο αδερφος μου:Τσικουμπελ,Τσικουνελ(επειδη μερικες φορες οταν παιζει κανει τα αυτια της πισω και μοιαζει με κουνελι
,Νικοπολιδη(οταν παιζουν με το μπαλακι κι εκεινη πηδαει στον αερα,το πιανει με τα χερια της και πεφτει πανω του με το σωμα της για να το μπλοκαρει)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψι, ψιψι, ψιψινα, ψιψινακι μου, κουκλα, κουκλαρα μου εσυ, ψιτ ομορφια μου, κουκλα beauty
... Kι αλλα τετοια!

mimikaki
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
τον Κανελο, Νελος-Κανελος, Κουκλος, Ερμη (νομιζει οτι εχει φτερα), κουτοπονηρε, μαραντονα οταν παιζουμε μπαλα, γουργουρινι, γουρουνι, φαγανα, λαιμαργε, αντρακλα και κουκουρικο γιατι ειναι πολυ κουκουρικο χαχα...
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Κώστας τον φωνάζει Δρακουμέλ ή βαμπιράκι επειδή όταν τον πιάνει το τρελλό του, σε βουτάει από το πόδι ή το χέρι και δαγκώνει μέχρι τελικής πτώσεως!
Η μαμά μου τον φωνάζει παλιογατούλι αλλά πολύ τρυφερά και ακούγεται κάπως σαν παααλιοοογατούύύύλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool