Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς την Μπέρτα (Αυστριακό όνομα που της το έβαλε η πρώτη οικογένεια που την είχε) την φωνάζουμε και κουβέρτα ή γάτα φουντωτή.Την φωνάζω και Το κολίτσι μου, έτσι παιδιάστικα.
Ενώ τον Ατσίδα - κοτσίδα γιατί έχει μακριά ουρά σαν γυναικεία κοτσίδα.
Από τότε που έχασε το ποδαράκι του σε μια διαφωνία με ένα σκύλο ο μπαμπάς του τον φωνάζει Λεβέντη και Θαρραλέο αλλά δεν νομίζω ότι ακούει σε αυτά τα ονόματα απλά ξέρει ότι μιλάς γι αυτόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ο αδερφός μου καμιά φορά την φωνάζει "κολίτσι" !!!! (από το κορίτσι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Και:
Πατούχα
Βανίλια (γιατί η γουνίτσα του μυρίζει σα βανίλια)
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
kazumi - kazumi san
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χτες που ο Ατσίδας έκανε μια ζημιά ο μπαμπάς του (και φίλος μου) του φώναζε γλυκά "Αληταρά"
ELENIP
Διάσημο μέλος
Την Νόρα: Πίτουρο
Την Σίσσυ: Σισσω, Σισσόνι, χοντρή, τσουπωτό
Τον Μπλάνκο: Moύτρο (και με την έννοια του απατεώνα και με την έννοια της ομορφιας του)
Μπουχέσας, Μουντρούχος
κατερ!να
Νεοφερμένο μέλος
Ωραιο θεμα!!
τη μπουμπουκα τη φωναζω μπουμπουκα και ολα τα παραγωγα της λεξης (μπουμπουκιτσα, μπουμπουκαρα, μπουμπουκακι κλπ) Επισης, ζουζουνογατα, ζουζουνα, χοντρουλα, αφρατη, αγαπουλιτσα, λευκη (αλλα δεν ειναι λευκη
), πατουσαρα, μπουμπου, βελουδινη, μπουτου επειδη εχει φουσκωτα μπουτακια, σμαραγδα για τις πρασινες ματαρες της, μπουλουκα και αλλα που δεν τα θυμαμαι αυτη τη στιγμη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
Samantha : Σαμανθουλινι μου, Μοντελο, Τσουλακι (Γιατι εσερνε ασχημα πριν την στειρωση)
Miranta: Μιραντακι, Βλαμενο( Γιατι ολο χτυπαει, γλυστραει κτλ)
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα... τέλειο, τα δικά μας ειναι:
τζιτζικάκι μου,
μπισμπιρδονάκι μου,
μπαμπάκη-μπαμπάκος-βάμπης από το Μπάμπης
ζιζάνιο,
κακό γατί,
το καλύτερο γατάκι του κόσμου.....
άντρα μου-αντρίκο μου,
αγάπη μου,
λουλούδι μου... και άλλες πολλές παραλαγές συνδυασμού συλλαβών που δεν βγάζουν νόημα.
Α.... εχω και ανιψάκι που το φωνάζει γκλιν.... από το γρι χρώμα του τριχώματος (δεν μπορεί να πει γκρι)
Οι φίλοι μου τον φωνάζουν χνουδάκι γιατί δεν τους αρέσει το Μπάμπης σαν όνομα!
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Τελειο θεμα!!
λοιπον..τον Τιγρη τον φωναζουμε ζουζουνακι, μπιφτεκακι, μωρουδακι,γατουλενιο, πιτσικουλινακι, χοντρο (κυριως οταν θελει να φαει μετα το φαγητο!!), κουτσουνακι, αντρακλα, αγοραρο, μουσουδακι ομορφο, το ονομα του σε διαφορες βερσιον και οταν κανει ζημιες ή τρεχει πανω-κατω σαν το κατσικι και κουτουλαει παντου τον λεω γατο. Ακριβως αυτο που ειπε και η mulan "ελα ρε γατε" ή "αμαν βρε γατε"!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Γατάκι μου!
Αγάπη μου!
Πουλάκι μου!
Αγοράκι μου!
Λουλουδάκι μου!
Τα περίεργα:
Ζουρσούνι μου!
Μασμουρλάκι μου!
Μουρλάκι μου!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού δεν ακούει. Όταν θέλω να της προκαλέσω την προσοχή χοροπηδάω σαν Ινδιάνος μπας και με πάρει χαμπάρι.

marina289
Περιβόητο μέλος
Βρε συ! Και για σένα είναι καλό να την φωνάζεις με όόό,τι νιώθεις και σου έρχεται στο κεφάλι,Πόσο σας ζηλεύω όλους και όλες. Εγώ τι να την φωνάξω την Χιονάτη??Αφού δεν ακούει.
Όταν θέλω να της προκαλέσω την προσοχή χοροπηδάω σαν Ινδιάνος μπας και με πάρει χαμπάρι.![]()
γιατί ξεφορτώνεις και εσύ συναισθηματικό φορτίο!!!!

Ενα λουκουμάκι, ένα κάτι , δεν σουβγαίνει να το πεις;;;;;;;;;;;;
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Εγω πολλες φορες τον φωναζω απλα ΡΕ!!! ετσι
Ειδικά όταν τον βρίσκω να κάνει τον tarzan με τις κουρτίνες μου!

Και γυρναει αμεσως με αυτο το υπουλο βλεμμα του ο σκατουλης!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε συ! Και για σένα είναι καλό να την φωνάζεις με όόό,τι νιώθεις και σου έρχεται στο κεφάλι,
γιατί ξεφορτώνεις και εσύ συναισθηματικό φορτίο!!!!
Ενα λουκουμάκι, ένα κάτι , δεν σουβγαίνει να το πεις;;;;;;;;;;;;
Όχι εντάξει. Την φωνάζω Ασπρούλα και Χιονούλα και μετά αρχίζω να κουνάω χέρια η να χοροπηδάω.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Γιάννη και εγώ που τον φωνάζω με τόσα νομίζεις ότι με ακούει??? Μόνο ότι θέλει και όταν θέλει!
Μη το βάζεις άλλο καημό καλέ μου, φώναξε τη με όσα επίθετα σου βγαίνει ακούει δεν ακούει εσύ θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα! Μη μου πεις ότι δεν της μιλάς καθόλου!!! Τα γατούνια, λένε, ότι καταλαβαίνουν από τον κραδασμό της φωνής μας, τα συναισθήματά μας.
marina289
Περιβόητο μέλος
Όχι εντάξει. Την φωνάζω Ασπρούλα και Χιονούλα και μετά αρχίζω να κουνάω χέρια η να χοροπηδάω.

πολύ πιο προχώ απ'όλους εμάς!!!
Εσύ έχεις επενδύσει τις προσφωνήσεις και με κίνηση!!!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιάννη και εγώ που τον φωνάζω με τόσα νομίζεις ότι με ακούει??? Μόνο ότι θέλει και όταν θέλει!
Μη το βάζεις άλλο καημό καλέ μου, φώναξε τη με όσα επίθετα σου βγαίνει ακούει δεν ακούει εσύ θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα! Μη μου πεις ότι δεν της μιλάς καθόλου!!! Τα γατούνια, λένε, ότι καταλαβαίνουν από τον κραδασμό της φωνής μας, τα συναισθήματά μας.
πολύ πιο προχώ απ'όλους εμάς!!!
Εσύ έχεις επενδύσει τις προσφωνήσεις και με κίνηση!!!![]()
\\\\\\\\\\3
+++++++++++=][563
Τα ανωτέρω είναι τα φιλιά της Χιονάτης
Πάντα της μιλάω κι αν το πάρει χαμπάρι κάθεται και με κοιτά. Ναʼναι καλά η μικρή που με γυμνάζει όταν θέλω να της προκαλέσω την προσοχή.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
)-Κόρη μου....(έτσι απλά)
marina289
Περιβόητο μέλος
Ετσι απλά...υπέροχο...-Μαύρες μου χαντρίτσες....(τα ομορφια ματιά της την νύχτα όταν γίνονται μαύρα....και ειναι στρογγυλά και μεγάλα)
-Κόρη μου....(έτσι απλά)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool