ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Πώς και δεν είχαμε καμιά απόπειρα περιστεροδολοφονίας μέχρι τώρα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Το πρωί ξημερώματα που έρχονται να φάνε μάλλον αυτά, τα γατιά λείπουν βόλτα φαίνεται..στις 9 που γυρίζουν σπίτι δεν έχει μείνει ίχνος..

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα περιστέρια να κάνουν κουμάντο στις γάτες. Παιδιά εμάς δεν περνάει ουτε φτερό απο εδώ πια. Εχει πεσει συρμα και δεν τολμαει κανένας πετούμενος εχθρος να πλησιάσει το φρουριό μας.

Τι να σου πω ρε Αννα μου;
Εχω δει σε κτίρια που βάζουν κάτι καρφιά για να μην πατανε τα περιστέρια αλλα εχω δει και ξεκοιλιασμένα περιστέρια από τα καρφια αυτα και δεν ειναι πολυ ωραιο και αυτο.Μετά κατι cd εχω δει να κρεμάνε και κατι σακουλες με νερο αλλά δεν ξερω κατα πόσο αποδίδουν.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το πρωί πάντα το μπώλ είναι άδειο.
Αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα το φιλοσόφησα και λέω "ταίζω όλο το οικοσύστημα" !

Μόνο που εγώ για τα αδεσποτάκια παίρνω τις φτηνές κονσέρβες και κροκέτες.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ε αυτό πρωτη φορά το ακούω.
Τα περιστέρια να κάνουν κουμάντο στις γάτες. Παιδιά εμάς δεν περνάει ουτε φτερό απο εδώ πια. Εχει πεσει συρμα και δεν τολμαει κανένας πετούμενος εχθρος να πλησιάσει το φρουριό μας.
Τι να σου πω ρε Αννα μου;Εχω δει σε κτίρια που βάζουν κάτι καρφιά για να μην πατανε τα περιστέρια αλλα εχω δει και ξεκοιλιασμένα περιστέρια από τα καρφια αυτα και δεν ειναι πολυ ωραιο και αυτο.
Μετά κατι cd εχω δει να κρεμάνε και κατι σακουλες με νερο αλλά δεν ξερω κατα πόσο αποδίδουν.
Εγώ έχω δεί σε μπαλκόνι- βεράντα εξοχικού γνωστών μου, που λείπουν για μεγάλο διάστημα γιατί μένουν εξωτερικό, να βάζουν γύρω -γύρω κάτι σαν δίχτυ που το προστατεύει απο τις κουτσουλίες των πουλιών.

Νομίζω όμως ότι και τα cd βοηθάνε.

Εδώ Θεσ/νίκη που μένω, απέναντι ένας έχει περιστέρια.Αλλά μάλλον επειδή τα δύο δικά μου βγαίνουν στην βεράντα , ποτέ δεν είδα να πλησιάζουν τα περιστέρια ούτε και να λερώνουν.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Βαλε σκιαχτρο!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Η μόνη λύση είναι να κλείσω το μπαλκόνι με καλαμωτή ή να μην αφήνω φαγητό έξω το βράδυ καθόλου.'Εχω δοκιμάσει να τους ρίξω στάρι από κάτω για να απασχοληθουν εκεί αλλά τρώνε και το στάρι και τις κροκέτες.Μου φαίνεται τέρμα το φαγητό έξω το βράδυ.

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Θα δοκιμάσω κι αυτό που λές κάτι σαν καρφιά πλαστικά που είναι και θα δούμε..εν τω μεταξύ στο μπροστινό μπαλκόνι που κοιμάται η κοντέσσα δεν το΄χουν πάρει χαμπάρι-τόσο χαζά είναι-και το φαί της το βρίσκω πάντα άθικτο.Εμείς έχουμε πάρει τις κατασκευές που είναι με αιχμηρά σίδερα και τα έχουμε βάλει πάνω στα κάγκελα, οπότε όταν πλησιάζουν τρυπιούνται και φαύγουν. Συνήθως έχω και τις τέντες κατεβασμένες και δεν έχουν χώρο να περάσουν για να κατέβουν στο μπαλκόνι. Έχω τύψεις βέβαια αλλά μου είχαν τσακίσει το χρώμα στα κάγκελα με τις κουτσουλιές τους.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αυτο δεν θα το εκανα ποτε παντως... Ασε που ειναι και αντιαισθητικο!Εμείς έχουμε πάρει τις κατασκευές που είναι με αιχμηρά σίδερα και τα έχουμε βάλει πάνω στα κάγκελα, οπότε όταν πλησιάζουν τρυπιούνται και φαύγουν. Συνήθως έχω και τις τέντες κατεβασμένες και δεν έχουν χώρο να περάσουν για να κατέβουν στο μπαλκόνι. Έχω τύψεις βέβαια αλλά μου είχαν τσακίσει το χρώμα στα κάγκελα με τις κουτσουλιές τους.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Λοιπόν το απότέλεσμα έχει ως εξής:τις μισές τις έφτυσαν και τις μισές τις κατάπιαν..Σήμερα τους πήρα τις κροκέτες (out door της Royal) εκτός που ότι ξετρελάθηκαν με τη γεύση, είναι δε πολύ μεγάλες σε μέγεθος και θα παραφυλάω να δώ..μπορεί να μην μπορούν να τις καταπιούν..![]()

Πρόοδος..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν το απότέλεσμα έχει ως εξής:τις μισές τις έφτυσαν και τις μισές τις κατάπιαν..Πρόοδος..
![]()

Αννα αν μπορώ να σε συμβουλέψω, μη βάλεις τα αιχμηρά πλαστικά, κρίμα είναι...

Καλύτερα δεν είναι να μην έχεις το βράδυ-νύχτα κροκέτες έξω?

Καλά αυτός ο Βρούκος δεν χορταίνει την ημέρα και θέλει και την νύχτα να τρώει???

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δεν θα βάλω τίποτα μωρέ Νίκη..ας πεινάσει ο χοντρός..
Αννα αν μπορώ να σε συμβουλέψω, μη βάλεις τα αιχμηρά πλαστικά, κρίμα είναι...
Καλύτερα δεν είναι να μην έχεις το βράδυ-νύχτα κροκέτες έξω?
Καλά αυτός ο Βρούκος δεν χορταίνει την ημέρα και θέλει και την νύχτα να τρώει???![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν θα βάλω τίποτα μωρέ Νίκη..ας πεινάσει ο χοντρός..![]()
Να κάνει δίαιτα!!!

Συμπαράσταση στον Αρη!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
'Αννα σου είπα και στην Κέρκυρα. Πάρε τους ανεμόμυλους που ΄φυσούσαμε και παίζαμε παιδιά. Μου είπαν ότι κάνει δουλειά. Όσο για το να διαπιστώσεις αν τις κροκέτες τις τρώνε πουλιά βάλε δύο μπωλ το ένα με ρύζι και το άλλο με κροκέτες κάτω από τον εξωτερικό καναπέ. Αν φάνε και το ρύζι τότε έρχονται και μπαίνουν και περιστέρια.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ράνια μου μπαίνουν σίγουρα γιατί βρίσκω φτερά και πούπουλα από κάτω..αλλά βρήκα λύση..έβαλα μια μικρή χουφτίτσα κροκέτες πάνω στον καναπέ που κοιμάται ο Βρούκος και λίγες στον καναπέ του Άσπρου και είδα ότι τα προκομένα μου τις είχαν φάει σχεδόν όλες(άφησαν 2-3)άρα ,τα περιστέρια δεν ανεβαίνουν στους καναπέδες φοβούνται,(αν είχαν ανέβει δεν θα υπήρχε ίχνος από κροκέτα)και τα γατιά το πρωί ήταν άνετα (δεν πεινούσαν)επομένως τις είχαν φάει τα ίδια...Bρε παιδιά όχι αιχμηρά αντικείμενα για τα πουλάκια μην φτάσουμε κι εμείς στο άλλο άκρο. Είναι κρίμα.
'Αννα σου είπα και στην Κέρκυρα. Πάρε τους ανεμόμυλους που ΄φυσούσαμε και παίζαμε παιδιά. Μου είπαν ότι κάνει δουλειά. Όσο για το να διαπιστώσεις αν τις κροκέτες τις τρώνε πουλιά βάλε δύο μπωλ το ένα με ρύζι και το άλλο με κροκέτες κάτω από τον εξωτερικό καναπέ. Αν φάνε και το ρύζι τότε έρχονται και μπαίνουν και περιστέρια.

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς έχουμε πάρει τις κατασκευές που είναι με αιχμηρά σίδερα και τα έχουμε βάλει πάνω στα κάγκελα, οπότε όταν πλησιάζουν τρυπιούνται και φαύγουν. Συνήθως έχω και τις τέντες κατεβασμένες και δεν έχουν χώρο να περάσουν για να κατέβουν στο μπαλκόνι. Έχω τύψεις βέβαια αλλά μου είχαν τσακίσει το χρώμα στα κάγκελα με τις κουτσουλιές τους.
Αυτες τις κατασκευες που αναφερεις,δεν τρυπιουνται απλα τα πουλακια και φευγουν,μπορει να πεθανουν!Με τη φορα που ερχεται να προσγειωθει ενα πουλι,χωρις να ξερει οτι υπαρχουν αυτα τα σιδερα,ανετοτατα τρυπιεται και σκοτωνεται.

Προσωπικα θεωρω πολυ λαθος "εφευρεση" τη συγκεκριμενη κατασκευη.

Παιδιά έχω απελπιστεί..πως να διώξω τα περιστέρια απ΄το μπαλκόνι..ξέρει κανείς; Το πρόβλημα είναι πως έρχονται και τρώνε όλες τις κροκέτες των γατιών..έχω πάρει ακόμα και μεγάλες σε μέγεθος..τίποτα!!! Τις έχω βάλει κάτω από καναπέ..τίποτα..τις έχω κρύψει κάτω από καναπέ σκεπασμένο με ριχτάρι που μόνο τα γατιά ξέρουν πάλι τίποτα!!!Τις έχω βάλει σε κουτί μέσα..τίποτα,αν δεν εξαφανίσουν και την τελευταία δεν φεύγουν.Την μέρα το παλεύω δεν αφήνω τίποτα αλλά το βράδυ αφήνω λίγες για να έχουν και να μην νιαουρίζουν πρωί πρωί και δεν μένει καμία..Ταίζω τα πουλιά με Royal 10 ευρώ τι κιλό !!!Άσε με τις κουτσουλιές..τι να κάνω η γυναίκα..βοήθεια, κανείς με το ίδιο πρόβλημα υπάρχει;![]()
Πολλοι κρεμανε cd στα μπαλκονια τους,ετσι ωστε με τον αερα να κουνιουνται και να μην πλησιαζουν πτηνα.
Μπορεις επισης να παρεις μια μεγαλη ξυλινη ταιστρα και αν εχεις χωρο καπου αλλου εκτος του χωρου που ταιζεις τα γατακια σου,να ταιζεις τα περιστερια εκει.Ετσι θα μαθουν και αυτα σιγα σιγα που να τρωνε και δεν θα μπλεκονται με τις γατοτροφες!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool