Πόλεμος με τα περιστέρια

Bρε θα σου μαζευτούν και δεν θα φεύγουν όπως έπαθε η θειά μου:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο αποτέλεσμα σήμερα έχει ως εξής: Οι κροκέτες στο πιάτο άθικτες,τα γατιά χορτάτα και το στάρι στη θέση του...:lol::lol::lol::lol:Πώς γίνεται..που πήγαν τα περιστέρια;
Το αστείο της υπόθεσης είναι ο Βρούκος που πάει στο πιατάκι και σκάβει το στάρι πετώντας το έξω για να παίξει...:lol::lol:Θα δούμε το απόγευμα..:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω λύση δόθηκε...ήρθαν 2 περιστέρια,άρχισαν να τσιμπολογούν το στάρι από κάτω στον ακάλυπτο και μόλις έφαγαν λίγο έφυγαν..για τις κροκέτες ούτε που νοιάστηκαν.:):):):)Επιτέλους.:up::up:

γεια σου!
θα σου πω 2-3 ιδέες που εφάρμοσε η ξαδέρφη μου, γιατί είχε πρόβλημα επίσης με τα περιστέρια.. βέβαια η κοπέλα δεν είχε γάτες αλλά είχε ένα μπαλκόνι το οποίο κάθε μέρα έπρεπε να το καθαρίζει και δεν είχε τόσο χρόνο να αφιερώνει καθημερινά αποκλειστικά στο μπαλκόνι της

1) έκανε μια σιδηροκατασκευή εκεί που συνήθιζαν να κάνουν φωλιά τα περιστέρια (πάνω από το μπαλκόνι της) μόλις τα μικρά περιστεράκια μεγάλωσαν και έφυγαν και έτσι έδιωξε τους φτερωτούς φίλους, συμπαθέστατοι μεν, δύσκολοι στο καθάρισμα δε

2) βρήκαμε ένα απωθητικό περιστεριών από κάπου που αν θέλεις να σου πω, στείλε μου μηνυματάκι (νομίζω οι διαφημίσεις από ότι είδα στους κανόνες απαγορεύονται) και έκανε κι αυτό δουλειά. είναι φυτικό και περιέχει ουσίες που δε συμπαθούν τα περιστέρια και έτσι τώρα τα βλέπει απλά από μακριά. το συγκεκριμένο προϊόν δηλώνει ότι δεν είναι επικίνδυνο ή βλαβερό για ζώα και ανθρώπους, απλά είναι κάτι που δεν ταιριάζει με τα περιστέρια..

3) σκέπαζε τις κροκέτες σε σταθερή πλαστική θήκη που να κλείνει καλά, ώστε να μην έχουν πρόσβαση. μετά το φαγάκι τους, μάζεψέ τις αν βολεύει και μετά από κάποια ώρα ξαναβάλε κροκετούλες, αν αυτό ταιριάζει στο πρόγραμμά σου
μήπως μπορούνε τα γατάκια να τρώνε μέσα στο σπίτι;

αυτές είναι οι ιδέες που μπορούμε να προτείνουμε..

Kαλή μου φίλη βρήκα λύση...Θα ταίζω και τα περιστέρια και τα σπουργιτάκια..κι αυτά πεινάνε...Εξάλλου 30 λεπτά την εβδομάδα που στοιχίζει το σιτάρι δεν είναι τίποτα..Κροκέτες έξω αφήνω μόνο το βράδυ γιατί ταίζω και τα αδέσποτα τα καημένα και τα περιστέρια τις έτρωγαν τα χαράματα(όσες περίσσευαν)Τώρα που αφήνω σιτάρι κάτω από το μπαλκόνι δεν πλησιάζουν τις κροκέτες τρώνε μόνο αυτό...θα τους βάλω και νεράκι και εντάξι..:):):)

η πιο καλή και όμορφη λύση..!:)

Kαλή μου φίλη βρήκα λύση...Θα ταίζω και τα περιστέρια και τα σπουργιτάκια..κι αυτά πεινάνε...Εξάλλου 30 λεπτά την εβδομάδα που στοιχίζει το σιτάρι δεν είναι τίποτα..Κροκέτες έξω αφήνω μόνο το βράδυ γιατί ταίζω και τα αδέσποτα τα καημένα και τα περιστέρια τις έτρωγαν τα χαράματα(όσες περίσσευαν)Τώρα που αφήνω σιτάρι κάτω από το μπαλκόνι δεν πλησιάζουν τις κροκέτες τρώνε μόνο αυτό...θα τους βάλω και νεράκι και εντάξι..:):):)
βλεπω εσυ βρηκες λυση..... εγω να δω τι θα κανω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back