Πόλεμος με τα περιστέρια

ΡΑΝΙΑ...Που πουλάνε ανεμόμυλους; Στα μαγαζιά με παιχνίδια που ρώτησα μου είπαν "στα πανηγύρια"
Πότε είναι το επόμενο πανηγύρι οϊμέ;:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bρε και οι κινέζοι έχουν από ότι είδα στην πλατεία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέτοια -"φουρφουράκια" τα λέμε εμείς- μπορείς να βρείς σε φυτώρια σε όλα τα μεγέθη. Είναι για στολισμό γλαστρών κτλ.

Τέτοια -"φουρφουράκια" τα λέμε εμείς- μπορείς να βρείς σε φυτώρια σε όλα τα μεγέθη. Είναι για στολισμό γλαστρών κτλ.
Ευχαριστώ θα κοιτάξω...:):)

Ναι,εχουν και στα jumbo σε διαφορα μεγεθη.Ο Σειριος εχει μαθει να παιζει κιολας με αυτα,η Breena δεν εχει την ιδια υπομονη βεβαια...:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=qSWf-jN4nSg

Παιδιά πήγα και πήρα από τα jumbo!!!.Έχω βάλει τους ανεμόμυλους και παρακολουθώ....έχουν καθήσει απέναντι στο τοιχείο και κοιτάνε σαστισμένα.Έχω βάλει και το μπώλ με τις κροκέτες μπροστά μπροστά για να τα δελεάσω...φυσάει και λίγο αεράκι και γυρίζουν!! Έφυγαν άρον άρον από το φόβο τους!!!!:lol::lol::lol:Αύριο θα δώ για να σιγουρευτώ με την επιτυχία τους..:hmm::hmm:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ...ΘΡΙΑΜΒΟΣ Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν άκουσα πεταρίσματα γύρω στις 7 το πρωί στο μπαλκόνι..και στο μπωλ με τις κροκέτες είχαν μείνει σχεδόν οι μισές!!!!!:up::up::up::up:
Ράνια μπράβο για την ιδέα σου...να δούμε και το απόγευμα..και μετά θα είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί η κατασκευή...:):):):)

Eμ υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός από καρφιά που τραυματίζουν τα πλασματάκια

Σήμερα δεν βρήκα καμιά κροκέτα στο μπωλάκι..λέτε να το πήραν είδηση ότι δεν παίζει τίποτα με τους ανεμόμυλους;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

δεν ξερω....αλλα συνηθως αυτα,πιανουν στην αρχη....καποια στιγμη το συνηθιζουν....ομως το οτι λειπουν οι κροκετες δεν σημαινει οτι σωνει και καλα τα φαγαν τα περιστερια...:)

Τους ανεμόμυλους τους πήρα στις αρχές ου καλοκαιριού από το jumbo και δεν έχω ξαναδεί περιστέρι απο τότε.Μέρι τότε και σκουπιδοτενεκέ να άφηνα ανοιχτό μέχρι το πρωί θα υπήρχε μέσα φωλιά.Τους έχω βάλει με τέτοιο τρόπο ώστε να κινούντε με το παραμικρό φύσομα του αέρα και μέχρι στιγμής σώθηκα.

διαβασα το θεμα ολο απο την αρχη γιατι και μενα με ενδιαφερει αμμεσα. βεβαια εγω δεν εχω προβλημα με κανα δυο ξεμπαρκα που ερχονται αλλα με τα δικα μας και πιο συγκεκριμενα με τα περιστερια του κυριου νικου, ο συζυξ ειναι αυτος:lol: που δεν μου εχουν αφησει λουλουδι για λουλουδι....δεν αφηνουν τιποτα τα βλαμενα... στην περιφραξη του οικοπεδου πανω απο τον μαντροτοιχο που εχουμε βαλει καγκελα με τελειωματα λογχες ουτε που πλησιαζουν, στην γκαραζοπορτα ομως...ενα χαλι μαυρο πανε ολα και στεκονται εκει και αγναντευουν ουτε εγω δεν ξερω τι, με αποτελεσμα το κουτσουλιδι τους οχι μονο χαλαει το χρωμα αλλα να το πιο κυριο....εχει αρχισει και διαβρωνει το ιδιο το σιδερο. στο συγκεκριμενο σημειο βρηκαμε λυση. θα βαλουμε δυο γωνιες στις ακρες της γκαραζοπορτας και θα στερεωσουμε πετονια.αυτο ειναι δοκιμασμενο και απο το μπαλκονι που ερχονταν δεκαοκτουρες. οσο για τα λουλουδια τι σι-ντι εχω δοκιμασει τι λεπτα ξυλαρακια με μαυρες σακουλες εχω βαλει τιποτα..αυτα εκει..στην αρχη δεν πλησιαζουν αλλα μετα εισβαλουν κυριολεκτικα..αφου λεω του νικου οταν νευριαζω...θες το μεσημερι να σου φτιαξω μερικα πουλακια με σαλτσουλα και πιλαφακι?:lol: βεβαια απτοητος και κεινος αφου ξερει οτι δεν το εννοω ουτε καν μου απανταει:down: τωρα εδω διαβασα για τους ανεμομυλους. με βλεπω την δευτερα να κανω μια επισκεψη στο τζαμπο να παρω μερικους και ιδωμεν....

Λοιπόν Ελένη το πρόβλημα μας λύνεται μόνο όταν φυσάει και γυρίζουν οι ανεμόμυλοι...Όταν υπάρχει άπνοια δεν κάνουν τίποτα...Κάτι άλλο πρέπει να σκεφτούμε...:hmm::hmm::hmm:Αυτό με την πετονιά που ανέφερες δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς...για πες μου λεπτομέρειες...:):):)

Λοιπόν Ελένη το πρόβλημα μας λύνεται μόνο όταν φυσάει και γυρίζουν οι ανεμόμυλοι...Όταν υπάρχει άπνοια δεν κάνουν τίποτα...Κάτι άλλο πρέπει να σκεφτούμε...:hmm::hmm::hmm:Αυτό με την πετονιά που ανέφερες δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς...για πες μου λεπτομέρειες...:):):)
κατσε να δω τωρα πως θα στο εξηγησω... στις δυο γωνιες του μπαλκονιου επανω...στο τελειωμα του..εκει που ακουμπαμε ειχα στερεωσει δυο ξυλαρακια περιπου 20 εκατοστα. ειχα τυλιξει πετονια πολυ σφικτα στο ενα και μετα αφου την τεντωσα καλα την στερεωσα και στο αλλο. ελπιζω να καταλαβες τι ειχα κανει. το εχω βγαλει τωρα γιατι ολα τα περιστερια εχουν μετακομισει πια στη σαλαμινα αλλιως θα στο φωτογραφιζα να το εβλεπες. πηγαιναν λοιπον να κατσουν εκει αλλα δεν μπορουσαν να ισορροπησουν και εφευγαν.:lol::lol::lol: αν δεν το καταλαβες να κανω κατι προχειρο και να στο ανεβασω σε φωτο για να το δεις.

Κατάλαβα τι λες...δεν μπορούν να κάτσουν πάνω στην πετονιά γιατί είναι λεπτή...εμένα τα άτιμα δεν κάθονται στο κάγκελο..προσγειώνονται κατευθείαν στο μπαλκόνι και βούρ για τις κροκέτες...:D:D:DΤην καλύτερη λύση την προτείνει ο Μαμαλάκης..."πιτσούνια κοκκινιστά":lol::lol::lol::lol::lol:

Κατάλαβα τι λες...δεν μπορούν να κάτσουν πάνω στην πετονιά γιατί είναι λεπτή...εμένα τα άτιμα δεν κάθονται στο κάγκελο..προσγειώνονται κατευθείαν στο μπαλκόνι και βούρ για τις κροκέτες...:D:D:DΤην καλύτερη λύση την προτείνει ο Μαμαλάκης..."πιτσούνια κοκκινιστά":lol::lol::lol::lol::lol:
οχι μωρε.......:lol::lol::lol::lol:

Σκέφτηκα να πάρω ένα χαρτόκουτο,να του κάνω μια τρύπα να μπαινοβγαίνουν τα γατιά και να τρώνε μήπως και φοβηθούν να μπουν τα πουλιά...Θα βάλω κι έναν ανεμόμυλο επάνω καλού κακού...:D:D
url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=11948&c=]
DSC00638_thumb.jpg
[/url]

Λοιπόν αποτελέσματα πολέμου με τα περιστέρια:
Περιστέρια - Άννα =1-0 Έχω νικηθεί κατά κράτος!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Χτες έφαγαν ένα μπώλ γεμάτο και το κακό ήταν ότι επειδή τα γατιά ήταν νηστικά μαζεύτηκαν από τα χαράματα στο μπαλκόνι και περίμεναν να ανοίξει η πόρτα!!! Το θέμα είναι ότι το μικρό το αδεσποτάκι φοβάται τον άσπρο αδέσποτο(χωρίς να το΄χει πειράξει ο κακομοίρης)και μόλις τον βλέπει αρχίζει αούυυυυυ....ααααα...οοοοο και σήμερα η συνάντηση έλαβε χώρα στις 5.30 το πρωί και είχαμε συναυλία...'Αντε να κοιμηθούμε μετά..Σηκώθηκα να τα διώξω αλλά μας είχε χαλάσει τον ύπνο(και έχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει..και με το δίκιο του)Τι να κάνω...σκεφτείτε κάτι ....δεν μπορεί να μας κοροιδεύουν 3 περιστέρια!!!!:mad::mad::mad:

Σήμερα θα εφαρμόσω άλλη τακτική.Πήγα και αγόρασα στάρι φθηνό 30 λεπτά το κιλό και τα τάισα μέχρι που έσκασαν και δεν πάτησαν στο μπαλκόνι.Απόψε θα βάλω κάτω στην αυλή σε ένα πιατάκι στάρι μπόλικο ώστε να το βρούν το πρωί και να πάνε να φάνε εκεί,και να ξεχάσουν τις κροκέτες.:hmm::hmm::hmm::hmm:Ελπίζω κάτι να γίνει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back