ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πότε είναι το επόμενο πανηγύρι οϊμέ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ θα κοιτάξω...Τέτοια -"φουρφουράκια" τα λέμε εμείς- μπορείς να βρείς σε φυτώρια σε όλα τα μεγέθη. Είναι για στολισμό γλαστρών κτλ.

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πουλανε και στο jumbo.Ευχαριστώ θα κοιτάξω...![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=qSWf-jN4nSg
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Αύριο θα δώ για να σιγουρευτώ με την επιτυχία τους..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ράνια μπράβο για την ιδέα σου...να δούμε και το απόγευμα..και μετά θα είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί η κατασκευή...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
που δεν μου εχουν αφησει λουλουδι για λουλουδι....δεν αφηνουν τιποτα τα βλαμενα... στην περιφραξη του οικοπεδου πανω απο τον μαντροτοιχο που εχουμε βαλει καγκελα με τελειωματα λογχες ουτε που πλησιαζουν, στην γκαραζοπορτα ομως...ενα χαλι μαυρο πανε ολα και στεκονται εκει και αγναντευουν ουτε εγω δεν ξερω τι, με αποτελεσμα το κουτσουλιδι τους οχι μονο χαλαει το χρωμα αλλα να το πιο κυριο....εχει αρχισει και διαβρωνει το ιδιο το σιδερο. στο συγκεκριμενο σημειο βρηκαμε λυση. θα βαλουμε δυο γωνιες στις ακρες της γκαραζοπορτας και θα στερεωσουμε πετονια.αυτο ειναι δοκιμασμενο και απο το μπαλκονι που ερχονταν δεκαοκτουρες. οσο για τα λουλουδια τι σι-ντι εχω δοκιμασει τι λεπτα ξυλαρακια με μαυρες σακουλες εχω βαλει τιποτα..αυτα εκει..στην αρχη δεν πλησιαζουν αλλα μετα εισβαλουν κυριολεκτικα..αφου λεω του νικου οταν νευριαζω...θες το μεσημερι να σου φτιαξω μερικα πουλακια με σαλτσουλα και πιλαφακι?
βεβαια απτοητος και κεινος αφου ξερει οτι δεν το εννοω ουτε καν μου απανταειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Αυτό με την πετονιά που ανέφερες δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς...για πες μου λεπτομέρειες...

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατσε να δω τωρα πως θα στο εξηγησω... στις δυο γωνιες του μπαλκονιου επανω...στο τελειωμα του..εκει που ακουμπαμε ειχα στερεωσει δυο ξυλαρακια περιπου 20 εκατοστα. ειχα τυλιξει πετονια πολυ σφικτα στο ενα και μετα αφου την τεντωσα καλα την στερεωσα και στο αλλο. ελπιζω να καταλαβες τι ειχα κανει. το εχω βγαλει τωρα γιατι ολα τα περιστερια εχουν μετακομισει πια στη σαλαμινα αλλιως θα στο φωτογραφιζα να το εβλεπες. πηγαιναν λοιπον να κατσουν εκει αλλα δεν μπορουσαν να ισορροπησουν και εφευγαν.Λοιπόν Ελένη το πρόβλημα μας λύνεται μόνο όταν φυσάει και γυρίζουν οι ανεμόμυλοι...Όταν υπάρχει άπνοια δεν κάνουν τίποτα...Κάτι άλλο πρέπει να σκεφτούμε...Αυτό με την πετονιά που ανέφερες δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς...για πες μου λεπτομέρειες...
![]()

αν δεν το καταλαβες να κανω κατι προχειρο και να στο ανεβασω σε φωτο για να το δεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Την καλύτερη λύση την προτείνει ο Μαμαλάκης..."πιτσούνια κοκκινιστά"

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι μωρε.......Κατάλαβα τι λες...δεν μπορούν να κάτσουν πάνω στην πετονιά γιατί είναι λεπτή...εμένα τα άτιμα δεν κάθονται στο κάγκελο..προσγειώνονται κατευθείαν στο μπαλκόνι και βούρ για τις κροκέτες...Την καλύτερη λύση την προτείνει ο Μαμαλάκης..."πιτσούνια κοκκινιστά"
![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=11948&c=]
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Περιστέρια - Άννα =1-0 Έχω νικηθεί κατά κράτος!!!

Χτες έφαγαν ένα μπώλ γεμάτο και το κακό ήταν ότι επειδή τα γατιά ήταν νηστικά μαζεύτηκαν από τα χαράματα στο μπαλκόνι και περίμεναν να ανοίξει η πόρτα!!! Το θέμα είναι ότι το μικρό το αδεσποτάκι φοβάται τον άσπρο αδέσποτο(χωρίς να το΄χει πειράξει ο κακομοίρης)και μόλις τον βλέπει αρχίζει αούυυυυυ....ααααα...οοοοο και σήμερα η συνάντηση έλαβε χώρα στις 5.30 το πρωί και είχαμε συναυλία...'Αντε να κοιμηθούμε μετά..Σηκώθηκα να τα διώξω αλλά μας είχε χαλάσει τον ύπνο(και έχω και τον άντρα μου να γκρινιάζει..και με το δίκιο του)Τι να κάνω...σκεφτείτε κάτι ....δεν μπορεί να μας κοροιδεύουν 3 περιστέρια!!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ελπίζω κάτι να γίνει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool