aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ήταν τροφαντό μωρούλι και τον φώναζα μοσχαράκι. Μεγαλώνοντας του έμεινε!![]()
![]()
γιατι καλε τον ανθρωπο???
![]()
Τον δε Κώστα τον φωνάζω γουρουνάκι, ενώ είναι κανονικός προς το αδύνατο και γυμνασμένος, και στην αρχή τα'παιρνε άσχημα, αλλά το συνήθησε. Του εξήγησα πόσο αδυναμία έχω στα γουρουνάκια και ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου ζωάκια και το "κατάπιε"
Την ανηψιά μου τη λέω γατούλα γιατι είναι ναζιάρα και χαδιάρα
Γενικά έχω ένα υποκοριστικό σε ζωάκι για τους περισσότερους αγαπημένους μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Ο Ζαχαρίας είναι 3 κιλά, αλλά είναι μωράκι ακόμα (5 μηνών)! Πάντως φαίνεται οτι θα γίνει μικρόσωμος, έχει πολύ κοντά πόδια συγκριτικά με τον Ισίδωρο, όταν ήταν μικρός!
Τον φωνάζουμε κοντοκάβαλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέσα σε 2 μέρες πήρε 25 γραμμάρια!!!
Τρώει πολύ η ζουζού!
Μπράβο στο ζουζούνι σου έχει μεγάλη θέληση όσο και η μαμά της

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Μπράβο στο ζουζούνι σου έχει μεγάλη θέληση όσο και η μαμά της
![]()
![]()
![]()
Ναι!!!
:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!!!Μέσα σε 2 μέρες πήρε 25 γραμμάρια!!!![]()
![]()
Φαντάσου να μην είχε και τη διάρροια πόσο βάρος θα 'χε πάρει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο!!!![]()
![]()
Φαντάσου να μην είχε και τη διάρροια πόσο βάρος θα 'χε πάρει...
Ναι, μόνο που τώρα έχει άλλο...
Έναν ερεθισμό στο πωπουδάκι της και της κάνω κομπρεσούλες με κρύο νεράκι που μου είπε ο κ.Πάνος...
Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά! Όλο τρέχει!
Σήμερα κλείνει και τη 1 βδομάδα!!!

marigo173
Δραστήριο μέλος
να σου ζήσει το καινούριο μωράκι! Καλό κουράγιο εύχομαι! Άνοιξε τα μάτια ή ακόμη;
Εμένα η Λουκρητία (που ως γνωστόν έχει μετονομαστεί από κακεντρεχείς φίλους σε Ζουμπουλία
) ήταν 4,200 την μέρα που φύγαμε από Κύπρο. Βάρος στο οποίο καταλήξαμε μετά από 2 μήνες περίπου δίαιτας (έχασε 400 γραμμάρια το καλό μου). Αλλά πάνω που είχε αρχίσει να μοιάζει περισσότερο σε γατάκι παρά σε γουρουνάκι ήρθαμε εδώ, είναι όλη μέρα μέσα στο διαμέρισμα και παρά την ημερήσια άσκηση με κάθε λογής χνουδωτά παιχνιδάκια, έχει αρχίσει να αφρατεύει πάλι
.Άσε που όλοι στο σπίτι θέλουν να την καλοπιάσουν και την μπουκώνουν κρυφά διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας... Τη βλέπω τη δουλειά, τσουρεκάκι θα γυρίσει πάλι πίσω το γατί... Δεν είναι και πολλά τα κιλά της τής κακομοίρας αλλά είναι σχετικά μικροκαμωμένη και της φαίνονται
Η φώτο είναι από τα γενέθλια της 14/2, την μέρα που ζυγίστηκε 4.600 και αρχίσαμε δίαιτα. Όπως θα δείτε δεν είναι καθόλου υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί

Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι, είναι λίγο γεματούλα...
Θα μεγαλώσει όμως η Μαχη μου και θα σας δείξω εγώ...!!!
Όχι μαριγώ, δεν τα χει ανοιξει ακόμη!
Ελπίζω να τα ανοίξει σύντομα γιατί θέλω να τη δω επιτέλους με μάτια!
Παιδιά έκανα μεγάλο λάθος! 126 ήταν και τώρα είναι 260!
το μωρό μου πάχυνε πολύ...
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Την δίαιτα του την ξεκίνησα ενώ ήταν 5.500 και είχε φρικάρει η κτηνίατρος με τα κιλά του και μου το είπε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
(ειναι αρσενικος στειρωμενος και 6 χρονων)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
για να τους ελλεγχει πιο συχναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Εμείς είμαστε σκέτα μοντέλα
όχι μόνο όμορφη αλλά και στυλάτι4.400

aretha
Περιβόητο μέλος
Και είναι μόνο 4 μηνών η Αρηθούλα... Τη βλέπω να εξελίσσεται σε γυναίκα με καμπύλες... :greycat: Αχ, θα λιώσουμε στη δίαιτα μετά τη στείρωση...

aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το καλοκαίρι τι θα κάνετε; Θα το επιχειρήσετε ξανά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το καλοκαίρι θα πάμε για 15 μέρες τουλάχιστον οπότε δεν μπορεί να μείνει πίσω. Εκεί φάνηκε να του αρέσει και να περνάει καλά, οπότε θα τον πάρω. Εκτός βέβαια αν μητέρα μου δεν θέλει να έρθει μαζί και της τον αφήσω για παρέα και για να μην ταλαιπωρηθεί...Αχ, τον καημένο...Το καλοκαίρι τι θα κάνετε; Θα το επιχειρήσετε ξανά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool