Πόσα κιλά είναι;

:lol: :lol: :lol: γιατι καλε τον ανθρωπο???:P
Ήταν τροφαντό μωρούλι και τον φώναζα μοσχαράκι. Μεγαλώνοντας του έμεινε!:P Τον δε Κώστα τον φωνάζω γουρουνάκι, ενώ είναι κανονικός προς το αδύνατο και γυμνασμένος, και στην αρχή τα'παιρνε άσχημα, αλλά το συνήθησε. Του εξήγησα πόσο αδυναμία έχω στα γουρουνάκια και ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου ζωάκια και το "κατάπιε":lol: :lol: :lol:
Την ανηψιά μου τη λέω γατούλα γιατι είναι ναζιάρα και χαδιάρα;)
Γενικά έχω ένα υποκοριστικό σε ζωάκι για τους περισσότερους αγαπημένους μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ισίδωρος είναι 8+ ! Δεν είναι όμως χοντρούλης, απλά γεματούλης και τεράστιος!!!:)
Ο Ζαχαρίας είναι 3 κιλά, αλλά είναι μωράκι ακόμα (5 μηνών)! Πάντως φαίνεται οτι θα γίνει μικρόσωμος, έχει πολύ κοντά πόδια συγκριτικά με τον Ισίδωρο, όταν ήταν μικρός!
Τον φωνάζουμε κοντοκάβαλο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τη ζύγισα χθες τη Μαχούλα και μου βγήκε 250 γραμμάρια!:blink: Μέσα σε 2 μέρες πήρε 25 γραμμάρια!!!:blink: :P Τρώει πολύ η ζουζού!:P

:up: :up: :up: :up: Μπράβο στο ζουζούνι σου έχει μεγάλη θέληση όσο και η μαμά της:up: :up: :up:

Μέσα σε 2 μέρες πήρε 25 γραμμάρια!!!:blink: :P
Μπράβο!!! :up: :up: :up: Φαντάσου να μην είχε και τη διάρροια πόσο βάρος θα 'χε πάρει...

Μπράβο!!! :up: :up: :up: Φαντάσου να μην είχε και τη διάρροια πόσο βάρος θα 'χε πάρει...

:lol: :rolleyes: :D
Ναι, μόνο που τώρα έχει άλλο...:( Έναν ερεθισμό στο πωπουδάκι της και της κάνω κομπρεσούλες με κρύο νεράκι που μου είπε ο κ.Πάνος...:( Αλλά κατά τα άλλα μια χαρά! Όλο τρέχει!:blink: Σήμερα κλείνει και τη 1 βδομάδα!!!:) :D :P

Νιάου μου,
να σου ζήσει το καινούριο μωράκι! Καλό κουράγιο εύχομαι! Άνοιξε τα μάτια ή ακόμη;
Εμένα η Λουκρητία (που ως γνωστόν έχει μετονομαστεί από κακεντρεχείς φίλους σε Ζουμπουλία:P) ήταν 4,200 την μέρα που φύγαμε από Κύπρο. Βάρος στο οποίο καταλήξαμε μετά από 2 μήνες περίπου δίαιτας (έχασε 400 γραμμάρια το καλό μου). Αλλά πάνω που είχε αρχίσει να μοιάζει περισσότερο σε γατάκι παρά σε γουρουνάκι ήρθαμε εδώ, είναι όλη μέρα μέσα στο διαμέρισμα και παρά την ημερήσια άσκηση με κάθε λογής χνουδωτά παιχνιδάκια, έχει αρχίσει να αφρατεύει πάλι:/: .Άσε που όλοι στο σπίτι θέλουν να την καλοπιάσουν και την μπουκώνουν κρυφά διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας... Τη βλέπω τη δουλειά, τσουρεκάκι θα γυρίσει πάλι πίσω το γατί... Δεν είναι και πολλά τα κιλά της τής κακομοίρας αλλά είναι σχετικά μικροκαμωμένη και της φαίνονται:redface:
Η φώτο είναι από τα γενέθλια της 14/2, την μέρα που ζυγίστηκε 4.600 και αρχίσαμε δίαιτα. Όπως θα δείτε δεν είναι καθόλου υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί:/:

Συνημμένα

• Loukritia genethlia.jpg
    Loukritia genethlia.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 51
:lol: :lol: Nαι, είναι λίγο γεματούλα...:redface: :rolleyes:
Θα μεγαλώσει όμως η Μαχη μου και θα σας δείξω εγώ...!!!:rolleyes: :lol:
Όχι μαριγώ, δεν τα χει ανοιξει ακόμη!:mad: :/:
Ελπίζω να τα ανοίξει σύντομα γιατί θέλω να τη δω επιτέλους με μάτια!:mad: :rolleyes: Παιδιά έκανα μεγάλο λάθος! 126 ήταν και τώρα είναι 260!:redface: το μωρό μου πάχυνε πολύ...:redface:

Εμένα ο Νόμπου μου είναι τώρα 5.900 αν και του έχω ξεκινήσει δίαιτα(μείωσα τα γραμμάρια της ξηράς σε 80). Το κουφό είναι ότι αφού του ξεκίνησα την δίαιτα αντι να αδυνατίζει παχαίνει:blink: !
Την δίαιτα του την ξεκίνησα ενώ ήταν 5.500 και είχε φρικάρει η κτηνίατρος με τα κιλά του και μου το είπε.

Α,ναι και σε λίγες μέρες κλείνει τους 11 μήνες.

ο γατουλης μου ειναι 7,3 ειναι ενταξει ή ειναι βαρης; :hmm: (ειναι αρσενικος στειρωμενος και 6 χρονων)

Μελινάκι ακούγεται κανονικός. Φαντάζομαι ότι είναι ολόιδιος με το Βαλεντίνο έτσι όπως τον είδα στις φωτογραφίες, άρα είναι μεγαλόσωμος γάτος. Ο γιατρός τι σας είπε; Χρειάζεται δίαιτα;

ο κτηνιατρος μας επισκεπτετε στο σπιτι 1 φορα τον χρονο για τα εμβολια τους. επομενως δεν τον ζυγιζει ουτε αυτον ουτε τον σκυλο μου που εχει 5 επιπλεον κιλα ( την ζυγισα σε ενα αλλο κτηνιατριο) . ο κτηνιατρος τους εχει το κτηνιατριο του σε ενα διπλανο χωριο και δεν μπορουμε να τους πηγενουμε εκει συχνα ( τουλαχιστο δεν δεχετε η μαμα μου να τα παμε για να μην λερωθει το αυτοκινητο ή κατι τετοιο). εχει ανοιξει ομως ενα καινουριο κτηνιατριο πολυ κοντα στο σπιτι μου αλλα η μαμα δεν με αφηνει να αλλαξω κτηνιατρο:( για να τους ελλεγχει πιο συχνα

Μερικές φορές δεν χρειάζεται ένας έμπειρος κτηνίατρος να ζυγίσει ένα ζώο, αλλά κρίνει με το μάτι εάν χρειάζεται δίαιτα ή οχι. Αρα αφου δεν σας ειπε τιποτα μαλλον ο γατούλης είναι μια χαρά!:)

:cool: :cool: :cool: :cool: Εμείς είμαστε σκέτα μοντέλα:lol: :lol: :lol: :lol: όχι μόνο όμορφη αλλά και στυλάτι4.400:lol: :lol: :lol:

Αισίως πιάσαμε τα 2.200!! (να τ'αφήσω; ) :rolleyes:
Και είναι μόνο 4 μηνών η Αρηθούλα... Τη βλέπω να εξελίσσεται σε γυναίκα με καμπύλες... :greycat: Αχ, θα λιώσουμε στη δίαιτα μετά τη στείρωση... :/:

Ο δικός μου μετά το χ..... που έριξε στο ταξίδι για Κεφαλλονιά γύρυσε αδυνατισμένος, αλλά φρόντισε και τα ξαναπήρε και με το παραπάνω. Το Σάββατο ζυγιστίκαμε 5,350!:up: :lol: :lol:

Αχ, τον καημένο... :/: Το καλοκαίρι τι θα κάνετε; Θα το επιχειρήσετε ξανά;

Αχ, τον καημένο... :/: Το καλοκαίρι τι θα κάνετε; Θα το επιχειρήσετε ξανά;
Το καλοκαίρι θα πάμε για 15 μέρες τουλάχιστον οπότε δεν μπορεί να μείνει πίσω. Εκεί φάνηκε να του αρέσει και να περνάει καλά, οπότε θα τον πάρω. Εκτός βέβαια αν μητέρα μου δεν θέλει να έρθει μαζί και της τον αφήσω για παρέα και για να μην ταλαιπωρηθεί...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back