yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αφισσακι υπερ των στειρώσεων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ότι δηλ η γυναίκα του με κάθε επαφή θα έμενε έγκυος...
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

επικεντρώνεται στα θηλυκά μόνο. Και είναι αρκετά επιθετικό, ώστε ενδεχόμενα να δημιουργήσει αρνητικό αίσθημα, και χλευασμό στο όλο θέμα...

Δεν είναι εύκολο να περάσεις ένα τέτοιο μήνυμα, το καταλαβαίνω. Και τις περισσότερες φορές μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό, και παραπληροφόρηση παρά καλό...
δεν πρέπει να θεωρούμε/ να κάνουμε το λάθος, να πιστέυουμε ότι οι άλλοι ξέρουν όσα εμείς για το εκάστοτε θέμα, και ότι θα το "πιάσουν"...
Με όλο το θάρρος πάντα, και χωρίς παρεξήγηση.

(απλά πιστεύω ότι τα σχόλιά μου μπορεί να βοηθήσουν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας...)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω 1000%...Ναι κι εμενα μου φαινεται λιγο δυσνοητο.Επισης λεμε συνεχεια να μην συνχεουν τα ανθρωπινα συναισθηματα και καταστασεις με αυτες του ζωου,κι εδω φαινεται να γινεται το αντιθετο.
staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο...Επίσης αν μπορώ να κάνω άλλο ένα σχόλιο...
επικεντρώνεται στα θηλυκά μόνο. Και είναι αρκετά επιθετικό, ώστε ενδεχόμενα να δημιουργήσει αρνητικό αίσθημα, και χλευασμό στο όλο θέμα...
Δεν είναι εύκολο να περάσεις ένα τέτοιο μήνυμα, το καταλαβαίνω. Και τις περισσότερες φορές μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό, και παραπληροφόρηση παρά καλό...
δεν πρέπει να θεωρούμε/ να κάνουμε το λάθος, να πιστέυουμε ότι οι άλλοι ξέρουν όσα εμείς για το εκάστοτε θέμα, και ότι θα το "πιάσουν"...
Με όλο το θάρρος πάντα, και χωρίς παρεξήγηση.
(απλά πιστεύω ότι τα σχόλιά μου μπορεί να βοηθήσουν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας...)

aretha
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εκτός αν η πρόταση που προωθείται είναι να στειρώνονται οι γυναίκες για να μη γίνονται εκτρώσεις...

Όχι, παιδιά, χρειάζεται πλήρης αλλαγή πλεύσης.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εχουν ωθηθει σε στειρωσεις σε επαρχιακα σωματεια ανδρες με ζωα μονο οταν τεθηκε αυτο το επιχειρημα. Εξισου ο παραλληλισμος ειναι ενα σημαντικο εργαλειο και το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Ο τροπος και το ειδος του παρραληλισμου ειναι το θεμα.
Εαν εχετε αλλες προτασεις παντως μπορειτε να τις πειτε, εκτος απο κριτικη γιατι αυτο ειναι το κυριο επιχειρημα για να μην στειρωνουν ζωα στην ελλαδα και οι περισσοτεροι ειναι ανδρες ενω οι περισσοτερες γυναικες δεν στειρωνουν τα αρσενικα, το αυτοκολλητο αυτο ομως ειναι βγαλμενο μεσα απο την πειρα σωματειων και ο στοχος του ειναι να προκαλεσει σοκ και σκεψη
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα μωρε Ασημινα...να σου λενε καποιοι φιλοζωοι το νοιωθω σαν παιδι μου...γινε μανα πρωτα κυρια μου και μετα βλεπεις αν ειναι σαν το παιδι σου...Ετοιμαζεται και για αρσενικο. Το ενδιαφερον ειναι οτι ολοι σας σκεφτηκατε, οι ατιδρασες μερικων ατομων ειναι ακριβως αυτες που περίμενα βεβαια. Αλλα να ξερετε οτι στην επαρχια που τα πραγμαα ειναι φοβερα δυσκολα το επιχειρημα αυτο το πιανουν αμεσως οι ανδρες γιατι δεν τηρουν προφυλαξεις και εχουν προβλημα οι γυναικες τους ( θα εκπλαγειτε ποσα τετοια ζευγαρια υπαρχουν τη σημερον ημερα) και ειναι ενα απο τα επιχειρηματα που βοηθαει παρα πολυ τα σωματεια να δουλεψουν με τετοιο πληθυσμο.
Εχουν ωθηθει σε στειρωσεις σε επαρχιακα σωματεια ανδρες με ζωα μονο οταν τεθηκε αυτο το επιχειρημα. Εξισου ο παραλληλισμος ειναι ενα σημαντικο εργαλειο και το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Ο τροπος και το ειδος του παρραληλισμου ειναι το θεμα.
Εαν εχετε αλλες προτασεις παντως μπορειτε να τις πειτε, εκτος απο κριτικη γιατι αυτο ειναι το κυριο επιχειρημα για να μην στειρωνουν ζωα στην ελλαδα και οι περισσοτεροι ειναι ανδρες ενω οι περισσοτερες γυναικες δεν στειρωνουν τα αρσενικα, το αυτοκολλητο αυτο ομως ειναι βγαλμενο μεσα απο την πειρα σωματειων και ο στοχος του ειναι να προκαλεσει σοκ και σκεψη
συγνωμη που βγηκα Off αλλα συγχιζομαι με τους παραλληλισμους αυτους...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Προτασεις δεν βλεπω...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι σχεση εχει αυτο???Γιούλη οταν δεν ξερεις καποιον προσωπικα καλυτερα να μη μιλας για το αν ειναι μανα η οχι
Προτασεις δεν βλεπω...
Μπορει να μην ειναι καποιος μανα κατ'επιλογην Ασημινα....
Αναφερομαι σε αυτους που μου λενε...δε μου λες αν ηταν παιδι σου θα το μαλωνες αν ανεβαινε στο κρεβατι σου? και αλλα...παρα πολλα....
σταματω το off

giacobidis
Νεοφερμένο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το να πεθαινουν καθημερινα ενα καρο γατακια κατω απο ροδες και μεσα σε καδους ενω θα μπορουσαν καποιοι που πηραν γατακια σας να σωσουν καποιο απο αυτα,το βρισκετε ανθρωπινο;Συγνωμη που σας απευθυνομαι σε αυτο τον τονο,αλλα μην κρινετε κι οσους στειρωνουν με το τουλουμι,για να σωθουν οσα περισσοτερα γατακια γινεται και να βελτιωθει η κατασταση με τα αδεσποτα.Εγώ δεν είχα στειρωμένη αλλά και δε πρόκειται να στειρώσω γάτα. Τα γατάκια που είχαμε κατά καιρούς αποκτήσει τα δώσαμε σε φίλους και όλα τους χαίρουν άκρας υγείας. Δε λέω είναι κόπος να βρεις κάποιον να τα υιοθετήσει αλλά αξίζει το κόπο, και είναι κατά μακράν ποιο ανθρώπινο από τη στείρωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool