Πόσες εκτρώσεις κάνατε φέτος;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ektroseiskagata.jpg

Αφισσακι υπερ των στειρώσεων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αυτο θα κολλησω και στο πανεπιστημιο!!!Φοβερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D:lol::lol::lol::lol:

Δεν ξέρω αν πάει το μυαλό κάποιου άσχετου, για να το πιάσει...:hmm:

Ότι δηλ η γυναίκα του με κάθε επαφή θα έμενε έγκυος...

Ναι κι εμενα μου φαινεται λιγο δυσνοητο.Επισης λεμε συνεχεια να μην συνχεουν τα ανθρωπινα συναισθηματα και καταστασεις με αυτες του ζωου,κι εδω φαινεται να γινεται το αντιθετο.

Επίσης αν μπορώ να κάνω άλλο ένα σχόλιο... :redface::)
επικεντρώνεται στα θηλυκά μόνο. Και είναι αρκετά επιθετικό, ώστε ενδεχόμενα να δημιουργήσει αρνητικό αίσθημα, και χλευασμό στο όλο θέμα...:hmm:

Δεν είναι εύκολο να περάσεις ένα τέτοιο μήνυμα, το καταλαβαίνω. Και τις περισσότερες φορές μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό, και παραπληροφόρηση παρά καλό...
δεν πρέπει να θεωρούμε/ να κάνουμε το λάθος, να πιστέυουμε ότι οι άλλοι ξέρουν όσα εμείς για το εκάστοτε θέμα, και ότι θα το "πιάσουν"...

Με όλο το θάρρος πάντα, και χωρίς παρεξήγηση. :redface:

(απλά πιστεύω ότι τα σχόλιά μου μπορεί να βοηθήσουν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας...)

Ναι κι εμενα μου φαινεται λιγο δυσνοητο.Επισης λεμε συνεχεια να μην συνχεουν τα ανθρωπινα συναισθηματα και καταστασεις με αυτες του ζωου,κι εδω φαινεται να γινεται το αντιθετο.
συμφωνω 1000%...

Επίσης αν μπορώ να κάνω άλλο ένα σχόλιο... :redface::)
επικεντρώνεται στα θηλυκά μόνο. Και είναι αρκετά επιθετικό, ώστε ενδεχόμενα να δημιουργήσει αρνητικό αίσθημα, και χλευασμό στο όλο θέμα...:hmm:

Δεν είναι εύκολο να περάσεις ένα τέτοιο μήνυμα, το καταλαβαίνω. Και τις περισσότερες φορές μπορεί να κάνουμε περισσότερο κακό, και παραπληροφόρηση παρά καλό...
δεν πρέπει να θεωρούμε/ να κάνουμε το λάθος, να πιστέυουμε ότι οι άλλοι ξέρουν όσα εμείς για το εκάστοτε θέμα, και ότι θα το "πιάσουν"...

Με όλο το θάρρος πάντα, και χωρίς παρεξήγηση. :redface:

(απλά πιστεύω ότι τα σχόλιά μου μπορεί να βοηθήσουν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας...)
Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο... :hmm:

Υπάρχει πάντα και το θέμα του καλού γούστου (ή, αντιστοίχως, της κακογουστιάς), αλλά αυτές είναι έννοιες πολύ υποκειμενικές -δυστυχώς :/:

Όχι, όχι, με τίποτα. Υπερβολικά επιθετικό, βάζει στο στόχαστρο τους άντρες ενώ τις γυναίκες τις θυματοποιεί... και περιθωριοποιεί εντελώς το θέμα των αστείρωτων ζώων διότι οι εκτρώσεις ανέκαθεν αφορούσαν τα δίποδα και όχι τα τετράποδα.
Εκτός αν η πρόταση που προωθείται είναι να στειρώνονται οι γυναίκες για να μη γίνονται εκτρώσεις... :/:

Όχι, παιδιά, χρειάζεται πλήρης αλλαγή πλεύσης.

παιδια νιωθω πολυ χαζη που δεν μπορω να το συλλαβω για τα ζωα αυτο το μηνυμα (και περνιεμαι και για εξυπνη)

Συμφωνώ κι εγώ όταν το διάβασα είδα ότι δεν κολλάει

ναι συμφωνω και εγω...δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα με την πρωτη ποσο μαλλον αυτοι που δεν εχουν ιδεα απο ζωα....:/:

Ετοιμαζεται και για αρσενικο. Το ενδιαφερον ειναι οτι ολοι σας σκεφτηκατε, οι ατιδρασες μερικων ατομων ειναι ακριβως αυτες που περίμενα βεβαια. Αλλα να ξερετε οτι στην επαρχια που τα πραγμαα ειναι φοβερα δυσκολα το επιχειρημα αυτο το πιανουν αμεσως οι ανδρες γιατι δεν τηρουν προφυλαξεις και εχουν προβλημα οι γυναικες τους ( θα εκπλαγειτε ποσα τετοια ζευγαρια υπαρχουν τη σημερον ημερα) και ειναι ενα απο τα επιχειρηματα που βοηθαει παρα πολυ τα σωματεια να δουλεψουν με τετοιο πληθυσμο.
Εχουν ωθηθει σε στειρωσεις σε επαρχιακα σωματεια ανδρες με ζωα μονο οταν τεθηκε αυτο το επιχειρημα. Εξισου ο παραλληλισμος ειναι ενα σημαντικο εργαλειο και το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Ο τροπος και το ειδος του παρραληλισμου ειναι το θεμα.

Εαν εχετε αλλες προτασεις παντως μπορειτε να τις πειτε, εκτος απο κριτικη γιατι αυτο ειναι το κυριο επιχειρημα για να μην στειρωνουν ζωα στην ελλαδα και οι περισσοτεροι ειναι ανδρες ενω οι περισσοτερες γυναικες δεν στειρωνουν τα αρσενικα, το αυτοκολλητο αυτο ομως ειναι βγαλμενο μεσα απο την πειρα σωματειων και ο στοχος του ειναι να προκαλεσει σοκ και σκεψη

Ετοιμαζεται και για αρσενικο. Το ενδιαφερον ειναι οτι ολοι σας σκεφτηκατε, οι ατιδρασες μερικων ατομων ειναι ακριβως αυτες που περίμενα βεβαια. Αλλα να ξερετε οτι στην επαρχια που τα πραγμαα ειναι φοβερα δυσκολα το επιχειρημα αυτο το πιανουν αμεσως οι ανδρες γιατι δεν τηρουν προφυλαξεις και εχουν προβλημα οι γυναικες τους ( θα εκπλαγειτε ποσα τετοια ζευγαρια υπαρχουν τη σημερον ημερα) και ειναι ενα απο τα επιχειρηματα που βοηθαει παρα πολυ τα σωματεια να δουλεψουν με τετοιο πληθυσμο.
Εχουν ωθηθει σε στειρωσεις σε επαρχιακα σωματεια ανδρες με ζωα μονο οταν τεθηκε αυτο το επιχειρημα. Εξισου ο παραλληλισμος ειναι ενα σημαντικο εργαλειο και το χρησιμοποιουμε παρα πολύ. Ο τροπος και το ειδος του παρραληλισμου ειναι το θεμα.

Εαν εχετε αλλες προτασεις παντως μπορειτε να τις πειτε, εκτος απο κριτικη γιατι αυτο ειναι το κυριο επιχειρημα για να μην στειρωνουν ζωα στην ελλαδα και οι περισσοτεροι ειναι ανδρες ενω οι περισσοτερες γυναικες δεν στειρωνουν τα αρσενικα, το αυτοκολλητο αυτο ομως ειναι βγαλμενο μεσα απο την πειρα σωματειων και ο στοχος του ειναι να προκαλεσει σοκ και σκεψη
ελα μωρε Ασημινα...να σου λενε καποιοι φιλοζωοι το νοιωθω σαν παιδι μου...γινε μανα πρωτα κυρια μου και μετα βλεπεις αν ειναι σαν το παιδι σου...
συγνωμη που βγηκα Off αλλα συγχιζομαι με τους παραλληλισμους αυτους...

Γιούλη οταν δεν ξερεις καποιον προσωπικα καλυτερα να μη μιλας για το αν ειναι μανα η οχι
Προτασεις δεν βλεπω...

Γιούλη οταν δεν ξερεις καποιον προσωπικα καλυτερα να μη μιλας για το αν ειναι μανα η οχι
Προτασεις δεν βλεπω...
τι σχεση εχει αυτο???
Μπορει να μην ειναι καποιος μανα κατ'επιλογην Ασημινα....
Αναφερομαι σε αυτους που μου λενε...δε μου λες αν ηταν παιδι σου θα το μαλωνες αν ανεβαινε στο κρεβατι σου? και αλλα...παρα πολλα....
σταματω το off:D:D

Εγώ δεν είχα στειρωμένη αλλά και δε πρόκειται να στειρώσω γάτα. Τα γατάκια που είχαμε κατά καιρούς αποκτήσει τα δώσαμε σε φίλους και όλα τους χαίρουν άκρας υγείας. Δε λέω είναι κόπος να βρεις κάποιον να τα υιοθετήσει αλλά αξίζει το κόπο, και είναι κατά μακράν ποιο ανθρώπινο από τη στείρωση.

η δικη μου ταπεινη ιδεα θα ηταν να βαλετε φοτο απο χτυπημενα αδεσποτα η κακοποιημενα ζωα με τιτλο ελεξε των αριθμο των γατιων για να μην εχουμε αυτες τις εικονες...η κατι παρομοιο...

Εγώ δεν είχα στειρωμένη αλλά και δε πρόκειται να στειρώσω γάτα. Τα γατάκια που είχαμε κατά καιρούς αποκτήσει τα δώσαμε σε φίλους και όλα τους χαίρουν άκρας υγείας. Δε λέω είναι κόπος να βρεις κάποιον να τα υιοθετήσει αλλά αξίζει το κόπο, και είναι κατά μακράν ποιο ανθρώπινο από τη στείρωση.
Το να πεθαινουν καθημερινα ενα καρο γατακια κατω απο ροδες και μεσα σε καδους ενω θα μπορουσαν καποιοι που πηραν γατακια σας να σωσουν καποιο απο αυτα,το βρισκετε ανθρωπινο;Συγνωμη που σας απευθυνομαι σε αυτο τον τονο,αλλα μην κρινετε κι οσους στειρωνουν με το τουλουμι,για να σωθουν οσα περισσοτερα γατακια γινεται και να βελτιωθει η κατασταση με τα αδεσποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back