Πόσες και ποιές γατούλες έχετε;

Εγώ έχω τη Μηλίτσα με τα τρία (πλέον:() γατάκια της: τον Τσάμπι, τον Μπλίντο και τον Μαουάκη (γνήσιος Κρητικός με άγριο βλέμα...:P). Καινούργιες φωτογραφίες σύντομα κοντά σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LOL!! :lol::lol: Φοβερό όνομα το "Μαουάκης"! :lol:
(Φαντάζομαι ότι με την κατάλληλη προφορά είναι κάτι σε "Μαουάτσης", με παχύ το τσ και με τραγουδιστό τράβηγμα των φωνηέντων;) :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανέβασα και μερικές φωτογραφίες του Ραούλ μου που είχαν τραβήχτεί σε διάστημα το πολυ 10 λεπτών.
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=2002
Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα η διχασμένη του προσωπικότητα. :)

:rolleyes: για το "Μαουακης"
οχι τσ αλλα πολυ χοντρο το κ. Πχ σαν το ch ( οπως children)
Ασχετο:lol:

Εγω εχω τον Φαουστ 5,5 μηνων και την Λουνα σχεδον 4 μηνων, τα μωρα μου!!

Συνημμένα

• P8.jpg
    P8.jpg
    572,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • pic9.jpg
    pic9.jpg
    606,1 KB · Εμφανίσεις: 42
εχω την ζωζω,την ζιζη και τον ζαν:)

Ανέβασα και μερικές φωτογραφίες του Ραούλ μου που είχαν τραβήχτεί σε διάστημα το πολυ 10 λεπτών.
https://www.mycat.gr/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=2002
Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα η διχασμένη του προσωπικότητα. :)

Αυτή εδώ είναι ΤΕΛΕΙΑ!!:lol::lol::up:

Συνημμένα

• raoul-3.JPG
    raoul-3.JPG
    119,6 KB · Εμφανίσεις: 54
καλε ενα με το πατωμα,εχει γινει.

Βασικά είναι πάνω σε ένα γραφείο και τον πείραζε ο φίλος μου και τον τράβαγε φωτογραφίες...
Αν και 7 χρονών πλέον είναι πολύ μουρλός! :)

Καλα να ειναι!!!! :):):) Πλακα εχει...

LOL!! :lol::lol: Φοβερό όνομα το "Μαουάκης"! :lol:
(Φαντάζομαι ότι με την κατάλληλη προφορά είναι κάτι σε "Μαουάτσης", με παχύ το τσ και με τραγουδιστό τράβηγμα των φωνηέντων;) :P

:rolleyes: για το "Μαουακης"
οχι τσ αλλα πολυ χοντρο το κ. Πχ σαν το ch ( οπως children)
Ασχετο:lol:

Εγω εχω τον Φαουστ 5,5 μηνων και την Λουνα σχεδον 4 μηνων, τα μωρα μου!!

Μπα, δεν χρησιμοποιείται και πολύ πλέον αυτή η προφορά. Στην πόλη τουλάχιστον...
Αρχικά το είχαμε ονομάσει Μάου αλλά μετά μας βγήκε αυτό:P

Εγώ πάντως έχω τρελάθεί με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ!! Είναι όλα τα μωρά μας καταπληκτικά και να μας ζήσουν!:)

κι εγω κι εγω θελω να σας δειξω τον εντουλη ή κουτσουνι ή κουτσουνακι ή κατουλη ή σκατουλη ή οπως αλλιως τον φωναζω:redface::redface:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2577&c=3&userid=1242
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2575&c=3&userid=1242
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1842&c=3&userid=1242

Δεν τον φανταζόμουνα μαυρούλη για κάποιο λόγο... Είναι αυτός που ειναι στο αβαταρ ε; Πολύ κύριος!

Εμεις ειμαστε τρεις : Εγω ( Ιοκαστη ), ο Ορφεας και η Μολλυ.
Τα γουζουνια μου ειναι 17 μηνων, διδυμα αδελφακια και πολυ αγαπημενα. Ειναι πολυ ησυχα , δεν κανουν ποτε ζημιες και παντα βρισκονται αγκαλια μου, ειτε το θελω ειτε οχι :happy:.

Συνημμένα

• Εικόνα016.jpg
    Εικόνα016.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Εικόνα001.jpg
    Εικόνα001.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Εικόνα056.jpg
    Εικόνα056.jpg
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 56
Iοκαστη πανεμορφα τα γατονια.ΤΑ ξεχωριζεις ???

Iοκαστη πανεμορφα τα γατονια.ΤΑ ξεχωριζεις ???

ε,οι μαναδες παντα ξεχωριζουν τα παιδια τους!:D

Τα ξεχωριζω ευκολα την ημερα επειδη ο Ορφεας ειναι πιο μεγαλοσωμος και η Μολλυ εχει πιο λεπτη φωνουλα... Το βραδυ ομως αν ερθει ενα απο τα δυο στο κρεβατι ζοριζομαι λιγο να καταλαβω ποιο απ τα δυο ειναι:redface:.

Σόρυ, ειμαι λίγο άσχετη από ράτσες, αλλά είναι κάποια συγκεκριμένη τα 2 μωρά σου, Ιοκάστη;
Προσπαθώ να καταλάβω ποιος απο τα 2 είναι ο Ορφέας... Είναι ο κάτω στην δεξιά φωτογραφία;

Ειναι russian blue. Στην φωτογραφια που ειναι και τα δυο μαζι η Μολλυ ειναι κατω και ο Ορφεας πανω.

Απέτυχα δηλαδή! Και τα 2 είναι κουκλιά πάντως!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back