Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
Εχω την Τσουπιτα την Ιρμα:greycat: τη Θετης και τον johnyΠαιδια, επειδη υπαρχουν τοσα νεα μελη και ερχονται και αλλα καθε μερα εχω χασει την μπαλα με τις γατουλες που εχει ο καθενας μας! Οπως και το χειμωνα που ημουν στην Πατρα χωρις ιντερνετ, παλιοτερα μελη πηραν και αλλες γατουλες... Θελετε να πουμε ποσες γατουλες εχει ο καθενας και πως τις λενε για να τα μαθαινουμε??![]()
Εγω λοιπον εσωτερικο εχω τον Σαββα μου, και στον κηπο μας εχουμε 8 γατακια που μονο το ενα εχει ονομα Χαρουλα (επειδη εχει στο μετωπο σημαδι σαν το χαρι ποτερ) , την μαμα τους την Παρδαλω και τον μεγαλυτερο γιο της τον Σουμαχερ...
Εσεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος

ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη2 ήθελα να σου πώ ότι ο κυριάκος μοιάζει πάρα πολύ και στο βλέμα και στα χρώματα στον Φρού μου!!!!![]()
Τέλεια αν εξελιχθεί ο Κυριάκος έτσι, γιατί ο Φρού σου είναι κούκλος!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τέλεια αν εξελιχθεί ο Κυριάκος έτσι, γιατί ο Φρού σου είναι κούκλος!!!!
ευχαριστούμε 

Σου λέω έχω τρελλαθεί όταν τον είδα έπαθα! Πολύ κουκλάκι...Εδώ θα είμαστε και θα τον δούμε να μεγαλώνει!!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν γυρίσω από Αγγλία, σε ένα χρόνο θα σκεφτώ και για δεύτερο

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
για την ακριβεια δεν ειναι αυτος στο αβαταρ αλλα του μοιαζει πολλυ ακριβως ετσι ειναι και ο εντυς μουΔεν τον φανταζόμουνα μαυρούλη για κάποιο λόγο... Είναι αυτός που ειναι στο αβαταρ ε; Πολύ κύριος!

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

) , την μαμα τους την Παρδαλω και τον μεγαλυτερο γιο της τον Σουμαχερ...