Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/_-2-1.jpg
λέει καταγεγραμμένα κατοικίδια εχει ξεπεράσει τις 90.000 και άλλα στοιχεία. Υπεύθυνος είναι ο Κτηνιατρικός Σύλλογος (υποτίθεται)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω εχω αναρωτηθει πολλες φορες,ετσι να δω τι ποσοστο εχουμε στον πληθυσμο της Ελλαδας.Αλλα μαλλον ειναι πολυ δυσκολο να μετρηθει.
Ισως θα μπορουσε να εχει ο κτηνιατρικος συλλογος το συνολο των γατοφιλων σε ολη την Ελλαδα, με βασει τα οποια πελατολογια εχουν οι κτηνιατροι.
Αλλα και παλι δεν θα ηταν ασφαλη τα αποτελεσματα γιατι υπαρχουν και οι ιδιοκτητες γατιων που δεν τα εμβολιαζουν-στειρωνουν και γενικοτερα δεν επισκεπτονται κτηνιατρο και φυσικα το πολυ μεγαλο πληθος γατιων που ζουν σε αυλες στα χωρια της ελληνικης υπαιθρου.
Προσωπικα θελω να πιστευω οτι πρεπει να ειναι καποιες δεκαδες χιλιαδες οι γατοφιλοι στην Ελλαδα.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δεν με νοιαζει ποσοι εχουν, με νοιαζει ποσοι Θα εχουν. Καθώς και τι τις κάνουν και πως τους φερονται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν υποθεσουμε οτι οι δικοι μας γνωστοι ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, τότε να παω να κρεμαστω καλυτερα
drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Να φεύγουνε ΠΑΚΕΤΑ, προς όλες τις κατευθύνσεις??? ΠΡΟΣ όλους τους 'Αγατους???

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Να ιδρύαμε μήπως μια ACS για γάτες???
Να φεύγουνε ΠΑΚΕΤΑ, προς όλες τις κατευθύνσεις??? ΠΡΟΣ όλους τους 'Αγατους???![]()
Μου αρέσει αυτό μπορούμε να το κάνουμε και σαν δώρο Χριστουγέννων????

prince
Διάσημο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Εμενα πάλι γιατι στατιστικά απο τον κυκλο μου (φίλους & γνωστούς & γνωστους γνωστών) ζήτημα αν έχει κατοικιδιο ενα 2 % ?
Αν υποθεσουμε οτι οι δικοι μας γνωστοι ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, τότε να παω να κρεμαστω καλυτερα
Εκτος απο έναν ξαδελφο μου που έχει δύο γάτες (κατασπρα κεραμιδακια) και εναν φιλο ακομα δεν ξερω κανεναν άλλο στην Ελλαδα, αν εξαιρεσουμε τα κοριτσια που εχω γνωρισει σ'αυτο το σαιτ.
Αλλά στην Γαλλία μονο απο τους φίλους του άντρα μου εχουν γατα πανω απο 3 στους 10.
Σιγουρα ειμαστε πολυ πισω σε γατοφιλια
Havana
Διάσημο μέλος
μαπινω εδω και νομιζω πως ολο ο κοσμος ειναι σαν το φορουμ και εχει γατες...

drusilia
Διάσημο μέλος
δεν ξέρουν τι χάνουν όλοι αυτοι που ζουν χωρίς γάτα!

JohnDVM
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Πίστευα πάντως πως είναι πάνω από 400000 τα οικοσιτα , κρίμα αν είναι μόνο τόσα...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Οι έλληνες έχουν μια νοοτροπία απαράδεκτη.Μόνο όσα ζώα προσφέρουν κάτι πχ αγελάδες,κότες,γίδες αξίζουν μια θέση στη ζωή τους.Εγω το έχω ζήσει αυτό σε όλο του το μεγαλείο.Θυμάμαι μόνο την δική μου οικογένεια να είχε πάντα γάτα,ή σκύλο σε ένα χωριό σχετικά μεγάλο πάνω από χίλια άτομα.Ακόμα και όταν μετακομίσαμε στην πόλη δεν άλλαξαν τα πράγματα.Η πεθερά μου ακόμα μου λέει ότι η κόρη μου θα μείνει στείρα επειδή χαιδευει τα γατιά μας...Ο άντρας μου όταν τον γνώρισα πίστευε ότι άμα πιάσεις γάτα τυφλώνεσαι...Ακούν γάτο και τρέχουν.Το ωραιότερο συνέβει όταν είχαν έρθει στο σπίτι μου να με ζητήσουν πριν από 15 χρόνια και ο γάτος μας τότε ένας γρι μακρύτριχος κούκλος είχε ανέβει πάνω στο ψυγείο με την ουρά να κρέμεται κι έπαθαν το σοκ του αιώνα αλλά τι να λεγαν.Γνωρίζω γυναίκα που θάβει ζωντανά τα γατάκια της γάτας της και πάει η γάτα και τα ξεθάβει παιδιά,δεν πρόκειτε ποτέ να αλλάξει αυτή η χώρα το υπογράφω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool