magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καταπληκτική όχι απλά καλήβρεικα ενα με 36 ευρο και εχει και καθισμα για την γατα.Ειναι καλη τιμη
prince
Διάσημο μέλος
από κει και πέρα αν έχεις κάποιον που ασχολήται μπορείς να τον χώσεις να σου φτιάξει

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα πρέπει να πάρεις μία τουαλέτα με καπάκι ώστε να μη γεμίζει με άμμο το πάτωμα, αλλά ούτε να μυρίζει κ το σπίτικαι επειδει τοσο καιρο ο γατος μου εκανε την αναγκη του στην κανονικη λεκανη λεω να του παρω μια με 10 ευρο αλλα σκευτομαι μην ειναι πολυ χαμηλη γιατι η γατουλα μου την ριχνει εξω την αμμο
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχει ένα πολύ φτηνό στα τζάπο ένα στύλο 30 πόντους με απλή βάση από σκοινί και μία φούντα στα 5 ευρώ... το είδα όταν πήγα για το ποντικι του πρίνς
από κει και πέρα αν έχεις κάποιον που ασχολήται μπορείς να τον χώσεις να σου φτιάξει![]()
Μπορεί να είναι φθηνό,αλλά δεν είναι άσχημο.Το έχω κι εγώ.

ruko
Διάσημο μέλος
Παραδόξως, το ευχαριστιούνται πολύ περισσότερο από το "καλό" ονυχοδρόμιό τους - μάλλον γιατί εκείνο δεν μπορούν να το κάνουν φύλλο και φτερό!

magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas221
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχουν τρομερή ποικιλία, αλλά μπορείς να βρεις τα πειρσσότερα βασικά είδη (μπολάκια, λουράκια, παιχνίδια) σε πολύ καλύτερες τιμές απ' ό,τι στα πετ σοπ.![]()
Ναι,έτσι είναι.Αν και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στα είδη για τα σκυλιά κι όχι για τις γάτες
όμως,όλο και κάτι θα βρεις από εκεί.Λουράκια ωραία όχι και τόσο (πολύ glitter και δεν μπορώ! προσωπική μου άποψη!
) αλλά έχει ωραία παιχνιδάκια.Και έχει και αμμοδόχους νομίζω.Και στον Ζαχαριά έχει γατοφόρους πλαστικές με πορτάκι 10 ευρώ,σε διάφορα χρώματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
kostas221
Νεοφερμένο μέλος
.φανταστικα πραγματα για pets εχει k to www.amazon.co.uk για οσους εχουν πιστωτικη,εχει απειρα πραγματα
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
thx ruko k orangelo αν εχει παιχνιδια κ ονυχοδρομια με καλυπτει.φανταστικα πραγματα για pets εχει k to www.amazon.co.uk για οσους εχουν πιστωτικη,εχει απειρα πραγματα
![]()
Το ξέρω...στο Ίντερνετ βρίσκεις τόσα ωραία! Αλλά έλα που 1) δεν έχω πιστωτική 2) και να είχα,θα δίσταζα να κάνω αγορές.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
έχει ένα πολύ φτηνό στα τζάπο ένα στύλο 30 πόντους με απλή βάση από σκοινί και μία φούντα στα 5 ευρώ... το είδα όταν πήγα για το ποντικι του πρίνς
από κει και πέρα αν έχεις κάποιον που ασχολήται μπορείς να τον χώσεις να σου φτιάξει![]()
Αυτό από τα τζάμπο, το έχει τρελλάνει στο παιχνίδι ο δικός μου, ενώ αυτό που του είχα πάρει από πετ-σοπ, ούτε να το....( καταλάβατε έ;
).Αν θέλεις όμως να είναι γατόδεντρο με ονυχοδρόμιο μαζί έχουν άλλες τιμές. Πήρα από το pet city της Βούλας που είναι καινούριο προχθές με 19 ευρώ. Από 24 που είχε, λόγω έκπτωσης που κάνει 20% στα ονυχοδρόμια.
Είχε πολύ ωραία και μεγαλύτερα, αλλά δεν μπορώ τώρα οικονομικώς.

Είχε και με 16 ευρώ απλά χωρίς κουτάκια να μπαίνουν μέσα. Μπορούν να φτάσουν μέχρι και 300 ευρώ, ( στο ίντερνετ) ανάλογα τι ζητάς να πάρεις.
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα την εχει αυτη την αμμολεκανη στα απλα πετ σοπ και ποσο περιπου εχει αυτη
Την πήρα 26,50 ευρώ πριν ένα μήνα περίπου. Θα ζητήσεις να στη φέρουν. Αυτή που είναι στο μέγεθος γατοφόρου, δυσκολεύει τη γάτα να γυρίσει. Η τριγώνική που πήρα εγώ είναι πιο ευρύχωρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool