Πόσο κοιμούνται τελικά οι γάτες;

Γατέχων

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
βρε μπας και μου παθει τιποτα ο γατουλης; εικοσι ωρες να τον εχω απο κοντα ζητημα αν κοιμηθει τις 5!
ποιες 12-14 που λεν οι ειδικοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε μπας και μου παθει τιποτα ο γατουλης; εικοσι ωρες να τον εχω απο κοντα ζητημα αν κοιμηθει τις 5!
ποιες 12-14 που λεν οι ειδικοι;
:)Τοσο νυσταζει,τοσο κοιμαται :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)Τοσο νυσταζει,τοσο κοιμαται :lol::lol:

λες;η μηπως φταιει και ο γατοπατηρ που θορυβει και την παρασυρει να τον ακολουθαει δωθε κειθε;να μην ανοιξω το ψυγειο δλδ;

λες;η μηπως φταιει και ο γατοπατηρ που θορυβει και την παρασυρει να τον ακολουθαει δωθε κειθε;να μην ανοιξω το ψυγειο δλδ;

κάπως έτσι κάνουν και τα δικά μου... το μικρό κοιμάται πολύ λίγο, ενώ η φρου φια παράδειγμα κάθεται όλη μέρα, πότε κοιμάται, πότε ξυπνά...όποτε με βλέπουν όμως έρχονται όλα από πίσω.... αλλά και ο μιο, δεν κοιμάται σχεδον καθόλου:hmm:πάντως κι εγώ την ειχα αυτή την απορία...πόσο πρέπει να κοιμάται ένα γατί???

ειναι μικρουλης ακομα γι' αυτο δεν κοιμαται πολυ. Ετσι ηταν και ο δικος μου μικρος :lol: Τωρα βεβαια κοιμαται πιο πολυ σε σχεση με περυσι αλλα και παλι δεν κοιμαται πανω απο 12 ωρες :lol:

ειναι μικρουλης ακομα γι' αυτο δεν κοιμαται πολυ. Ετσι ηταν και ο δικος μου μικρος :lol: Τωρα βεβαια κοιμαται πιο πολυ σε σχεση με περυσι αλλα και παλι δεν κοιμαται πανω απο 12 ωρες :lol:

α!δλδ πανε αναποδα απο τους ανθρωπους..εμεις οσο μεγαλωνουμε κοιμομαστε ολο και λιγοτερο

η δικια μου πρεπει να κοιμαται 14 ωρες πανω κατω:redface:

δηλαδή τώρα κλείνει 12ωρο???(που τέτοια τύχη...τα δικά μου με τίποτα τόσο!!!):lol::)

περαν του λιγοστου υπνου ,κοιμαται και διακεκομμενα...στο ενδιαμεσο πολλακις καθαριζεται και μετα ξανακοιμαται

η δικια μου τεντωνεται, κι εκει που πιστευω οτι επιτελους ξυπνησε, αλλαζει απλως σταση και συνεχιζει ακαθεκτη τον υπνο..:P

η δικια μου τεντωνεται, κι εκει που πιστευω οτι επιτελους ξυπνησε, αλλαζει απλως σταση και συνεχιζει ακαθεκτη τον υπνο..:P

και αυτο το κανει ο φον Γατουλινιους!με τη διαφορα οτι εγω λεω :ξυπνησε κιολας;

δηλαδή τώρα κλείνει 12ωρο???(που τέτοια τύχη...τα δικά μου με τίποτα τόσο!!!):lol::)

καποιες φορες θα κοιμηθει 12ωρο (οταν βαριεται και λειπουμε αρκετες ωρες απο το σπιτι). Τις περισσοτερες φορες ομως κοιμαται λιγοτερο απο 8 ωρες :hmm:Σημερα πχ ειναι στο ποδι απο τις 7 το πρωι μεχρι τωρα (10 το βραδυ). Τωρα εχει κουλουριαστει, εχει βαλει την ουρα του στην μουσουδα του και την γλειφει αργα αργα. Σε λιγη ωρα θα τον εχει παρει ο υπνος, αλλα θα ξυπνησει κατα τις 11 για να φαει και μετα κατα τις 12-1 θα κοιμηθει και αργοτερα κατα τις 4-5 το πρωι θα αρχισει να τριγυριζει στο σπιτι και να ψιλοκοιμαται μεχρι τις 7. Τοτε θα ξυπνησει και θα αρχισει να φωναζει για φαγητο και να τρεχει πανω κατω σε ολο το διαμερισμα και να παιζει με οτι βρισκει στον δρομο του :lol: Σε σχεση με περυσι ομως κοιμαται πιο πολλες ωρες. Περυσι δεν κοιμοταν σχεδον καθολου κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ κοιμοταν για λιγες ωρες και ξυπνουσε τα μεσανυχτα και τις πρωινες ωρες και αλωνιζε.

καποιες φορες θα κοιμηθει 12ωρο (οταν βαριεται και λειπουμε αρκετες ωρες απο το σπιτι). Τις περισσοτερες φορες ομως κοιμαται λιγοτερο απο 8 ωρες :hmm:Σημερα πχ ειναι στο ποδι απο τις 7 το πρωι μεχρι τωρα (10 το βραδυ). Τωρα εχει κουλουριαστει, εχει βαλει την ουρα του στην μουσουδα του και την γλειφει αργα αργα. Σε λιγη ωρα θα τον εχει παρει ο υπνος, αλλα θα ξυπνησει κατα τις 11 για να φαει και μετα κατα τις 12-1 θα κοιμηθει και αργοτερα κατα τις 4-5 το πρωι θα αρχισει να τριγυριζει στο σπιτι και να ψιλοκοιμαται μεχρι τις 7. Τοτε θα ξυπνησει και θα αρχισει να φωναζει για φαγητο και να τρεχει πανω κατω σε ολο το διαμερισμα και να παιζει με οτι βρισκει στον δρομο του :lol: Σε σχεση με περυσι ομως κοιμαται πιο πολλες ωρες. Περυσι δεν κοιμοταν σχεδον καθολου κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ κοιμοταν για λιγες ωρες και ξυπνουσε τα μεσανυχτα και τις πρωινες ωρες και αλωνιζε.

μάλον μετρά και η ηλικία...η φρου παράδειγμα τώρα κοιμάται πολλές ώρες, ενώ τα 2 μικρά κοιμούνται μόνο όταν θα κοιμηθώ εγώ και αν...:hmm:

Η δικιά μου κοιμάται όλη μέρα που λείπω και το βράδυ γίνεται βρυκόλακας (με ξυπνάει συνεχεια δαγκωνοντας με :mad:)

καλησπερα φιλοι μου..
μολις απεκτησα ενα θηλυκο περσικο γατακι 2,5 μηνων.το μονο που κανει προς το παρoν ειναι να κοιμαται σχεδον ολη τη μερα.
ε που και που μου κανει το χατιρι και παιζουμε και λιγακι και μετα μαμ και νανι. νομιζω οτι την επανασταση της την κανει την νυχτα που κοιμαμαι εγω... αχ ποτε θα συγχρονιστουμε δεν ξερω.,,αφηστε που οταν την εχω αγκαλιτσα και την παρατηρω να κοιμαται ,γλαρωνω και εγω...
χαχαχαχαχαα :))))))))))))))))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Να σου ζήσει το περσάκι! :) Γενικώς 14 ώρες κατά μέσο όρο κοιμούνται, αλλά τώρα που είναι μικράκι θα έχει φαντάζομαι αυξημένη ανάγκη για ύπνο... Το βράδυ ναι, ξεσπαθώνουν γενικώς... Οι γάτες είναι πιο πολύ ¨νυχτερινοί τύποι¨....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back