Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιες 12-14 που λεν οι ειδικοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
βρε μπας και μου παθει τιποτα ο γατουλης; εικοσι ωρες να τον εχω απο κοντα ζητημα αν κοιμηθει τις 5!
ποιες 12-14 που λεν οι ειδικοι;
Τοσο νυσταζει,τοσο κοιμαται 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τοσο νυσταζει,τοσο κοιμαται
![]()
λες;η μηπως φταιει και ο γατοπατηρ που θορυβει και την παρασυρει να τον ακολουθαει δωθε κειθε;να μην ανοιξω το ψυγειο δλδ;
skai-animals
Δραστήριο μέλος
λες;η μηπως φταιει και ο γατοπατηρ που θορυβει και την παρασυρει να τον ακολουθαει δωθε κειθε;να μην ανοιξω το ψυγειο δλδ;
κάπως έτσι κάνουν και τα δικά μου... το μικρό κοιμάται πολύ λίγο, ενώ η φρου φια παράδειγμα κάθεται όλη μέρα, πότε κοιμάται, πότε ξυπνά...όποτε με βλέπουν όμως έρχονται όλα από πίσω.... αλλά και ο μιο, δεν κοιμάται σχεδον καθόλου
πάντως κι εγώ την ειχα αυτή την απορία...πόσο πρέπει να κοιμάται ένα γατί???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα βεβαια κοιμαται πιο πολυ σε σχεση με περυσι αλλα και παλι δεν κοιμαται πανω απο 12 ωρες 
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι μικρουλης ακομα γι' αυτο δεν κοιμαται πολυ. Ετσι ηταν και ο δικος μου μικροςΤωρα βεβαια κοιμαται πιο πολυ σε σχεση με περυσι αλλα και παλι δεν κοιμαται πανω απο 12 ωρες
![]()
α!δλδ πανε αναποδα απο τους ανθρωπους..εμεις οσο μεγαλωνουμε κοιμομαστε ολο και λιγοτερο
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
ειναι μικρουλης ακομα γι' αυτο δεν κοιμαται πολυ. Ετσι ηταν και ο δικος μου μικροςΤωρα βεβαια κοιμαται πιο πολυ σε σχεση με περυσι αλλα και παλι δεν κοιμαται πανω απο 12 ωρες
![]()
δηλαδή τώρα κλείνει 12ωρο???(που τέτοια τύχη...τα δικά μου με τίποτα τόσο!!!)

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
η δικια μου τεντωνεται, κι εκει που πιστευω οτι επιτελους ξυπνησε, αλλαζει απλως σταση και συνεχιζει ακαθεκτη τον υπνο..![]()
και αυτο το κανει ο φον Γατουλινιους!με τη διαφορα οτι εγω λεω :ξυπνησε κιολας;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δηλαδή τώρα κλείνει 12ωρο???(που τέτοια τύχη...τα δικά μου με τίποτα τόσο!!!)![]()
καποιες φορες θα κοιμηθει 12ωρο (οταν βαριεται και λειπουμε αρκετες ωρες απο το σπιτι). Τις περισσοτερες φορες ομως κοιμαται λιγοτερο απο 8 ωρες
Σημερα πχ ειναι στο ποδι απο τις 7 το πρωι μεχρι τωρα (10 το βραδυ). Τωρα εχει κουλουριαστει, εχει βαλει την ουρα του στην μουσουδα του και την γλειφει αργα αργα. Σε λιγη ωρα θα τον εχει παρει ο υπνος, αλλα θα ξυπνησει κατα τις 11 για να φαει και μετα κατα τις 12-1 θα κοιμηθει και αργοτερα κατα τις 4-5 το πρωι θα αρχισει να τριγυριζει στο σπιτι και να ψιλοκοιμαται μεχρι τις 7. Τοτε θα ξυπνησει και θα αρχισει να φωναζει για φαγητο και να τρεχει πανω κατω σε ολο το διαμερισμα και να παιζει με οτι βρισκει στον δρομο του
Σε σχεση με περυσι ομως κοιμαται πιο πολλες ωρες. Περυσι δεν κοιμοταν σχεδον καθολου κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ κοιμοταν για λιγες ωρες και ξυπνουσε τα μεσανυχτα και τις πρωινες ωρες και αλωνιζε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
καποιες φορες θα κοιμηθει 12ωρο (οταν βαριεται και λειπουμε αρκετες ωρες απο το σπιτι). Τις περισσοτερες φορες ομως κοιμαται λιγοτερο απο 8 ωρεςΣημερα πχ ειναι στο ποδι απο τις 7 το πρωι μεχρι τωρα (10 το βραδυ). Τωρα εχει κουλουριαστει, εχει βαλει την ουρα του στην μουσουδα του και την γλειφει αργα αργα. Σε λιγη ωρα θα τον εχει παρει ο υπνος, αλλα θα ξυπνησει κατα τις 11 για να φαει και μετα κατα τις 12-1 θα κοιμηθει και αργοτερα κατα τις 4-5 το πρωι θα αρχισει να τριγυριζει στο σπιτι και να ψιλοκοιμαται μεχρι τις 7. Τοτε θα ξυπνησει και θα αρχισει να φωναζει για φαγητο και να τρεχει πανω κατω σε ολο το διαμερισμα και να παιζει με οτι βρισκει στον δρομο του
Σε σχεση με περυσι ομως κοιμαται πιο πολλες ωρες. Περυσι δεν κοιμοταν σχεδον καθολου κατα την διαρκεια της ημερας και το βραδυ κοιμοταν για λιγες ωρες και ξυπνουσε τα μεσανυχτα και τις πρωινες ωρες και αλωνιζε.
μάλον μετρά και η ηλικία...η φρου παράδειγμα τώρα κοιμάται πολλές ώρες, ενώ τα 2 μικρά κοιμούνται μόνο όταν θα κοιμηθώ εγώ και αν...

***Lilika***
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sissaki niaoy
Νεοφερμένο μέλος
μολις απεκτησα ενα θηλυκο περσικο γατακι 2,5 μηνων.το μονο που κανει προς το παρoν ειναι να κοιμαται σχεδον ολη τη μερα.
ε που και που μου κανει το χατιρι και παιζουμε και λιγακι και μετα μαμ και νανι. νομιζω οτι την επανασταση της την κανει την νυχτα που κοιμαμαι εγω... αχ ποτε θα συγχρονιστουμε δεν ξερω.,,αφηστε που οταν την εχω αγκαλιτσα και την παρατηρω να κοιμαται ,γλαρωνω και εγω...
χαχαχαχαχαα
)))))))))))))))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Γενικώς 14 ώρες κατά μέσο όρο κοιμούνται, αλλά τώρα που είναι μικράκι θα έχει φαντάζομαι αυξημένη ανάγκη για ύπνο... Το βράδυ ναι, ξεσπαθώνουν γενικώς... Οι γάτες είναι πιο πολύ ¨νυχτερινοί τύποι¨....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool