Πότε θα γεννήσει τα υπόλοιπα γατάκια;

Warrior4

Νεοφερμένο μέλος

Ο Warrior4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Η γατουλα μου γεννησε χτες το πρωι, αλλα μονο ενα γατακι!
Ο γιατρος μου ειπε οτι ισως αργήσει να γεννησει τα υπολοιπα αλλα το πολυ μεσα σε μια μερα.
Η μερα περασε και τιποτα :(
Χτες ηταν εξαντλημενη αλλα σημερα ειναι μια χαρα, ενεργητικη και χαδιαρα.
Οταν την χαιδευω στην κοιλια, νιωθω οτι εχει κι΄αλλα γατακια μεσα.
Λετε να ζουν? Γιατι δεν τα γεννησε ολα μαζι? Μηπως αυτο που γεννησε ηταν προωρο?
Μεχρι της 5 που ανοιγει το κτηνιατρειο θα περιμενω να γινει το θαυμα.
Καμια συμβουλη??

* να ο μικρουλης :)
2mglh83.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καμια φορά συμβαίνει να γεννάνε μέσα σε 24 ώρες τα υπόλοιπα κ με της moukelis τη γατούλα αυτό έγινε. Ο γιατρός σου όμως το σου είπε; μήπως πρέπει να πας από εκεί να την δει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ θα σου έλεγα να πας να την δει και ο γιατρός, μπορεί κάποια γατάκια να μην τα έχουν καταφέρει και να πρεπει να βγουν άμεσα...

Θα την παω στο γιατρο και αν τελικα χρειαστει επεμβαση, θα του πω να της κανει και στειρωση.
Ελπιζω να τα καταφερουν τα υπολοιπα γατακια :/:

Ενημέρωσέ μας ε! :)
ελπίζω πάντως να πάνε όλα οκ!

Να την πας κατευθείαν. Εχω χάσει γάτα (μαζί με τα γατάκια) από κτηνίατρο που μου έλεγε να περιμένω σε τέτοια περίπτωση:mad:

Τι έγινε τελικά;:hmm:Ελπίζω όλα να είναι καλά!!!

Να την πας κατευθείαν. Εχω χάσει γάτα (μαζί με τα γατάκια) από κτηνίατρο που μου έλεγε να περιμένω σε τέτοια περίπτωση:mad:

ΟΧ, μη μου λες τετοια, γιατι ο κτηνιατρος την εξέτασε και μου ειπε οτι δεν βλεπει να έχει αλλα γατακια μεσα και οτι αφου δεν βγαζει τιποτα περιεργα πρασινα υγρα, να περιμενω μεχρι αυριο. Και οτι ισως να χρειαστει να τις κανω ακτινογραφια για να δουν τι γινεται μεσα στην κοιλια της.
Παντος παραξενο μου φαινεται να εκανε μονο 1 γατακι.
Μια χαρα φαινεται παντος η γατουλα μου, προσεχει το μικρο της, το ταΐζει και το κοιμιζει και μετα ερχεται για χαδια :P

Οικονομική η γατούλα σου! Φαίνεται σε σκέφτηκε και είπε "πού θα τα δώσει αν γεννήσω πολλά;;"
Οπότε είπε να περιοριστεί! :P
Πάντως, έχε τη στο νου σου και βγάλε και την ακτινογραφία να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά!!

Περίεργο,πολύ περίεργο...Κι εμάς η δική μας φαινόταν μετά το τέταρτο να μην έχει άλλα,αλλά σε δύο μέρες βρήκαμε διαδοχικά κι από ένα νέο μέλος της γατοοικογένειας!Αλλά μόνο ένα;Η κοιλίτσα της είναι ακόμα φουσκωμένη;:hmm:

Συμβαίνει μερικές φορές να υπάρχει μόνο ένα γατάκι, αν και είναι σπάνιο. Συνήθως συμβαίνει όταν η γάτα είναι πολύ μικρή σε ηλικία ή μέγεθος.
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς ο γιατρός δεν έκανε αμέσως ακτινογραφία να δει αν υπάρχουν άλλα γατάκια.
ΥΓ Πριν μερικούς μήνες που είχε γεννήσει η γάτα μιας φίλης και είχαμε πάει μαζί στον κτηνίατρο για να δει αν είναι καλά αυτή και τα γατάκια, και την είχε ψαχουλέψει στην κοιλιά αλλά της έκανε και υπέρηχο για να είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλο (είχε κάνει μόνο 3 αλλά είχε τεράστια κοιλιά) και ευτυχώς δεν υπήρχε. Δεν ξέρω πόσο εμπιστοσύνη έχεις στον κτηνίατρό σου αλλά μήπως να δοκίμαζες κανέναν άλλο στο μέλλον?

Συμβαίνει μερικές φορές να υπάρχει μόνο ένα γατάκι, αν και είναι σπάνιο. Συνήθως συμβαίνει όταν η γάτα είναι πολύ μικρή σε ηλικία ή μέγεθος.
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς ο γιατρός δεν έκανε αμέσως ακτινογραφία να δει αν υπάρχουν άλλα γατάκια.
Έλεγε πάντως πιιο πάνω ότι πιάνει την κοιλίτσα της και αισθάνεται μέσα γατάκια...:/:
Εμάς που ζευγάρωσε πέντε μηνών,πρώτη γέννα και έκανε 6;Ελεος πια.Έπεισα τους δικούς μου για στείρωση,μόλις απογαλακτιστούν,ήμασταν τυχεροί που πήγαν όλα καλά...:confused:

Καμιά φορά συμβαίνει, εμένα πάντως που έχουν περάσει αρκετές γάτες απ'τα χέρια μου δε μου έχει τύχει.
Οταν γεννήθηκε ο γάτος μου πίστευα ότι ήταν μοναχοπαίδι, δυστυχώς την επόμενη μέρα γέννησε κι άλλο ένα γατάκι, νεκρό, κι από τότε πάντα συμβουλεύω υπέρηχο όταν ακούω για ένα γατάκι μόνο.

Ενημέρωσε μας όταν μάθεις για την γατούλα σου έτσι???

Δεν μου εχει τυχει ποτε εγω στην θεση σου θα την πηγαινα σε αλλο γιατρο αν επιανα εγω γατακια μεσα... υπαρχει κινδυνος για την ιδια εαν υπαρχουν.. καλυτερα μια τζαμπα επισκεψη παρα ενα γατι σε κινδυνο

Ο γιατρος μου ειπε οτι τα αυτα που νομιζα για γατακια ηταν οι μαστοι που εχουν φουσκωσει επειδη εχει γαλα.
Η γατουλα ειναι σχετικα μικρη, 14 μηνων και μικροσωμη αλλα και παλι.. ενα γατακι? Μαλλον ηθελε να μην χαλασει την σιλουετα της :D
Ευχαριστω για το ενδιαφερον, θα σας ενημερωσω αυριο για το πως παει η μικρουλα Selket.

14 μηνών;:confused:Δεν είναι μικρή για γέννα,το δικό μας ήταν μόλις επτά μηνών όταν γέννησε!Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλα;Μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη;Υπέρηχο της έκανε;

7 μηνων?? και νομιζα οτι η δικη μου μπηκε απο μικρη στα βασανα :)
Υπερηχο δεν εκανε, δεν ειχε στο ιατρειο.

Μήπως τότε να κοιτούσες έναν άλλο κτηνίατρο;Δεν λέω ότι δεν είναι καλός,απλά είναι πολύ σπάνιο να έχει μόνο ένα,και είναι και αρκετά μεγάλη...για να είχε περισσότερα εννοώ.:hmm:

Ο κτηνιατρος ειναι πολυ καλος, αλλα αυριο θα την παω για ακτινογραφια ή υπερηχο οποσδηποτε για να ειμαι σιγουρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back