Warrior4
Νεοφερμένο μέλος
Ο γιατρος μου ειπε οτι ισως αργήσει να γεννησει τα υπολοιπα αλλα το πολυ μεσα σε μια μερα.
Η μερα περασε και τιποτα

Χτες ηταν εξαντλημενη αλλα σημερα ειναι μια χαρα, ενεργητικη και χαδιαρα.
Οταν την χαιδευω στην κοιλια, νιωθω οτι εχει κι΄αλλα γατακια μεσα.
Λετε να ζουν? Γιατι δεν τα γεννησε ολα μαζι? Μηπως αυτο που γεννησε ηταν προωρο?
Μεχρι της 5 που ανοιγει το κτηνιατρειο θα περιμενω να γινει το θαυμα.
Καμια συμβουλη??
* να ο μικρουλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος
Ελπιζω να τα καταφερουν τα υπολοιπα γατακια

Jeannine
Δραστήριο μέλος

ελπίζω πάντως να πάνε όλα οκ!
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω όλα να είναι καλά!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος
Να την πας κατευθείαν. Εχω χάσει γάτα (μαζί με τα γατάκια) από κτηνίατρο που μου έλεγε να περιμένω σε τέτοια περίπτωση![]()
ΟΧ, μη μου λες τετοια, γιατι ο κτηνιατρος την εξέτασε και μου ειπε οτι δεν βλεπει να έχει αλλα γατακια μεσα και οτι αφου δεν βγαζει τιποτα περιεργα πρασινα υγρα, να περιμενω μεχρι αυριο. Και οτι ισως να χρειαστει να τις κανω ακτινογραφια για να δουν τι γινεται μεσα στην κοιλια της.
Παντος παραξενο μου φαινεται να εκανε μονο 1 γατακι.
Μια χαρα φαινεται παντος η γατουλα μου, προσεχει το μικρο της, το ταΐζει και το κοιμιζει και μετα ερχεται για χαδια

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Οπότε είπε να περιοριστεί!

Πάντως, έχε τη στο νου σου και βγάλε και την ακτινογραφία να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς ο γιατρός δεν έκανε αμέσως ακτινογραφία να δει αν υπάρχουν άλλα γατάκια.
ΥΓ Πριν μερικούς μήνες που είχε γεννήσει η γάτα μιας φίλης και είχαμε πάει μαζί στον κτηνίατρο για να δει αν είναι καλά αυτή και τα γατάκια, και την είχε ψαχουλέψει στην κοιλιά αλλά της έκανε και υπέρηχο για να είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλο (είχε κάνει μόνο 3 αλλά είχε τεράστια κοιλιά) και ευτυχώς δεν υπήρχε. Δεν ξέρω πόσο εμπιστοσύνη έχεις στον κτηνίατρό σου αλλά μήπως να δοκίμαζες κανέναν άλλο στο μέλλον?
moukelis
Επιφανές μέλος
Έλεγε πάντως πιιο πάνω ότι πιάνει την κοιλίτσα της και αισθάνεται μέσα γατάκια...Συμβαίνει μερικές φορές να υπάρχει μόνο ένα γατάκι, αν και είναι σπάνιο. Συνήθως συμβαίνει όταν η γάτα είναι πολύ μικρή σε ηλικία ή μέγεθος.
Κατά τη γνώμη μου, πολύ κακώς ο γιατρός δεν έκανε αμέσως ακτινογραφία να δει αν υπάρχουν άλλα γατάκια.

Εμάς που ζευγάρωσε πέντε μηνών,πρώτη γέννα και έκανε 6;Ελεος πια.Έπεισα τους δικούς μου για στείρωση,μόλις απογαλακτιστούν,ήμασταν τυχεροί που πήγαν όλα καλά...

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Οταν γεννήθηκε ο γάτος μου πίστευα ότι ήταν μοναχοπαίδι, δυστυχώς την επόμενη μέρα γέννησε κι άλλο ένα γατάκι, νεκρό, κι από τότε πάντα συμβουλεύω υπέρηχο όταν ακούω για ένα γατάκι μόνο.
katerina10
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος
Η γατουλα ειναι σχετικα μικρη, 14 μηνων και μικροσωμη αλλα και παλι.. ενα γατακι? Μαλλον ηθελε να μην χαλασει την σιλουετα της
Ευχαριστω για το ενδιαφερον, θα σας ενημερωσω αυριο για το πως παει η μικρουλα Selket.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν είναι μικρή για γέννα,το δικό μας ήταν μόλις επτά μηνών όταν γέννησε!Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άλλα;Μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη;Υπέρηχο της έκανε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Warrior4
Νεοφερμένο μέλος

Υπερηχο δεν εκανε, δεν ειχε στο ιατρειο.
moukelis
Επιφανές μέλος

Warrior4
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool