stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Η stellak έγραψε: #2.321 10-07-09 10:40 Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:44 Η Felice έγραψε: #2.322 10-07-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δε σε φοβαμαι πρασινοσκουφιτσα επειδη εχεις την πρασινη εξουσια. πισω και σ'εφαγα ! και μιλα ελληνικα,οχι σαν τον ζουραρη ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.323 10-07-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Click για ανάπτυξη... Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η stellak έγραψε: #2.324 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, λοιπόν, θα σωπάσω δια παντός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η Felice έγραψε: #2.325 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:44 Η Felice έγραψε: #2.322 10-07-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δε σε φοβαμαι πρασινοσκουφιτσα επειδη εχεις την πρασινη εξουσια. πισω και σ'εφαγα ! και μιλα ελληνικα,οχι σαν τον ζουραρη ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.323 10-07-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Click για ανάπτυξη... Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η stellak έγραψε: #2.324 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, λοιπόν, θα σωπάσω δια παντός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η Felice έγραψε: #2.325 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δε σε φοβαμαι πρασινοσκουφιτσα επειδη εχεις την πρασινη εξουσια. πισω και σ'εφαγα ! και μιλα ελληνικα,οχι σαν τον ζουραρη ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.323 10-07-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Click για ανάπτυξη... Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η stellak έγραψε: #2.324 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, λοιπόν, θα σωπάσω δια παντός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η Felice έγραψε: #2.325 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει μαρή! Πολύχρωμες είπα, σιχτίρρρρρ, μπλε και πράσινη μαζί. Λύσσα, μέσα στη γκρίνια πια, πρέπει οπωσδήποτε να βγω πάλι οφφ τόπικ, ε;;; (διότι δυσκολεύομαι κιόλας) Click για ανάπτυξη... Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η stellak έγραψε: #2.324 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, λοιπόν, θα σωπάσω δια παντός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η Felice έγραψε: #2.325 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, λοιπόν, θα σωπάσω δια παντός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 10:54 Η Felice έγραψε: #2.325 10-07-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου. Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε Click για ανάπτυξη... Μελίνα μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι τον Αυγουστο όλες θα λείπουμε. Σαν ημέρα εγώ θα πρότεινα 25/07 γιατί μιά κοπέλα που ήθελε να έρθει δεν μπορούσε Παρασκευή και δεν νομίζω ιδανικές τις 31/07-01/08 γιατί από την επομένη όλες σιγά σιγά θα την κάνουμε. Ε! δεν νομίζεις ότι την προηγουμένη όλες θα έχουν να μαζέψουν ένα κάρο ρούχα και πράγματα?Όσο για το μαγαζί όπου και να μου πείτε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:07 Η Melini έγραψε: #2.326 10-07-09 11:07 Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, έχουμε μια Μπλε (προτεραιότητα στους χρωματισούς φυσικά) που προτιμά μετά τις 18, μια πράσινη που μας τσιγκλάει για να απαντήσουμε και να μας μπανάρει , μια Ράνια που προτιμά 31, μια Ιωάννα που προτιμά 24-26 και μια προτίμηση στην Παρασκευή... Κρατάω τις Παρασκευές 24 και 31 Ιουλίου προς το παρόν. Κορίτσια, κοιτάξτε τα προγράμματά σας και προσπαθήστε να στριμώξετε και τη συνάντησή μας αν πέφτει σε μέρα που δε σας βολεύει... νομίζω ότι θα προτιμηθεί το 31 για να έχουμε περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε και γιατί είναι μακρινή ημερομηνία και δεν έχετε προλάβει να κανονίστετ κάτι άλλο τότε Συνεχίζω να ακούω ιδέες και να παίρνω συμμετοχές Όσο για τις ψηλές παρουσίες, φορέστε τα τακούνια σας!!! Ερχεται η Ιωάννα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Μαρία Γάτσιου: #2.327 10-07-09 11:18 Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:23 Η ELENIP έγραψε: #2.328 10-07-09 11:23 Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ κορίτσια προσπαθήστε για τις 24 και όχι για τις 31.Please-please!!! Γιατί στις 30 φεύγω για διακοπες μαζι με τα γατόνια μου, να ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.329 10-07-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Η ιβανα έγραψε: #2.330 10-07-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά κανονίζετε συνάντηση και εγώ δεν ξέρω τίποτα;;Με θέλετε στην παρέα σας;Να έρθω και εγώ αν βολεύει η μέρα και είμαι Αθήνα; Click για ανάπτυξη... οχι δε σε θελουμε, εισαι κακια ασχημη και στριμμενη και εχεις γατα καλε, χαζο εισαι? εννοειται να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.331 10-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Στέλλα πολύ αυθαδιάζεις με τις μπλε και τις πράσινες και δεν σε βλέπω καλά. Θα αρχίσουν να πυροβολούν. Μανταμίτσες εγώ μάλλον θα είμαι νοερά μαζί σας εκτός αν το κάνετε 31. Όπως και να έχει προβλέπεται άλλο ένα event με επιτυχία Click για ανάπτυξη... Ράνια, δε μπορείς με τίποτα πριν τις 31; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:33 Η Felice έγραψε: #2.332 10-07-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... Μελίνα εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία ημερομηνία. Εγώ φεύγω 7/08. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Μαρία Γάτσιου: #2.333 10-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φυσικά και σε θέλουμε βρε! Τώρα αρχίσαμε να το κανονίζουμε, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Διάβασε τα προηγούμενα ποστς για ημερομηνίες, όσο για τη συμμετοχή, σε σημείωσα (τι μόνο εσύ θα σημειώνεις να κάνουμε κι εμείς κάτιτις) Click για ανάπτυξη... εγώ 25-31 μπορώ πάντος τώρα για μέρος θα διαβάσω τα προηγούμενα να δω που κανονίσατε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η RedCat έγραψε: #2.334 10-07-09 11:42 μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.335 10-07-09 12:04 Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mελίνα μου κανόνισε ότι θέλει η πλειοψηφία και όλες οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούμε ή δεν θα προσαρμοστούμε. ΄Αλλωστε εμείς βρισκόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βλέπω και Σεπτέμβριο να ξαναοργανώνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.336 10-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.337 10-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... Είμαστε παντού. Be afraid. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η RedCat έγραψε: #2.338 10-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κι αλλη πρασινη? ππφφφφφ..........! μα ποσες ειστε πια κ μας εχετε περικυκλωσει? Click για ανάπτυξη... ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Desdemona: #2.339 10-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: ααα δεν ειμαστε πολλες ΑΛΛΑ ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται κάποια στιγμή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Η Melini έγραψε: #2.340 10-07-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μπορεί και εγώ να σας καμω την τιμή...αν θέτε βεβαια Click για ανάπτυξη... Εδώ συνομιλούν οι πράσινες, αλλά εγώ δε μασάω Να μας την κάνεις αυτή τη φορά την τιμή όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.