Πότε θα πάμε για καφέ;

εγω να πω κατι αλλο? καμια φωτο ακομα απο την κυριακη θα δουμε? αντε τεμπελιτσες ανεβαστε, αντε ! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω να πω κατι αλλο? καμια φωτο ακομα απο την κυριακη θα δουμε? αντε τεμπελιτσες ανεβαστε, αντε ! :mad:
Μελιναααααααααααααααα???????????????????????????? Που ειναι οι φωτος????????????????????????????????:mad::mad::mad::mad::mad::P:D:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίναααααααα που είσαιιιιιι! Μάλλον έχεις δουλειά αυτές τις μέρες Ε? Θέλουμε φώτοοοοοοοοςςςςςςς!!!!

Ψηφίζω κι εγώ Βόλο, μονοήμερη/διήμερη, ότι αποφασιστεί.
Και εσύ Νίκη, κανόνισε να μαζέψεις τις Θεσσαλονικιές ΟΛΕΣ. :D

Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα?:D:D:D:D

Ε δεν είναι πολύ δικαιο αυτό;;;:mad:
Που θα πάω εγώ η γραίτζω με το πιπίνι;;;:(:redface:

Κριμα που διαλεξατε εκεινο το σκ παιδια αν δε το ξερετε ειναι η ημέρα των ζωων Κυριακη 4 οκτ και παντου θα οργανωνονται απο τα κατα τόπους σωματεια εκδηλώσεις.
Στη θεσσαλονίκη θα εχει εκδλωσεις στη πλατεια αριστοτελους, στη πυλαια και καλαμαρια και επιλέον θα υπαρχει και το πρωτο σεμινάριο στο Βαφοπούλειο με σταντ απο ολα τα σωματεια για ημερα και αγρια ζωα.

1.Οκτώβριος 2009 : Σάββατο 3 Οκτ. 2009
Ημέρα
των Ζώων October 4 - World Animal Day Αδέσποτα ζώα: εστίες προβλημάτων η σημεία επαφής?
Ε. Δόδουρα Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου Θεσσαλονίκης «Ο Άργος»

Πως να εκπαιδεύσετε θετικά τον σκύλο σας :οδηγίες για ιδιοκτήτες σκύλων
Ι. Αδαμόπουλος θετικός εκπαιδευτής σκύλων (με εκπαιδευμένο σκύλο)

Κριμα που διαλεξατε εκεινο το σκ παιδια αν δε το ξερετε ειναι η ημέρα των ζωων Κυριακη 4 οκτ και παντου θα οργανωνονται απο τα κατα τόπους σωματεια εκδηλώσεις.
Στη θεσσαλονίκη θα εχει εκδλωσεις στη πλατεια αριστοτελους, στη πυλαια και καλαμαρια και επιλέον θα υπαρχει και το πρωτο σεμινάριο στο Βαφοπούλειο με σταντ απο ολα τα σωματεια για ημερα και αγρια ζωα.

1.Οκτώβριος 2009 : Σάββατο 3 Οκτ. 2009
Ημέρα
των Ζώων October 4 - World Animal Day Αδέσποτα ζώα: εστίες προβλημάτων η σημεία επαφής?
Ε. Δόδουρα Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου Θεσσαλονίκης «Ο Άργος»

Πως να εκπαιδεύσετε θετικά τον σκύλο σας :οδηγίες για ιδιοκτήτες σκύλων
Ι. Αδαμόπουλος θετικός εκπαιδευτής σκύλων (με εκπαιδευμένο σκύλο)
Η πρόταση γι΄αυτήν την ημερομηνία ξεκίνησε από το γεγονός ότι ακόμα και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ο κόσμος βρίσκεται σε διακοπές. Αμα προχωρήσουμε την ημερομηνία προς το τέλος του Οκτωβρίου τότε πλησιάζουμε σε πιθανότητες βροχών.Αμα την βάλουμε πιο μπροστά δεν νομίζω ότι άτομο που γύρισε στις 15 Σεπτεμβρίου θα σηκωθεί το επόμενο σαββατοκύριακο να φύγει ξανά για εκδρομή. Πάντως κορίτσια άμα διατυπωθούν διαφωνίες το ξανασυζητάμε το θέμα.

Ε δεν είναι πολύ δικαιο αυτό;;;:mad:
Που θα πάω εγώ η γραίτζω με το πιπίνι;;;:(:redface:
Μιλαει η σεξοβομβα του my cat τωρα!:D Σιγα μην κοιταν εμενα μπροστα σε μια τετοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!:P

Μιλαει η σεξοβομβα του my cat τωρα!:D Σιγα μην κοιταν εμενα μπροστα σε μια τετοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!:P

:blink::D:redface::blink::redface::D:cool::cool::D:lol:

Ψηφίζω να παραμεινουμε στην αρχική ημ/νια.

Eγώ είμαι μέσα και για διήμερη. Όσο για την ημέρα των ζώων νομίζω ότι θα την γιορτάσουμε όλες μαζί και ίσως να είμαστε και μία διαδήλωση όλες μαζί. Άλλωστε κάτι θα οργανωθεί και στον Βόλο. Αν όχι θα το οργανώσουμε εμείς.

Συνάντηση 26 Ιουλίου

Φωτογραφίες :D

Kounelaki - Ελενα, Μαρία Γάτσιου, Χριστίνα - Kristen, Λόζυ - Aristocat

Συνημμένα

• DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    254,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC_0006.JPG
    DSC_0006.JPG
    322,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC_0008.JPG
    DSC_0008.JPG
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC_0009.JPG
    DSC_0009.JPG
    119 KB · Εμφανίσεις: 22
Κι άλλες φωτογραφίες :D

Συνημμένα

• DSC_0011.JPG
    DSC_0011.JPG
    318,6 KB · Εμφανίσεις: 69
  • DSC_0014.JPG
    DSC_0014.JPG
    315,1 KB · Εμφανίσεις: 70
  • DSC_0015.JPG
    DSC_0015.JPG
    296 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC_0016.JPG
    DSC_0016.JPG
    290,6 KB · Εμφανίσεις: 128
  • DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    263,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Καλα παντου νυσταγμενη βγηκα!:lol::lol::lol: Με ενοχλουσαν οι φακοι,ειχε και ζεστη ειχε αρχισει να ξεβαφει το make up στο προσωπο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μονο την εκπληξουλα της Μελινας δεν εχουμε σε φωτο...:(:(:(:(:(

κουκλες ειστε, κουκλες ! οι φιλοζωοι ειμαστε ωραιοι ανθρωποι :up::up:

κουκλες ειστε, κουκλες ! οι φιλοζωοι ειμαστε ωραιοι ανθρωποι :up::up:
Ω ναι! Συμφωνω απολυτα!:up:

Πως βγήκα έτσι καλέ;;;:lol::lol::lol::lol:

Βαλτε μας καλε και ονοματα!
Και απαιτω να μαθω ποιος εκατσε απεναντι απο την Κωνσταντινα τωρα που ελειπα.Και ποσο μιλουσε.
Αλικηηηηηηηηηη μαυρισες κι εγινες σαν σουηδη!

Βάλτε ονόματα!!!:D:D:D
Στελλίτσα όμορφο τατού:up:, Αλίκη πότε πρόλαβες και μαύρισες τόσο πολύ?;)

Βούλα θα προσπαθήσω να τις μαζέψω όλες, καινούργιες και παλιές καραβάνες!;)
Ιβάνα έχεις απόλυτο δίκιο!
Είμαστε όλες ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!:up::up::up:
Τόσα χρόνια γατόφιλες,δεν μπορεί κάτι θα πέρναμε και εμείς, από την ομορφιά και την χάρη, αυτού του υπέροχου αιλουροειδούς.;):D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back