Πότε θα πάμε για καφέ;

Ελα ρε! Λες να μπορω να κάνω κράτηση και σε αυτούς;;:hmm:
Λοιπόν κρατήστε μου έναν παρακαλώ γύρω στα 30, ωραίο, καλλιεργημένο χωρίς κόμπλεξ και κατα προτίμηση ορφανό ή με γονείς που μένουν μακρυα ή έστω πολυ διακριτικούς.:up:
και μη ξεχνας...Γατοφιλος-Ζωωοφιλος-ανοιχτοχερης -μη ζηλιαρης-με κεφι για την ζωη-οχι μιζερος-ορφανος και με ενδιαφεροντα οσο για την ηλικια μια χαρα μου ακουγεται
(κλεισε εναν και για μενα παρακαλω ανοιχτοχρωμο(και μελανουρι δε με χαλαει) με ωραιο σωματοτυπο αλλα οχι πολυ ματσο αντρα....χαχαχχαχαχα κοριτσια δωστε τις παραγγελειες σας...:lol::lol::lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ορφανους κοριτσια βρισκω εγω, αλλα το δικο μου target group ειναι απο 45 και πανω:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ορφανους κοριτσια βρισκω εγω, αλλα το δικο μου target group ειναι απο 45 και πανω:lol::lol::lol::lol:

Γιουλη μου αν ειναι 50+ ειναι ψιλο αναμενομενο να ειναι ορφανος....:lol:

Εεεεεεπ τι διαβάζω εδώ ωρε???? Δίνουμε και παραγγελίες????:lol::hmm::blink:
Για... να σοβαρευτούμε!:lol::lol::lol::rolleyes:
Εγώ δεν ξέρω απ΄αυτά. ΕΙμαι πολύ σοβαρή κυρία...:lol::rolleyes:
Αναμένομεν λοιπόν την όμορφη αυτή βραδιά!!!!
:up:

Γιουλη μου αν ειναι 50+ ειναι ψιλο αναμενομενο να ειναι ορφανος....:lol:
ε αυτο ειπα κι εγω καλε:P:lol::lol:

Μηπως μαθατε αν η Λοζυ θα ερθει στη πισινα?

Εεεεεεπ τι διαβάζω εδώ ωρε???? Δίνουμε και παραγγελίες????:lol::hmm::blink:
Για... να σοβαρευτούμε!:lol::lol::lol::rolleyes:
Εγώ δεν ξέρω απ΄αυτά. ΕΙμαι πολύ σοβαρή κυρία...:lol::rolleyes:
Αναμένομεν λοιπόν την όμορφη αυτή βραδιά!!!!:up:
Κατα την οποια οι πολυ σοβαρες κυριες θα μεταμορφωθουν σε πεταλουδες της νυχτας:cool::lol::lol:

Κορίτσια η Βασιλική δεν θα έρθει;Δεν την είδα στη λίστα...:(

Κορίτσια η Βασιλική δεν θα έρθει;Δεν την είδα στη λίστα...:(
:blink:πραγματι!
κατσε να ρωτησομεν αν την αφηνει η μαμα της:P

Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας?
:hmm::lol:
αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης:P

Το κοινό απαιτεί:
Θέλουμε την Βασιλική!!:up::up::up:

Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας?
:hmm::lol:
αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης:P

:lol::lol: τωρα ειδα την υπογραφη σου!!!:lol: επισης τωρα ειδα και τα 30 euro που θα μας κοστισουν οι σκαφατοι!:blink::blink: πως εχει ακριβινει ετσι το γκομενιλικι ..:blink: :rolleyes: :lol::lol:

:lol::lol: τωρα ειδα την υπογραφη σου!!!:lol: επισης τωρα ειδα και τα 30 euro που θα μας κοστισουν οι σκαφατοι!:blink::blink: πως εχει ακριβινει ετσι το γκομενιλικι ..:blink: :rolleyes: :lol::lol:
τι σου ειναι τα 30 ευρω αφου θα εχεις το σκαφατο που θα πληρωνει διπλα σου? :P:lol:

τι σου ειναι τα 30 ευρω αφου θα εχεις το σκαφατο που θα πληρωνει διπλα σου? :P:lol:

:lol::lol: ναι σωστα!! πως μου διεφυγε αυτο!! :rolleyes::rolleyes:

:lol::lol: ναι σωστα!! πως μου διεφυγε αυτο!! :rolleyes::rolleyes:
Νικολετα:Pεσενα σε θελω διπλα μου στο τραπεζι για να σε συμμαζευω οταν παρεκτρεπεσαι:lol::lol::lol::lol:

Νικολετα:Pεσενα σε θελω διπλα μου στο τραπεζι για να σε συμμαζευω οταν παρεκτρεπεσαι:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: να δουμε ποια θα συμμαζευει ποια! :rolleyes::rolleyes: ευτυχως που εχουμε διαφορετικο target group..:P :lol::lol:

:lol::lol: να δουμε ποια θα συμμαζευει ποια! :rolleyes::rolleyes: ευτυχως που εχουμε διαφορετικο target group..:P :lol::lol:
εσυ των πιπινιων κι εγω των ορφανων :lol::lol::lol::lol:

Παιδια δυστυχώς η Βασιλική μάλλον θα λειπει εκτός Αθηνών εκεινο το τριήμερο.... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back