Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλέ βγήκα για λίγο για φαγητό και γλώσσα δε βάλατε μέσα!!!:blink: Ο.Κ. Με βολεύει κι εμένα ο Αίλουρος. Θα έρθω κατευθείαν μετά τη δουλειά με το τραμ, οπότε κατά τις 17:45 θα είμαι κι εγώ εκεί! Τελετή υποδοχής στον Κεφάλα ετοιμάσαμε τελικά!!!!:up: :up: :up: Επλίζω μόνο να μην τρομάξει....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα;) .... αλικη εκει πας την αρηθα σου
Καλέ, ποιος είπε ότι είναι κοντά στην Κυψέλη; :lol:
Όχι, την Αρήθα δεν την πηγαίνω εκεί, λόγω απόστασης. Έχουμε μια κτηνίατρο πολύ κοντά στο σπίτι που, μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουτε προεδρος να ηταν ο κεφαλας!!!:lol: :lol: Ωραια ιδεα παντως να γνωριστουμε.:up: :up:

ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! :) :) :)

εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου

Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!!:P
(αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!)
Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε?:redface:

θα φερω κ την πατουνα μαζι μου
Ναιαιαιαιαιαιαιαι :up: :up:
(αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!)
Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! :mad: :lol:

τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι

:D Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. :/:

Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ :( αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία.

θα μπορεσω κι εγω να'ρθω:up:!!!!

Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα;) .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... :hmm:

Τι σχέση έχεις με κολωνό;;;
Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;;:( Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι...
Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία...:cool:
Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε!:mad:

Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα!
Ποιές θα έρθουν τελικά;

Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά :/:). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη.

Τί έχει η γατούλα???

Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat::)

Τί έχει η γατούλα???
Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος.

Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα...

Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα.

:up::up::up:Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει....;):happy::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back