aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:52 Η aspasiapef: #21 27-07-07 14:52 Καλέ βγήκα για λίγο για φαγητό και γλώσσα δε βάλατε μέσα!!! Ο.Κ. Με βολεύει κι εμένα ο Αίλουρος. Θα έρθω κατευθείαν μετά τη δουλειά με το τραμ, οπότε κατά τις 17:45 θα είμαι κι εγώ εκεί! Τελετή υποδοχής στον Κεφάλα ετοιμάσαμε τελικά!!!! Επλίζω μόνο να μην τρομάξει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:58 Η aretha έγραψε: #22 27-07-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου Click για ανάπτυξη... Καλέ, ποιος είπε ότι είναι κοντά στην Κυψέλη; Όχι, την Αρήθα δεν την πηγαίνω εκεί, λόγω απόστασης. Έχουμε μια κτηνίατρο πολύ κοντά στο σπίτι που, μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki_dod Νεοφερμένο μέλος Ο sofaki_dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Ο sofaki_dod: #23 27-07-07 15:02 Ουτε προεδρος να ηταν ο κεφαλας!!! Ωραια ιδεα παντως να γνωριστουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:41 Η chouzouris: #24 27-07-07 15:41 ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 00:34 Η ladycat έγραψε: #25 28-07-07 00:34 εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ βγήκα για λίγο για φαγητό και γλώσσα δε βάλατε μέσα!!! Ο.Κ. Με βολεύει κι εμένα ο Αίλουρος. Θα έρθω κατευθείαν μετά τη δουλειά με το τραμ, οπότε κατά τις 17:45 θα είμαι κι εγώ εκεί! Τελετή υποδοχής στον Κεφάλα ετοιμάσαμε τελικά!!!! Επλίζω μόνο να μην τρομάξει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 14:58 Η aretha έγραψε: #22 27-07-07 14:58 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου Click για ανάπτυξη... Καλέ, ποιος είπε ότι είναι κοντά στην Κυψέλη; Όχι, την Αρήθα δεν την πηγαίνω εκεί, λόγω απόστασης. Έχουμε μια κτηνίατρο πολύ κοντά στο σπίτι που, μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofaki_dod Νεοφερμένο μέλος Ο sofaki_dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Ο sofaki_dod: #23 27-07-07 15:02 Ουτε προεδρος να ηταν ο κεφαλας!!! Ωραια ιδεα παντως να γνωριστουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:41 Η chouzouris: #24 27-07-07 15:41 ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 00:34 Η ladycat έγραψε: #25 28-07-07 00:34 εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου Click για ανάπτυξη... Καλέ, ποιος είπε ότι είναι κοντά στην Κυψέλη; Όχι, την Αρήθα δεν την πηγαίνω εκεί, λόγω απόστασης. Έχουμε μια κτηνίατρο πολύ κοντά στο σπίτι που, μέχρι στιγμής, μου φαίνεται αρκετά καλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofaki_dod Νεοφερμένο μέλος Ο sofaki_dod αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:02 Ο sofaki_dod: #23 27-07-07 15:02 Ουτε προεδρος να ηταν ο κεφαλας!!! Ωραια ιδεα παντως να γνωριστουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:41 Η chouzouris: #24 27-07-07 15:41 ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 00:34 Η ladycat έγραψε: #25 28-07-07 00:34 εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουτε προεδρος να ηταν ο κεφαλας!!! Ωραια ιδεα παντως να γνωριστουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 15:41 Η chouzouris: #24 27-07-07 15:41 ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 00:34 Η ladycat έγραψε: #25 28-07-07 00:34 εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 00:34 Η ladycat έγραψε: #25 28-07-07 00:34 εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θα ζητησω να αλλαξω στην δουλεια εαν μου το κανουν θα ερθω κ εγω μαζι σας την δευτερα θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 01:17 Η sardela έγραψε: #26 28-07-07 01:17 Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω και εγωωωωωωωωωω.......!!!! (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Θα ξανακανονισετε για Σεπτεμβρη, για να φερω και εγω τα τερατακια μου για εμβολια, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 08:02 Η aretha έγραψε: #27 28-07-07 08:02 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: θα φερω κ την πατουνα μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαιαιαιαι Αρχική Δημοσίευση από sardela: (αχ, παλι σε παραλια θα πνιξω τον πονο μου που λειπω!) Click για ανάπτυξη... Ελενίτσα, πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες σε ανθρώπους που ακόμα μετράνε μέρες για την άδεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 17:17 Η ladycat έγραψε: #28 28-07-07 17:17 τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα καταφερα κ αλλαξα την ημερα θα ερθουμε κ εμεις στον αιλουρο κοριτσια πρεπει να παρω τον κ.πανο να του το πω την δευτερα το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2007 στις 18:04 Η Cleopatra: #29 28-07-07 18:04 Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επιτέλους θα σας γνωρίσω κι εγώ!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να φέρω κι εγώ τον Ντάρκυ να τον γνωρίσετε..Δεν θέλω να τον ταλαιπορώ και δεν έχουμε κάνει και όλα μας τα εμβόλια, οπότε δεν θα έχει τι να κάνει στον κο. Πάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:20 Η anabou έγραψε: #30 29-07-07 10:20 Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαψ κλαψ! Θέλω κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται καθώς έιμαι λίγο μακρυά. Θα έφερνα και το Τζιντζερίνι μαζί. Δεν πειράζει, ραντεβού από σεπτέμβρη θα πάω κι εγώ να πνίξω τον πόνο μου σε καμμιά παραλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 10:59 Η Mariel έγραψε: #31 29-07-07 10:59 θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μπορεσω κι εγω να'ρθω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 16:33 Η ioanna_g έγραψε: #32 29-07-07 16:33 Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MHTSI: Κοντα ο αιλουρος στην κυψελη ? τι λες τωρα .... αλικη εκει πας την αρηθα σου ελεγα να πας και εγω τις δικιες μου να τις δει αλλα το αυτοκινητο το εχω πατρα και απο κολωνο να φτασω στον αιλουρο μου φαινεται καπως ... Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχεις με κολωνό;;; Εγώ δε θα σας γνωρίσω ποτέέέέ;;;;; Όταν θα'ρθω Αθήνα θα έχετε φύγει φανταζομαι... Μάλλον θα πνίξω κ εγώ τον πόνο μου σε καμιά παραλία... Το Σεπτέμβρη όμως δε θα μου γλιτώσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:26 Η chouzouris: #33 30-07-07 13:26 Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επαναφέρω το θέμα! Υπενθυμίζω ότι έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο σήμερα μετά τις 17.00-17.30. Εμείς θα είμαστε στις 17.00 εκεί με τον Κεφάλα! Ποιές θα έρθουν τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:27 Η Κατερίνα έγραψε: #34 30-07-07 13:27 Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα έρθω και θα φέρω μαζί και τη γάτα της πεθεράς μου. (δυστυχώς όχι για να τη γνωρίσετε απλά ). Και ξέρω ότι θα ρθουν μαζί μου κ η Ασπασία κ η Μιμίκα, ίσως και η Αλίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η chouzouris: #35 30-07-07 13:28 Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί έχει η γατούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:28 Η aretha έγραψε: #36 30-07-07 13:28 Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω πολύ να έρθω, αλλά έχω μαζί μου τον μικρό και δεν ξέρω πόσες ώρες μπορεί να αντέξει μέσα στη γατοφόρο -ήδη έχει αρχίσει να ψιλογκρινιάζει... Θα προσπαθήσω πάντως να έρθω, έστω και για λίγο, ψοφάω να γνωρίσω από κοντά Κεφάλα και Πατούνα!! :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:32 Η Κατερίνα έγραψε: #37 30-07-07 13:32 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Τί έχει η γατούλα??? Click για ανάπτυξη... Εδώ και μια εβδομάδα δεν τρώει και είναι πολύ πεσμένη. Γενικά δεν είναι και η πιο δραστήρια γάτα που υπάρχει, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ χάλια, χτες απότι μου είπαν δεν σηκωνόταν καθόλου. Στην αρχή λέγαμε ότι είναι από τη ζέστη, αλλά το ΣΚ δεν είχε και τόση ζεστη. Και χτες έκανε τσίσα ενώ ήταν ξαπλωμένη, πράγμα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Βέβαια είναι και μεγάλη (16 χρονών)αλλά οι άνθρωποι είναι να φύγουν διακοπές και ανησυχούν. Οπότε θα τη φέρω μαζί να τη δει ο κύριος Πάνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:35 Η chouzouris: #38 30-07-07 13:35 Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, μακάρι να είναι περαστικά όλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:38 Η Κατερίνα έγραψε: #39 30-07-07 13:38 Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μακαρι γιατί έχουν στενοχωρήθεί πάρα πολύ. Και δεν θέλουν και να τη βλέπουν να ταλαιπωρείται έτσι. Μπορεί βέβαια - και το εύχομαι - να είναι όντως από τη ζέστη. Είναι και Περσίας η Ρωξάνη και σίγουρα ταλαιπωρειται περισσότερο από τη ζέστη. Τι να πω...θα μάθουμε το απόγευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2007 στις 13:40 Η aspasiapef: #40 30-07-07 13:40 Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει! Μόνο που δε μας βλέπω τελικά να πηγαίνουμε Starbucks αλλά δεν πειράζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.