Πότε θα πάμε για καφέ;

Ισχύει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία:)! Και εγώ ερωτώ, στο σταθμό του Θησείου:hmm:, κι αν ναι που, στα εισητήρια;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά κι εγώ μάλλον θα είμαι εκεί για τον καφέ!!!;)

Δωδεκα στο σταθμο του Θησειου λοιπον?
Αλλα...
Κοριτσια εσεις γνωριζεστε μεταξυ σας?
Εγω πως θα σας γνωρισω?
Τον Αριγκατο δεν θα τον εχω μαζι για να ξεχωριζω:P

Λέμε να έρθουμε κι εμείς! Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε όμως. Εννοώ να καταλάβουμε ποιες είστε. Εμείς είμαστε: εγώ έχω καστανόξανθα μαλλιά μακριά και ο anemos είναι γκριζομάλλης.

donnaliza και Strange Emily, σας έστειλα πμ με το κινητό μου, σε περίπτωση που δεν μας εντοπίσετε! :)

ok σε ευχαριστω:)

:(Εγώ τελικά δεν θα έρθω αύριο μάλλον..Μια κοπέλα είχε το ίδιο προβλημα με εμενα την προηγούμενη φορα..(γυναικολογικα..πόσο σε καταλαβαίνω!!!)

Τι έγινε καλέ πως τα περάσατε;:)

Περάσαμε καταπληκτικά:)! Ήρθε η aretha, η Ουρανία, η Νατάσα, οι StrangeΕmily+anemos και φυσικά εγώ:P. Μιλούσαμε εκτός των άλλων, για τα γατόνια μας και τα κατορθώματά τους:D! Σύντομα, και πάλι, φωτός:)!

Ωραία!:up:

Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!!!Αχ βρε Μαράκι..ήθελα πολύ να σας ξαναδω!!!

Περάσαμε πολύ ωραία και χαρήκαμε που γνωρίσαμε μερικούς από εσάς από κοντά!

Κι εγώ χάρηκα πολύ που σας γνώρισα! (Και που ξαναείδα τους υπόλοιπους) :)
donnaliza, έκανα τη βλακεία και δεν κράτησα το κινητό σου, βασιζόμενη στο ότι θα είχες εσύ το δικό μου... Κρίμα που δεν βρεθήκαμε. :/:

Kαλημερα σας...

Καμαρωστε την απολυτα χαζη!
Εμενα!
Περναω το αρθμο του κινητου της aretha στο κινητο μου και το αποθηκευω( υποτιθεται) αμεσως μολις μου το εστειλε.
Ντυνομαι στολιζομαι και ξεκιναω για το ραντεβου χωρις ομως το ζωον να τσεκαρω το τηλεφωνο παλι...φτανω στο Θησειο.....παω να παρω τηλ...ψαχνω ψαχνω ψαχνω...... πουθενα ο αριθμος που ειχα αποθηκευσει και σιγα μην σας εβρισκα στον χαμο που γινοταν εκεινη την ωρα στο σταθμο....ετσι....πηρα τον δρομο και χαζεψα στο Μοναστηρακι και ηπια μονη μου καφε....:(

Kαλημερα σας...

Καμαρωστε την απολυτα χαζη!
Εμενα!
Περναω το αρθμο του κινητου της aretha στο κινητο μου και το αποθηκευω( υποτιθεται) αμεσως μολις μου το εστειλε.
Ντυνομαι στολιζομαι και ξεκιναω για το ραντεβου χωρις ομως το ζωον να τσεκαρω το τηλεφωνο παλι...φτανω στο Θησειο.....παω να παρω τηλ...ψαχνω ψαχνω ψαχνω...... πουθενα ο αριθμος που ειχα αποθηκευσει και σιγα μην σας εβρισκα στον χαμο που γινοταν εκεινη την ωρα στο σταθμο....ετσι....πηρα τον δρομο και χαζεψα στο Μοναστηρακι και ηπια μονη μου καφε....:(

Τι κρίμα!!:( Να ξεκινήσεις και να μην βρεθείτε τελικά...

Όσο για μένα, Aretha, έχεις καταλάβει ότι είμαι πρωταγωνίστρια της νέας βερσιόν του "Χαμένη στη Μετάφραση". Αλλά θα τελειώσει κάποια στιγμή, δεν θα τελειώσει; Θα μείνω μια βδομάδα εκτός σπιτιού για να αναπληρώσω τους χαμένους καφέδες, τα σινεμά και τις βόλτες:P

Τι κρίμα, βρε donnaliza...:/: Συνδυάστηκαν οι βλακείες μας :redface:
Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε!

Όσο για μένα, Aretha, έχεις καταλάβει ότι είμαι πρωταγωνίστρια της νέας βερσιόν του "Χαμένη στη Μετάφραση". Αλλά θα τελειώσει κάποια στιγμή, δεν θα τελειώσει; Θα μείνω μια βδομάδα εκτός σπιτιού για να αναπληρώσω τους χαμένους καφέδες, τα σινεμά και τις βόλτες:P
Άαααντε ντε, περιμένουμε!!
(Άσχετο, αλλά το "Χαμένοι στη Μετάφραση" είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες... Και από τα αγαπημένα μου soundtrack επίσης):happy:

Εμενα μόυ έκατσε babysitting... και φυσικά άδραξα την ευκαιρία και με ενα σπάρο 2 μωρά!!! Το έφερα σπιτι , οπου απόλαυσα στιγμές απειρου κάλους του "ανηψιού" μου με τον ΚΙκη!!!!

:up::up:... σσσσσ, ειχα μια ανυσηχια... γιατι πρωτη φορα΄εβλεπε γατα.. και το δικο μου το παιδι, δεν ειναι και το πρωτυπο γατας.... του εκανε και κατι ξεγυρισμενα ΚΚΚΧχχχχχχχχχχχχχχ.... και να του λεω, δεν σε ξερει ακομα , αστον να σε μυρισει... να γινετε φιλοι.. αυτος φυσικά ηθελε να τον παρει αμέσως αγκαλιά και να το φιλήσει!!! ( 5 χρονων)....

Εγινε ενα πρωτο βημα... και επεται συνεχεια!!! :lol::lol::lol:

:(:(:(:(:(Εχασα κι εγώ τον καφέ για ένα γατάκι που τελικά δεν πήραμε.Κάποια στιγμή θα σας συναντήσω που θα μου πάει:happy:

Κι εγώ χάρηκα που σας είδα όλους όσο για την Donnalisa κρίμα καλέ. Οφείλω να επιβεβαιώσω το άγχος της aretha που είχε ξεχάσει το τηλέφωνο. Την επόμενη φορά:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back