Πότε θα πάμε για καφέ;

Συμφωνώ και συμπαθώ ιδαίτερα το συγκεκριμένο μέρος. Τι ώρα θα γίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε κατά τις 2.30-3 καλά δεν θα είναι???
Εννοείς Νεκταρία ότι γνωρίζεις το ΚΑΦΕΝΕΙΟ στην Πλάκα? Αν ναι θα ειναι πολύ καλό γιατί εγω πάντα χάνομαι και το βρίσκω κατα τύχη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε κατά τις 2.30-3 καλά δεν θα είναι???
Εννοείς Νεκταρία ότι γνωρίζεις το ΚΑΦΕΝΕΙΟ στην Πλάκα? Αν ναι θα ειναι πολύ καλό γιατί εγω πάντα χάνομαι και το βρίσκω κατα τύχη..

Ναι το γνωρίζω μην ανησυχείς θα γίνω οδηγός:lol:.
Θα σας πω και από κοντά γιατί το συμπαθώ πάρα πολύ. Πολύ χαίρομαι που η πρώτη μου συνάντηση μαζί σας θα είναι εκεί:redface:.
Όσο για την ώρα για μένα καλά είναι.

Δεν ξέρω πόες μέρες έχω ναμπω,αλλά ίσως να τα καταφέρω κι εγώ,αλλά μπερδευτικά,μετρό ή ηλεκτρικό;

λοιπον, 2.30 ωρα στο σταθμό Μοναστηράκι στην πλατεία δηλαδή του Ηλεκτρικού. Οποιος έχει καποιο πρόβλημα με την ώρα λέει..ή δίνουμε τηλέφωνα και έρχεται να μας βρεί.....:P

2:30 στο Μοναστηράκι λοιπόν!
Σύμφωνοι!! :)

Αχ, γιατί μου το χαλάτε τώρα:(... Γιατί θα πάτε να φάτε; Όντας χορτοφάγος θα μου φανεί κάπως εσείς να τρώτε τους κρεατομεζέδες σας και εγώ να κάθομαι να σας κοιτάω, χωρίς παρεξήγηση για τους κρεατοφάγους:/:... Τώρα το σκέφτομαι άμα είναι να έρθω:|.

Καλέ, σίγουρα θα υπάρχουν και χορτοφαγικές επιλογές, δεν μπορεί...

:)Εγώ είμαι καινούργια στο club και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά! Λυπάμαι που δεν πρόλαβα τον καφέ. Την επόμενη φορά όμως ελπίζω να τα καταφέρω.

Kαλημερα:)

Κανενα προβλημα ουτε με την ωρα δεν εχω και εγω ουτε με τον τοπο

Ψιτ, το Ωραια Ελλας εγω το θυμαμαι μπουζουκοκατασταση τα μεσημερια ;).

Και για το Καφενειο μεσα ειμαι αλλα βαλτε ενα χαρτη κατιτις γιατι σιγα μη το βρω γρια γυναικα! (μπορει και να χω παει αλλα λεμε τωρα.. αλσχαιμερ ειναι αυτο!):P

Φρου φρου στο Καφενείο θα παμε βρε, ουχί μπουζούκια και τέτοια, μακρια απο μας...
Δεν θα προλάβεις να έρθεις στο ραντεβού στις 2.30 στο σταθμό ηλεκτρικού Μοναστηριακίου για να παμε ολοι μαζί?? Αν οχι παρε με τηλεφωνο να σε κατατοπισω (ή καλύτερα την Γατούνι)

για το Καφενειο μεσα ειμαι αλλα βαλτε ενα χαρτη κατιτις
Το Καφενείο βρίσκεται Επιχάρμου & Τριπόδων.:)
Ορίστε και χάρτης, για όσους δεν προλάβουν το ραντεβού στον Ηλεκτρικό, ή τους βολεύει καλύτερα να έρθουν κατευθείαν:

Συνημμένα

• xarths.jpg
    xarths.jpg
    144,3 KB · Εμφανίσεις: 12
Παιδιά θέλω κι εγώ να έρθω! Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι... Ή Δροσιά ή Ν. Φάληρο... Αλίκη θα σε πάρω τηλ αν είναι να έρθω εκείνη την μέρα οκ?:redface:

Κορίτσια παίζει να είμαι κι εγώ. Μάλλον ταξιδεύουμε με Αιμίλιο παρασκευή βράδι :D

Αλλη μία συνάντηση του σαιτ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Αυτοί που μείναμε στην Αθήνα για το Πάσχα, βρεθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, τσιμπήσαμε τα μεζεδακια μας, φάγαμε τα γλυκά μας ήπιαμε τον καφεδάκο μας και είπαμε για τα αγαπημένα μας πλασματάκια (αλλα και για άλλα πολλά)...:)
Ηταν πολύ όμορφα πραγματικά. Αντε και την επομενη φορά περισσότεροι!!! Καλή Ανασταση σε όλους:D

Αλλη μία συνάντηση του σαιτ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Αυτοί που μείναμε στην Αθήνα για το Πάσχα, βρεθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, τσιμπήσαμε τα μεζεδακια μας, φάγαμε τα γλυκά μας ήπιαμε τον καφεδάκο μας και είπαμε για τα αγαπημένα μας πλασματάκια (αλλα και για άλλα πολλά)...:)
Ηταν πολύ όμορφα πραγματικά. Αντε και την επομενη φορά περισσότεροι!!! Καλή Ανασταση σε όλους:D
Αντε να μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς καμία φορά

Κι εγώ πέρασα πολύ ωραία!!
(Βέβαια αυτό το "τσιμπήσαμε τα μεζεδάκια μας", Νότα, είναι ο ευφημισμός της δεκαετίας, εγώ τουλάχιστον τουμπάνιασα στο φαΐ:redface:)
Να το ξανακάνουμε! Και σύντομα, εε;:)

(ίσως σε λίγο πιο light εκδοχή, καλοκαίρι έρχεται γαρ...)

Xρονια Πολλα!

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα, περασα και εγω πολυ ομορφα μαζι σας( αν και γυρισα σπιτι με 39 πυρετο και εχασα το κινητο μου :( )

Να εχετε μια ομορφη Πασχαλια ολοι.

Το ξέχασα και το έχασα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back