gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Εννοείς Νεκταρία ότι γνωρίζεις το ΚΑΦΕΝΕΙΟ στην Πλάκα? Αν ναι θα ειναι πολύ καλό γιατί εγω πάντα χάνομαι και το βρίσκω κατα τύχη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ε κατά τις 2.30-3 καλά δεν θα είναι???
Εννοείς Νεκταρία ότι γνωρίζεις το ΚΑΦΕΝΕΙΟ στην Πλάκα? Αν ναι θα ειναι πολύ καλό γιατί εγω πάντα χάνομαι και το βρίσκω κατα τύχη..
Ναι το γνωρίζω μην ανησυχείς θα γίνω οδηγός
. Θα σας πω και από κοντά γιατί το συμπαθώ πάρα πολύ. Πολύ χαίρομαι που η πρώτη μου συνάντηση μαζί σας θα είναι εκεί
.Όσο για την ώρα για μένα καλά είναι.
RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Σύμφωνοι!!

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
... Γιατί θα πάτε να φάτε; Όντας χορτοφάγος θα μου φανεί κάπως εσείς να τρώτε τους κρεατομεζέδες σας και εγώ να κάθομαι να σας κοιτάω, χωρίς παρεξήγηση για τους κρεατοφάγους
... Τώρα το σκέφτομαι άμα είναι να έρθω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
calli
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ είμαι καινούργια στο club και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά! Λυπάμαι που δεν πρόλαβα τον καφέ. Την επόμενη φορά όμως ελπίζω να τα καταφέρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzina
Νεοφερμένο μέλος

Κανενα προβλημα ουτε με την ωρα δεν εχω και εγω ουτε με τον τοπο
fru_fru
Δραστήριο μέλος
. Και για το Καφενειο μεσα ειμαι αλλα βαλτε ενα χαρτη κατιτις γιατι σιγα μη το βρω γρια γυναικα! (μπορει και να χω παει αλλα λεμε τωρα.. αλσχαιμερ ειναι αυτο!)

RedCat
Διάσημο μέλος
Δεν θα προλάβεις να έρθεις στο ραντεβού στις 2.30 στο σταθμό ηλεκτρικού Μοναστηριακίου για να παμε ολοι μαζί?? Αν οχι παρε με τηλεφωνο να σε κατατοπισω (ή καλύτερα την Γατούνι)
aretha
Περιβόητο μέλος
Το Καφενείο βρίσκεται Επιχάρμου & Τριπόδων.για το Καφενειο μεσα ειμαι αλλα βαλτε ενα χαρτη κατιτις

Ορίστε και χάρτης, για όσους δεν προλάβουν το ραντεβού στον Ηλεκτρικό, ή τους βολεύει καλύτερα να έρθουν κατευθείαν:
Συνημμένα
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

Ηταν πολύ όμορφα πραγματικά. Αντε και την επομενη φορά περισσότεροι!!! Καλή Ανασταση σε όλους

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε να μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς καμία φοράΑλλη μία συνάντηση του σαιτ πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Αυτοί που μείναμε στην Αθήνα για το Πάσχα, βρεθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, τσιμπήσαμε τα μεζεδακια μας, φάγαμε τα γλυκά μας ήπιαμε τον καφεδάκο μας και είπαμε για τα αγαπημένα μας πλασματάκια (αλλα και για άλλα πολλά)...
Ηταν πολύ όμορφα πραγματικά. Αντε και την επομενη φορά περισσότεροι!!! Καλή Ανασταση σε όλους![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
(Βέβαια αυτό το "τσιμπήσαμε τα μεζεδάκια μας", Νότα, είναι ο ευφημισμός της δεκαετίας, εγώ τουλάχιστον τουμπάνιασα στο φαΐ
)Να το ξανακάνουμε! Και σύντομα, εε;

(ίσως σε λίγο πιο light εκδοχή, καλοκαίρι έρχεται γαρ...)
Tzina
Νεοφερμένο μέλος
Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα, περασα και εγω πολυ ομορφα μαζι σας( αν και γυρισα σπιτι με 39 πυρετο και εχασα το κινητο μου
)Να εχετε μια ομορφη Πασχαλια ολοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool