RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
δε σου λέω... δε σου λέω...δε σου λέωαυτό τώρα;; τι να σημαίνει...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Θα προσπαθησω να συνεννοηθω με strangeemily+anemos για να σας γνωρισω καπως.ΑΑΑ,εγω θα κραταω μια τσαντα με γατες(οχι μεσα,ζωγραφισμενες απ εξω)
και θα ευχομαι να ερθει η Ραισα με μια τσαντα γεματη γατες μεσα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι λέτε δεσποινίς μας θα είμαστε όλοι απαρτία ε???Θα ερθω κι εγω!!!!Αλλα μαλλον μεχρι τις 15 00,γιατι μετα εχουμε και συναντηση με το bookcrossing.
Θα προσπαθησω να συνεννοηθω με strangeemily+anemos για να σας γνωρισω καπως.ΑΑΑ,εγω θα κραταω μια τσαντα με γατες(οχι μεσα,ζωγραφισμενες απ εξω)και θα ευχομαι να ερθει η Ραισα με μια τσαντα γεματη γατες μεσα!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Πίστεψέ με....αν μπορούσα θα το έκανα!!!!Θα ερθω κι εγω!!!!Αλλα μαλλον μεχρι τις 15 00,γιατι μετα εχουμε και συναντηση με το bookcrossing.
Θα προσπαθησω να συνεννοηθω με strangeemily+anemos για να σας γνωρισω καπως.ΑΑΑ,εγω θα κραταω μια τσαντα με γατες(οχι μεσα,ζωγραφισμενες απ εξω)και θα ευχομαι να ερθει η Ραισα με μια τσαντα γεματη γατες μεσα!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ εγώ θέλω τον Λαπαδάκο μας!!!!!Πίστεψέ με....αν μπορούσα θα το έκανα!!!!![]()
Δεν χωράει και αυτός σε καμιά τσέπη????

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ε,κιουρια παρακαλω(που θα ελεγε και η μουκελις)..αλλωστε ολες κιουριες ειμαστε τη σημερον ημερα![]()

Αχ να με συγχωρείτε!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και θα μας κερναγες απο ενα την καθεμια??????????/Να βοηθησουμε ολες ρε παιδια,ενα καρο,ενα ποδηλατο,ενα πατινι βρε αδερφε ολες το εχουμε...![]()

όταν λες τσέπη ...πόσο μεγάλη τσέπη μπορεί να έχειςΚαλέ εγώ θέλω τον Λαπαδάκο μας!!!!!Δεν χωράει και αυτός σε καμιά τσέπη????
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμάν βρε Ράισα σιγά το μεγάλο γάτο!!!!Πόσο είναι???μία τσέπη , μια τσάντα κάτι τεσπα!!!
όταν λες τσέπη ...πόσο μεγάλη τσέπη μπορεί να έχεις![]()

Κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες όμως

prince
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
7,5 κιλά γάταρος ΔΕΝ είναι λεπτομέρεια!!!!Αμάν βρε Ράισα σιγά το μεγάλο γάτο!!!!Πόσο είναι???μία τσέπη , μια τσάντα κάτι τεσπα!!!Κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες όμως
![]()

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Παναγια μου ενας γαταρος!!!7,5 κιλά γάταρος ΔΕΝ είναι λεπτομέρεια!!!!![]()
Να τον χαιρεσαι,αν και ειμαι σιγουρη οτι τον χαιρεσαι!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Παναγια μου ενας γαταρος!!!
Τι έγινε Γεωργία, τρόμαξες?????

RedCat
Διάσημο μέλος
7,5 κιλά γάταρος ΔΕΝ είναι λεπτομέρεια!!!!![]()
Ορίστε υπάρχουν και πιο ζουμπουρλοί! Η ΣΜ ολο κατηγορεί τον Τσεης οτι ειναι χοντρός..7 κιλα γατί, είναι απλα βαρυκόκκαλος...

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Τι έγινε Γεωργία, τρόμαξες?????![]()

Ε,κομματι..Αλλα δεν πτοουμαι,αγαπητη..
georgia alex
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ίσως να φταίνε οι οριζόντιες ρίγες, που παχαίνουν...Ορίστε υπάρχουν και πιο ζουμπουρλοί! Η ΣΜ ολο κατηγορεί τον Τσεης οτι ειναι χοντρός..7 κιλα γατί, είναι απλα βαρυκόκκαλος...![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δω ΤΟΣΟ κόσμο!!!εγώ δεν θυμάμαι να δήλωσα συμμετοχή, αλλά θα έρθω.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool