Πότε θα πάμε για καφέ;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:δεν παρεξηγουμε μην σκας(θελει να σας γνωρισει,εχει ακουσει και τα καλυτερα για ολες):):)πως το λενεεεε του τα επρηξα του ανθρωπου:lol::lol::lol::lol:
Καλά ο σύζυγος της Δάφνης είναι εξαιρετικός κύριος. Τον γνώρισα τα Χριστουγεννα που ήρθε στο σπίτι μας.:)

Επειδή δεν θα μπορέσω να παρευρεθω τελικά μαζί σας το βράδυ του Σαββάτου, αν κάποιος έρθει στο ξενοδοχείο της έκθεσης πιο νωρίς θα είναι μεγαλη μου χαρα να τον γνωρίσω... Θα βρίσκομαι απο το μεσημέρι ή ενωρίς το απόγευμα εκει με τη Γιουλη και την Ελενα για βοήθεια σε ό,τι χρειαστουμε.:):)
Αλλα ούτως ή άλλως θα σας δω την ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και χαίρομαι τόοοοσο πολύ γι αυτο!!!!!!!!!!!!!!1:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά ο σύζυγος της Δάφνης είναι εξαιρετικός κύριος. Τον γνώρισα τα Χριστουγεννα που ήρθε στο σπίτι μας.:)

Επειδή δεν θα μπορέσω να παρευρεθω τελικά μαζί σας το βράδυ του Σαββάτου, αν κάποιος έρθει στο ξενοδοχείο της έκθεσης πιο νωρίς θα είναι μεγαλη μου χαρα να τον γνωρίσω... Θα βρίσκομαι απο το μεσημέρι ή ενωρίς το απόγευμα εκει με τη Γιουλη και την Ελενα για βοήθεια σε ό,τι χρειαστουμε.:):)
Αλλα ούτως ή άλλως θα σας δω την ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και χαίρομαι τόοοοσο πολύ γι αυτο!!!!!!!!!!!!!!1:up:
τωρα η Alice Θα γινει Νουμερο 15:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά το Σαββατο ειναι το τραπεζι και την Κυριακή η έκθεση??Αν κανω λάθος, διορθώστε με:)
Συμπεθερούλα επιτέλους θα γνωριστούμε!!!
Τελικα θα παρεις τον γαμπρούλη μας στην έκθεση?

Συμπεθερούλα μου, την Κυριακή είναι η Εκθεση.:)
Εγώ απλώς σκέφτηκα να περάσω μια βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου, να δώ πως πάν οι ετοιμασίες και να γνωρίσω κάποιες γατομαμάδες!;)
Τον Αρη δεν θα τον πάρω μαζί μου, γιατί δεν δέχεται εύκολα τα ταξίδια.:hmm:Ασε που τον είπα συνηθισμένο πορτοκαλόγατο και μου θύμωσε και μου κρατάει μούτρα! :blink:;);):lol:

Εγώ απλώς σκέφτηκα να περάσω μια βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου, να δώ πως πάν οι ετοιμασίες και να γνωρίσω κάποιες γατομαμάδες!;)
Τον Αρη δεν θα τον πάρω μαζί μου, γιατί δεν δέχεται εύκολα τα ταξίδια.:hmm:Ασε που τον είπα συνηθισμένο πορτοκαλόγατο και μου θύμωσε και μου κρατάει μούτρα! :blink:;);):lol:
Ωραία Νίκη μου !! Θα γνωριστουμε τότε το Σάββατο στο ξενοδοχείο!!!!!!!!!Τέλεια:up::up:

χαρα μου να γνωρισω κι εγω τη συμπεθερα της φιλεναδας μου:rolleyes::):D

Αlice...απο νουμερο 17 ανεβηκες στο νουμερο 16! Μπραβο:P:P:lol::lol::lol:

τωρα η Alice Θα γινει Νουμερο 15:up::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πρεπει να φαω αλλους 14 για να γινω νουμερο 1!!!!

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Μέχρι τότε, a bien tot.

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. gatouni
  6. Ελενη (Ελβιρομανα)
  7. Αλινα (tzoutzou)
  8. Kyka
  9. Ρια 23
  10. Νικη
  11. Στελλα (estelle)
  12. Θενια
  13. Ζηνα
  14. Νικολέτα
  15. Εγω
  16. Δωρα (moukelis)
  17. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  18. Γατιλομπαμπας
  19. Kristen
  20. Χρυσα
  21. Αντρας Χρυσας
  22. Στελλα (stellak)
  23. Ρανια
  24. Lilian
  25. Δαφνη
  26. Αντρας Δαφνης
  27. Ρουλα (ruko)

Δια τα αρσενικα της παρεας παρακαλειστε οπως προσκομισετε ενα κουτι depon, ενα κουτι ponstan, ενα κουτι panadol, και μια κουτα lexotanil... :P:P:P:lol::lol::lol:

Δια τα αρσενικα της παρεας παρακαλειστε οπως προσκομισετε ενα κουτι depon, ενα κουτι ponstan, ενα κουτι panadol, και μια κουτα lexotanil... :P:P:P:lol::lol::lol:
Οπωσδήποτε!!! Θα πάω στη γιαγιά μου να κλέψω lexotanil!!! Για τα υπόλοιπα, τα βρίσκουμε και μόνοι μας!!!:lol::lol::lol:

ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω, γιατι ο καλος μου διοργανωνει παρτυ εκπληξη (που το καταλαβα βεβαια:lol::lol::lol: ) για τα γενεθλια μου
αλλα θα σας δω στην εκθεση οπως και δηποτε:up::up:

(στελλα δεν το κανω για το 100ρικο :lol::lol::lol::lol:)

Ναι, ναι καλάααα:P Εγώ, πάντως, όσες δω το Σάββατο, διότι στην Έκθεση μάλλον δεν θα έρθω.

ουτε εγω θα μπορεσω να ερθω, γιατι ο καλος μου διοργανωνει παρτυ εκπληξη (που το καταλαβα βεβαια:lol::lol::lol: ) για τα γενεθλια μου
αλλα θα σας δω στην εκθεση οπως και δηποτε:up::up:

δεν γινεται να σου κανει παρτυ εκπληξη σε ταβερνα της Βαρης?????μια ταβερνα που την λενε ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ??εκει να σου κανει το παρτυ (αφου δεν θα ξερεις τιποτα:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Ελατε ρε παιδια, τι γινεται? Απο 30 θα μεινουμε 5 στο τελος με τις ακυρωσεις...:(
Βικυ δε θα σε βαλουμε να κερασεις ελα!
Εχεις και εξοδα...το κατοσταρικο της Στελλας...καταλαβαινουμε....:P:P:P:lol::lol::lol:

Ελατε ρε παιδια, τι γινεται? Απο 30 θα μεινουμε 5 στο τελος με τις ακυρωσεις...:(
Βικυ δε θα σε βαλουμε να κερασεις ελα!
Εχεις και εξοδα...το κατοσταρικο της Στελλας...καταλαβαινουμε....:P:P:P:lol::lol::lol:
οχι ρε παιδια το ξερω οτι δεν θα κερασω:lol::lol::lol:. αλλωστε σ εσενα πετυχε η ληστεια εγω δεν την εκανα ακομη, στην οργανωση ειμαι.
εκτος αν θελετε αντι για τη βαρη να ερθετε ολοι σπιτι μου να φαμε να πιουμε να χορεψουμε και να κανουμε παρτυ εκπληξη. ειστε ολοι ευπροσδεκτοι. για τη στελλα μονο η εισοδος ειανι 100 ευρω:lol::lol::lol: (να ρεφαρω ρε παιδι). οχι στελλιτσα αστειευομαι η εισοδος για σενα ειναι δωρεαν, γιατι σε γουσταρουμε:up::up:
δε λετε ευτυχως που το πηρα χαμπαρι, θα με περιμενε στο σπιτι και εγω θα ετρωγα κοψιδια στη βαρη:lol::lol::lol:

οχι ρε παιδια το ξερω οτι δεν θα κερασω:lol::lol::lol:. αλλωστε σ εσενα πετυχε η ληστεια εγω δεν την εκανα ακομη, στην οργανωση ειμαι.
εκτος αν θελετε αντι για τη βαρη να ερθετε ολοι σπιτι μου να φαμε να πιουμε να χορεψουμε και να κανουμε παρτυ εκπληξη. ειστε ολοι ευπροσδεκτοι. για τη στελλα μονο η εισοδος ειανι 100 ευρω:lol::lol::lol: (να ρεφαρω ρε παιδι). οχι στελλιτσα αστειευομαι η εισοδος για σενα ειναι δωρεαν, γιατι σε γουσταρουμε:up::up:
δε λετε ευτυχως που το πηρα χαμπαρι, θα με περιμενε στο σπιτι και εγω θα ετρωγα κοψιδια στη βαρη:lol::lol::lol:

Αυτο θα ειναι οντως παρτυ εκπληξη, οχι για σενα αλλα για τον αντρα σου! :lol::lol::lol::lol:
Καλοοο!

Είπαμε να μαζευτούμε το Σάββατο γιατί είναι ευκαιρία που κατεβαίνουν τα κορίτσια από την Θεσ/κη. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.
Και μένα ήθελε ο άντρας μου να πάμε κάπου συγκεκριμένα το Σάββατο αλλά είπα sorry έχω κανονίσει..και τέλειωσε.
Οι περισσότερες έχουμε χοντρές υποχρεώσεις αλλά ένα βράδυ μπορούμε να τις αφήσουμε να περιμένουν.

αΑναστασία, θα σου βάλω 2η συνεχόμενη απουσία:lol:. Στην τρίτη καίγεσαι...Δηλαδή δεν θα έρθει ούτε η Έλενα για να τη γνωρίσουμε ?

Αναστασια θα χαλασει το συμπεθεριο,κανονισε.ΚΑΙ θα το πω και στον Σειριο οτι μας σνομπαρεις,να σε δω πως θα ξεμπλεξεις.:P

Είπαμε να μαζευτούμε το Σάββατο γιατί είναι ευκαιρία που κατεβαίνουν τα κορίτσια από την Θεσ/κη. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.
Και μένα ήθελε ο άντρας μου να πάμε κάπου συγκεκριμένα το Σάββατο αλλά είπα sorry έχω κανονίσει..και τέλειωσε.
Οι περισσότερες έχουμε χοντρές υποχρεώσεις αλλά ένα βράδυ μπορούμε να τις αφήσουμε να περιμένουν.

αΑναστασία, θα σου βάλω 2η συνεχόμενη απουσία:lol:. Στην τρίτη καίγεσαι...Δηλαδή δεν θα έρθει ούτε η Έλενα για να τη γνωρίσουμε ?
Μωρε παιδια σκεφτειτε οτι εχουμε γατια να ετοιμασουμε, το Σαββατο θα ειμαστε απο το απογευμα στην Εκθεση να τοποθετησουμε 120 κλουβια και ο,τι αλλο χρειαστει και την αλλη μερα θα ειμαστε 11 ωρες στην εκθεση...
δεν το λεω με καμια διαθεση απολογιας....απλα υπαρχουν και λογοι ανωτερας βιας που μας εμποδιζουν, ενω θα το θελαμε παρα πολυ να βρεθουμε:)
κυρια Βουλα...μου χρωστατε μια επισκεψη...δεν τη ξεχνω;):P:lol::lol:

παιδακια εγω δεν εχω μεταφορικο μεσο προς το παρον !!!!!!!οποτε ξαναβαλτε το ερωτηματικο!!!!!!!???????????:/::/::/:(δυστυχως τα οικονομικα μου παιζουν μονο για φαι και οχι για ταξι απο καλλιθεα βαρη..):(

Ρια μου αν δε βρεθει καποιος αλλος εκει κοντα, θα ερθω να σε παρω εγω να δω και τη νυφη μου!

παιδακια εγω δεν εχω μεταφορικο μεσο προς το παρον !!!!!!!οποτε ξαναβαλτε το ερωτηματικο!!!!!!!???????????:/::/::/:(δυστυχως τα οικονομικα μου παιζουν μονο για φαι και οχι για ταξι απο καλλιθεα βαρη..):(
Εγώ μένω Π.Φάληρο, μπορώ να έρθω να σε πάρω(φτάνει βέβαια να έρθω:/:). Θα το ξέρω με σιγουριά μέχρι την Παρασκευή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back