Πότε θα πάμε για καφέ;

Ελπίζω να έρθω κι εγώ!! Κατά τις 5.30 - 6, μετά τη δουλειά. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενίτσα θέλω κι εγώ να έρθω αλλά αύριο έχουμε Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας στις 15:00 και δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουν. Όσο πάει είπαν. Αν τελειώσω στην ώρα μου, που το εύχομαι αλλά δεν το βλέπω, θα περάσω κι εγώ. Τι έγινε με την πλακετίτσα? Την παράγγειλες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν πηρα ακομα τηλεφωνο γιατι εδω και δυο μερες καθαριζα και μαζευα πραγματα στη χιο.
Θα παρω σε λιγο....

Εγω εχω κλεισει ραντεβου στις 7μιση στον κυριο πανο.

Έχουμε ραντεβού για καφέ αύριο; Καλά δεν το είχα παρατηρήσει :redface:. Κι εγώ μάλλον μέσα.

Έχουμε ραντεβού για καφέ αύριο; Καλά δεν το είχα παρατηρήσει :redface:. Κι εγώ μάλλον μέσα.

Αυριο θα παω την σαρδελα και τον μικρο στον κυριο πανο, και προτεινα(αν μπορειτε) να παμε για καφε στα starbucks(ή οπουδηποτε)για να συζητουσαμε και το θεμα με τα πετ σοπ.
Αν θες να ερθεις, εγω θα κατεβω με το αυτοκινητο, οποτε μπορουμε να παμε μαζι.;)

Βασικά θα ήθελα να γνωρίσω και τον κύριο Πάνο από κοντά. Σε μερικούς μήνες θα πρέπει να στειρώσω και τον Τζίντζερ και σκεφτόμουν να τον πάω εκεί. Που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε; Αλλιώς έρχομαι και με το τραμ.

Επειδη δεν ξερω που μενεις(ουτε ξερω καλα την περιοχη), μπορεις να ερθεις με το 421 μεχρι το τερμα του στην Αγια Παρασκευη, και να ερθω να σε παρω με το αυτοκινητο.

Επειδη δεν ξερω που μενεις(ουτε ξερω καλα την περιοχη), μπορεις να ερθεις με το 421 μεχρι το τερμα του στην Αγια Παρασκευη, και να ερθω να σε παρω με το αυτοκινητο.
καλε εμενα τι ωρα θα ερθεις να με παρεις απο το λιμανι?///

γμτ θέλω κι εγώ πολύ να έρθω, αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω από τη δουλειά αύριο. Αν είναι και μπορέσω θα σας ενημερώσω. :)

Τελικά δεν θα τα καταφέρω...:(
Καλά να περάσετε!

Καλά να περάσετε κι από εμένα :):)

Παιδιά έχετε ακούσει κάτι για πορείες στο κέντρο? Θα ακυρωθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που είχαμε προγραμματίσει για τις 15:00 γιατί άκουσαν λέει στο ράδιο ότι θα κλείσουν από εκείνη την ώρα και μετά οι δρόμοι.! Θα είμαι μεν ελεύθερη να έρθω στη συνάντηση, αλλά θα μπορώ?:hmm:Τελικά τι ώρα και που έχετε πει Ελένη? Στις 19:00 είναι να πας στον κ.Πάνο η συνάντηση θα είναι πιο πριν στα Starbucks?

Ασπασία απ΄ότι κατάλαβα απευθείας στον κ.Πάνο θα πάμε (στις 7) κ μετά για καφέ. Μετρό ή τραμ δεν θα μπορέσεις να πάρεις από σύνταγμα;

Παιδιά, δυστυχώς κι εγώ δεν το βλέπω να τα καταφέρνω...
Για πορεία δεν έχω ακούσει κάτι, είναι όμως η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Άρεως σήμερα το απόγευμα (δίπλα απ' το σπίτι μου δηλαδή):down: και θα αρχίσουν από νωρίς να κλείνουν οι γύρω δρόμοι. Οπότε θα είναι πολύ δύσκολη οποιαδήποτε μετακίνηση :/:

Ασπασία απ΄ότι κατάλαβα απευθείας στον κ.Πάνο θα πάμε (στις 7) κ μετά για καφέ. Μετρό ή τραμ δεν θα μπορέσεις να πάρεις από σύνταγμα;
Αν κλείσουν οι δρόμοι το τραμ κάνει τέρμα στάση Βουλιαγμένης δεν φτάνει Σύνταγμα. Μάλλον με μετρό θα φύγω και από Ν.Κόσμο βλέπουμε...:hmm: Νόμιζα ότι η συνάντηση θα ήταν πριν τον ΑΙΛΟΥΡΟ. Μετά πάει αργά και δεν ξέρω αν θα μπορέσω.... Τέλος πάντων, βλέποντας και κάνοντας....;)

Στις 7 θα μας περιμενει η Φροσω να παμε να την παρουμε απο τον ηλεκτρικο του Πειραια για να παμε απο εκει στον κυριο πανο με το αυτοκινητο.
Επειδη δεν μαζευτηκαμε πολλες, ειπαμε να παμε κατ'ευθειαν στον αιλουρο, και αν μπορεσουμε θα παμε μετα για καφε.;)

μπορεί κανείς??

Μιας και φεύγω την ακατανόμαστη Τρίτη:P, και αύριο πάω 3ήμερο στην Σαντορίνη για ένα γάμο, μου μένει μόνο η Δευτέρα για έναν γρήγορο καφέ, το απογευματάκι κάπου στο κέντρο...Γουστάρει κανείς να ξαναδεί την φάτσα μου???:rolleyes:
Απλά κανονίστε ώρα όσοι μπορείτε και εγώ θα προσπαθήσω να μπώ από Σαντορίνη αλλιώς θα δώ τα μηνύματα Κυριακή βράδυ...

Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να σας δω όλες κι όλους από κοντά,αλλα είμαι Θεσσαλονίκη, και δεν νομίζω να μπορέσω να έρθω για ένα καφέ μέχρι την Αθήνα! :confused::confused:

Μιας και φεύγω την ακατανόμαστη Τρίτη:P, και αύριο πάω 3ήμερο στην Σαντορίνη για ένα γάμο, μου μένει μόνο η Δευτέρα για έναν γρήγορο καφέ, το απογευματάκι κάπου στο κέντρο...Γουστάρει κανείς να ξαναδεί την φάτσα μου???:rolleyes:
Απλά κανονίστε ώρα όσοι μπορείτε και εγώ θα προσπαθήσω να μπώ από Σαντορίνη αλλιώς θα δώ τα μηνύματα Κυριακή βράδυ...

εγώ θέλω πολύ να σε δω και μπορώ την Δευτέρα το απόγευμα, :happy::rolleyes:

Μιμίκα κι εγώ θέλω! Κατα 99,9% μπορώ Δευτέρα, εκτός απροοόπτου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back