Πότε θα πάμε για καφέ;

κοριτσια να παμε τροφες κ στον παππουλη που ταιζει τα ζωακια στα αρχαια καθετε στην πλατεια τον αεριδων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια να παμε τροφες κ στον παππουλη που ταιζει τα ζωακια στα αρχαια καθετε στην πλατεια τον αεριδων

Α ναι τον έχω δει μία φορά που πέρασα από εκεί! Να πάμε, να πάμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια!
Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη;:hmm:
Αμα δεις το σχήμα του προσώπου και των 2 τους απο κοντά θα καταλάβεις. Εχουν ένα μυστήριο σαν αιγυπτικές σφύγγες! :)

Οχι σφίγγες τα έντομα προφανώς! :lol: Αυτα τα τεράστια αγάλματα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου.
Πρέπει να τους δεις μαζι να καταλάβεις.

Οχι σφίγγες τα έντομα προφανώς! :lol: Αυτα τα τεράστια αγάλματα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου.
Πρέπει να τους δεις μαζι να καταλάβεις.
Υπάρχουν έντομα σφίγγες; Ρε σεις Αθηναίοι, άλλη γλώσσα μιλάτε;;:lol::lol::lol:

Υπάρχουν έντομα σφίγγες; Ρε σεις Αθηναίοι, άλλη γλώσσα μιλάτε;;:lol::lol::lol:

Να χαρώ εγώ μία φιλόλογο που βάζει τις λέξεις στην θέση τους:up::up::up::up::up::up:

:lol::lol::lol::kiss::kiss::kiss:

Εντάξει βρε παιδια, μην το κάνουμε θέμα, ειμαι ανορθόγραφη λιγο και ολα στα αυτιά μου ίδια ακούγονται! Μην κρίνετε τα υπόλοιπα εκατομύρια της Αθήνας εξαιτίας μου!:lol:

Εντάξει βρε παιδια, μην το κάνουμε θέμα, ειμαι ανορθόγραφη λιγο και ολα στα αυτιά μου ίδια ακούγονται! Μην κρίνετε τα υπόλοιπα εκατομύρια της Αθήνας εξαιτίας μου!:lol:
Βιβή μου πλλλλάκα σε έκανα!!!:lol:

Εννοείται παιδι μου, λες να προσβλήθηκα! Πρέπει να ακούσεις πώς με δουλεύει ο πατέρας μου...:lol:

Λοιπον.
Μετά απο μισή μερα χωρίς Ιντερνετ...... Οργιάσατε!!!!! :up::up:

Καφές ΑΥΡΙΟ. Τελευταία ειδοποίηση......:)

Τώρα για να μην ξενυχτάτε με την "αγωνία" και κάποιες " δεν φάτε" κιόλας.... :lol::lol:
Είμα απαλή σαν μετάξι, γυαλιστερή... με γατίσιο βλέμμα, και νύχια, δόντια κοφτερά σαν μαχαίρια.....
Κορμί λυγερό, και γυμνασμένο......:cool:
Και στην ακρη της ουράς μου μια άσπρη τούφα!!!!! :lol::up::up::up:

Πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αύριο!!! ;)

Τα άσπρα μουστάκια ξέχασες, Τζούλια! :lol:

Τζούλια... Πες πάλι το ραντεβού παρακαλώ γιατι το ξέχασα (και βαριέμαι να ψάχνω :redface:)

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες....;)

Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!!

Ισχύει!!!! :)

Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!!

(υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) :P

Αφιερωμένο στην ΒΙΒΗ..... !!! :lol::lol:
Γιατί ΕΣΥ το ζήτησες!!! :up:

Τα άσπρα μουστάκια ξέχασες, Τζούλια! :lol:

Ναι, σορυ..... :P
Έχω και 2 μυτερά αυτιά!!! το 1 μαυρο και το άλλο άσπρο!!! :lol::lol:

Ευχαριστω, ευχαριστώ.
Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες;

Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει.

Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες;
Μην ανησυχείς, θα τα φέρω εγώ τα παρελκόμενα (μαχαίρι-χαρτοπετσέτες) μαζί με το σφάγιο.:P
Άλλωστε ένα μαχαίρι είναι πάντα χρήσιμο, ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρειαστεί...:rolleyes:

:lol::lol::lol:

τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back