ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοριτσια να παμε τροφες κ στον παππουλη που ταιζει τα ζωακια στα αρχαια καθετε στην πλατεια τον αεριδων
Α ναι τον έχω δει μία φορά που πέρασα από εκεί! Να πάμε, να πάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αμα δεις το σχήμα του προσώπου και των 2 τους απο κοντά θα καταλάβεις. Εχουν ένα μυστήριο σαν αιγυπτικές σφύγγες!Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια!
Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη;![]()

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Οχι σφίγγες τα έντομα προφανώς!
Αυτα τα τεράστια αγάλματα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου.Πρέπει να τους δεις μαζι να καταλάβεις.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν έντομα σφίγγες; Ρε σεις Αθηναίοι, άλλη γλώσσα μιλάτε;;Οχι σφίγγες τα έντομα προφανώς!Αυτα τα τεράστια αγάλματα με σώμα γάτας και κεφάλι ανθρώπου.
Πρέπει να τους δεις μαζι να καταλάβεις.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν έντομα σφίγγες; Ρε σεις Αθηναίοι, άλλη γλώσσα μιλάτε;;![]()
Να χαρώ εγώ μία φιλόλογο που βάζει τις λέξεις στην θέση τους

Desdemona
Διάσημο μέλος

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Βιβή μου πλλλλάκα σε έκανα!!!Εντάξει βρε παιδια, μην το κάνουμε θέμα, ειμαι ανορθόγραφη λιγο και ολα στα αυτιά μου ίδια ακούγονται! Μην κρίνετε τα υπόλοιπα εκατομύρια της Αθήνας εξαιτίας μου!![]()

drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μετά απο μισή μερα χωρίς Ιντερνετ...... Οργιάσατε!!!!!

Καφές ΑΥΡΙΟ. Τελευταία ειδοποίηση......

Τώρα για να μην ξενυχτάτε με την "αγωνία" και κάποιες " δεν φάτε" κιόλας....

Είμα απαλή σαν μετάξι, γυαλιστερή... με γατίσιο βλέμμα, και νύχια, δόντια κοφτερά σαν μαχαίρια.....
Κορμί λυγερό, και γυμνασμένο......

Και στην ακρη της ουράς μου μια άσπρη τούφα!!!!!

Πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αύριο!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες....
Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!!
Ισχύει!!!!![]()
Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!!
(υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...)![]()
Αφιερωμένο στην ΒΙΒΗ..... !!!

Γιατί ΕΣΥ το ζήτησες!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα άσπρα μουστάκια ξέχασες, Τζούλια!![]()
Ναι, σορυ.....

Έχω και 2 μυτερά αυτιά!!! το 1 μαυρο και το άλλο άσπρο!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες;
Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς, θα τα φέρω εγώ τα παρελκόμενα (μαχαίρι-χαρτοπετσέτες) μαζί με το σφάγιο.Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες;
Άλλωστε ένα μαχαίρι είναι πάντα χρήσιμο, ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρειαστεί...

drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool