katerina10
Περιβόητο μέλος
Γιατί καλέ να μη νιώθεις οκ; Ίσα ίσα, που θα μπεις στο "γατο-κλίμα" για να προετοιμάζεσαι για το γατάκι σου!
Λες ε???Καλώς θα δούμε τι μπορεί να γίνει αλλά έχω τόσο πολύ ενθουσιασμό που θέλω να βρω το γατάκι μου πρώτα ώστε να σας πρήξω στις περιγραφες και εντυπώσεις...Είμαι που είμαι ομιλιτική!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είμαι που είμαι ομιλιτική!!![]()
Ενώ εμείς????

......Καθόλου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι και εγω μεσα αλλα γινετε να το κανουμε η Τεταρτη η Δευτερα που ειναι κλειστα τα μαγαζια ή εστω την Πεμπτη αλλα μετα τις 8.30?
Δουλευω σε μαγαζι και δεν ξερω αν θα τα καταφερω... Παντως θα προσπαθησω.
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
hic hic

zorica
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΤΕΤΑΡΗ 26/3/08 μετά τις 19.00 εκεί που έχουμε πει πιό πάνω....

Παρουσίες!!!!!!!!!

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οκ... Θα είμαι από τις πρώτες εκεί μια και δουλεύω Θησείο - Ψυρρή μέχρι τις 5... Να δούμε πως θα σκοτώσω 2 ώρες!!
www.mycat.gr

aretha
Περιβόητο μέλος
Μέσα είμαι, μόνο που για Τετάρτη υπάρχει το ενδεχόμενο γενικής απεργίας (τώρα τελευταία συνηθίζεται τις ΤετάρτεςΤΕΤΑΡΗ 26/3/08 μετά τις 19.00 εκεί που έχουμε πει πιό πάνω....
Παρουσίες!!!!!!!!!![]()
) οπότε, αν δεν υπάρχουν ΜΜΜ θα είναι δύσκολο για όλους, φαντάζομαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μέσα είμαι, μόνο που για Τετάρτη υπάρχει το ενδεχόμενο γενικής απεργίας (τώρα τελευταία συνηθίζεται τις Τετάρτες) οπότε, αν δεν υπάρχουν ΜΜΜ θα είναι δύσκολο για όλους, φαντάζομαι...
Η απεργία είναι 19 του μηνός, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

aretha
Περιβόητο μέλος
Διόρθωση: η αμέσως επόμενη απεργία είναι στις 19 του μηνός.Η απεργία είναι 19 του μηνός, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα![]()
Αλλά γενικές απεργίες ξαναείχαμε άλλες δύο (ή τρεις;
) Τετάρτες στους προηγούμενους δύο μήνες. Γι' αυτό το είπα, για το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλη απεργία στις 26.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Διόρθωση: η αμέσως επόμενη απεργία είναι στις 19 του μηνός.
Αλλά γενικές απεργίες ξαναείχαμε άλλες δύο (ή τρεις;) Τετάρτες στους προηγούμενους δύο μήνες. Γι' αυτό το είπα, για το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλη απεργία στις 26.
![]()
Σωστό και αυτό

RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, πώς φαίνονται οι γνωρίζοντες τα συνδικαλιστικά!!εκτός αυτου δεν νομίζω ότι θα την κολλήσουν με την 25η Μαρτίου δεν θελουν να παρεξηγηθούν οι προθέσεις τους βλεπετε![]()

ruko
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Ρούλα ειπαμε ή Τεταρτη ή ΠεμπτηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
για να δώ......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ρούλα, ποια μέρα θα σε βόλευε; Δευτέρα μήπως;
Ούτε Δευτέρα μπορώ (πολύ δύσκολη πελάτισσα)

Είμαι μέσα για Πέμπτη. Επίσης Κυριακή είναι καλή ιδέα.

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool