katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ζηλευουμε ζηλευουμε...κι εγω θελωωωωωωωζζζζ τον μαιο θα ερθω να σα δω....
![]()
Yessssssss!!!! Σε περιμένουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Απο μενα ενα μεγααααααααααλο ευχαριστω που μου κανατε τη τιμη να σας γνωρισω!! (Ειπαμε, μαμα του Ρομεο ειμαι, πρεπει να φερομαι και αναλογα
) και που τα ειπαμε και γνωριστηκαμε λιγο καλυτερα!!!Φιλια πολλα πολλα,
(την επομενη φορα για ...κοψιδια και ουζοκρασακια, ντατς???
)σσμουατςςςςςςςςς

φρουφρου!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Περιμένουμε νέα!!!!
Μάλλον περνάτε καλά,εεεεεεε;;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω και αυτούς/ες που δεν είδα, να τους/τις γνωρίσω κάποια στιγμή!
Φρου φρου, όσο για τα κοψίδια και τα ουζοκρασάκια εγώ είμαι μέσα να το κανονίσουμε οπωσδήποτε!

drf
Δραστήριο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος

εγω εφυγα γιατι ειχα το μονακριβο φρουφρουδενιο γιοκα μου σπιτι ολομοναχο....

τωρα ποιος ξερει τι εκαναν οι σαρδαναπαλες που αφησα ξοπισω

Μπουρλοτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν ειχαμε μεγάλη προσέλευση, αλλά χάρηκα που γνώρισα παιδιά που δεν είχα ξαναδεί.
Κιτικατ, έισαι μια γλύκα!

Κατερίνα, άντε παιδί μου που βγηκε καλό το τεστ, ποτε θα σε δούμε με γατώνι?
Και, η επληξη! Ειχαμε και αγόρια! Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά!
Jeannine
Δραστήριο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Φρου φρου μου, καθώς έφευγες άφησες ένα δυσαναπλήρωτο κενό και τελικά μετά από λίγη ώρα φύγαμε κι εμείς!!![]()

ναι, κενο λογω ογκου 

!!!!!!!!!!!!!(εμ, κατι ξερω εγω που λεω για...κοψιδια
)επι τη ευκαιρια... αξιζει ενα συγχαρητηρια στους ανδρες που ειναι μελη του μαι κατ και.... μας ανεχτηκαν, τι λετε ????
φρουφρουρομεοδενια..... (οσο παει και μεγαλωνει αυτο το νικ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Νομίζω θα ειχαν φύγει τρέχοντας...
Εντωμεταξυ εγώ έξω απο την καφετέρια έβλεπα τους άντρες στο τραπέζι οπως στεκόμουν και δεν πήγε καν το μυαλο μου οτι ειναι το δικο μας τραπεζι!

Οποτε πήρα την Τζουλια να βεβαιωθω οτι ειμαι εξω από το σωστό μαγαζί.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βιβή μου, μου είπε η Τζούλια να πάμε από το κέντρο και να διαλέξω 2..Έχω κάτι στο μυαλό μου δηλαδή και το ένα θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μανταρινάκι..Η νότα και η φήμη των πορτοκαλογατων!!!
Φρου φρου..ήσουν στην άλλη άκρη και δεν μπόρεσα να σου μιλήσω και καθόλου..αλλά χάρηκα..
Αβάνα..βρήκες το από που με ξέρεις εγώ έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν έχω βρει απάντηση..
Κίτικατ και Jeanine χάρηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που σας γνώρισα και συγνώμη αν πολυλογούσα ΤΟΣΟ!!!
Τζούλια, μια που έχω και το κινητό σου κάπου στην επόμενη βδομάδα θα σε πάρω να πάμε στο κέντρο για να τα κλείσω τα γατουλινάκια...
Άνδρα με το δύσκολο όνομα..Ούτε με εσένα μίλησα ήσουν μακριά...Κρίμα..
Γιατρέ/Κτηνίατρε και Μαμά του ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!
Κισέκι...τιμή μου που σας γνωρίζω ...Αν και λίγο στο γυρισμό μιλήσαμε..ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!
Αχ...Τι ενθουσιασμός..Και είχα ΤΟΣΟ Αγχος..Αντε και την επόμενη φορά με περισσότερους!!
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ηταν τυχεροι οι άντρες που δεν ήταν την προηγούμενη φορά που είμασταν ΠΟΛΛΕΣ.
Νομίζω θα ειχαν φύγει τρέχοντας...
Εντωμεταξυ εγώ έξω απο την καφετέρια έβλεπα τους άντρες στο τραπέζι οπως στεκόμουν και δεν πήγε καν το μυαλο μου οτι ειναι το δικο μας τραπεζι!
Οποτε πήρα την Τζουλια να βεβαιωθω οτι ειμαι εξω από το σωστό μαγαζί.
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΑ!!!
Ηταν απιστευτα γηινοι και επι του θεματος αντρες!! Και οι φωτος στα κινητα τους απο γατουνια πηγαινανε και ερχονταν!!! Μια χαρα παιδια! Μακαρι να ταν ολοι ετσι

και χαρηκα που γνωρισα και την Αννα..

φρουφρου-ρομεο-δενια..
(κατι πρεπει να κανω με την υπογραφη μου τεςπα
)με βλεπω κατι σε γαρδενια στο τελος... γκρουμφ
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Αχ παιδιά και εγώ το χάρηκα..Βέβαια καμία σχέση με το πως σας φανταζόμουν αλλά..
Βιβή μου, μου είπε η Τζούλια να πάμε από το κέντρο και να διαλέξω 2..Έχω κάτι στο μυαλό μου δηλαδή και το ένα θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μανταρινάκι..Η νότα και η φήμη των πορτοκαλογατων!!!
Φρου φρου..ήσουν στην άλλη άκρη και δεν μπόρεσα να σου μιλήσω και καθόλου..αλλά χάρηκα..
Αβάνα..βρήκες το από που με ξέρεις εγώ έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν έχω βρει απάντηση..
Κίτικατ και Jeanine χάρηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που σας γνώρισα και συγνώμη αν πολυλογούσα ΤΟΣΟ!!!
Τζούλια, μια που έχω και το κινητό σου κάπου στην επόμενη βδομάδα θα σε πάρω να πάμε στο κέντρο για να τα κλείσω τα γατουλινάκια...
Άνδρα με το δύσκολο όνομα..Ούτε με εσένα μίλησα ήσουν μακριά...Κρίμα..
Γιατρέ/Κτηνίατρε και Μαμά του ...ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!
Κισέκι...τιμή μου που σας γνωρίζω ...Αν και λίγο στο γυρισμό μιλήσαμε..ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!
Αχ...Τι ενθουσιασμός..Και είχα ΤΟΣΟ Αγχος..Αντε και την επόμενη φορά με περισσότερους!!
αντε βρε, το αγχος θα σε φαει εσενα

katerina10
Περιβόητο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Κατερίνα μην φοβάσαι δεν πολυλογούσες καθόλου, λέγαμε ωραία πράγματα, δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή. Χάρηκα που γνώρισα δύο άντρες του site, drf και doctor_p. Την μαμά του doctor_p(εντωμεταξύ δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό, άτομο/α τόσο καινούργια στο σάιτ να έρχονται σε συνάντηση τόσο νωρίς
).Χάρηκα που γνώρισα την fru_fru, την Τζούλια, την Ηavana και την Kiseki(έστω και λίγο) που ήρθε προς το τέλος.
Ανυπομονώ και για άλλη συνάντηση, να γνωρίσω κι άλλα μέλη
!Εις το επανειδείν λοιπόν
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Κατερίνα, το πορτοκαλί ειναι εγγύηση...

μέχρι και "μαμα" θα σε φωνάξει κάποια στιγμή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
έχεις ένα δίκιο πάνω σ'αυτό, αλλα αδυναμίες ειναι αυτές...ή ίσως έβλεπα πολύ Γκαρφηλντ μικρή, τι να πω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool