Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι μέσα και στα δύοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ μέσα

ria23
Διάσημο μέλος

χα:χα:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αν δει ο κόσμος τόσα άτομα λέτε να βγει κάνα έκτακτο..τύπου..συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12κ30..χα:χα:
Καλέ το έχουμε ξανακάνει
Μέσα κι εγώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αφήστε τα κόκκινα βρακιά και τις μπέρτες και φορέστε όλες/όλοι ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΓΑΤΑΣ! Άντε, να σας δείξει κι η τιβί, να κόψουμε φάτσες κι εμείς οι πιο μακρινές...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή αν φορούσαν κόκκινα βρακιά (η Νοτα πράσινο) κ μπέρτες πιστεύεις ότι δεν θα έκοβες κ πάλι φάτσεςΕπιτρέψτε μου να προτείνω έναν τρόπο αναγνώρισης, πολύ χρήσιμο στα πιο νέα μέλη:
Αφήστε τα κόκκινα βρακιά και τις μπέρτες και φορέστε όλες/όλοι ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΓΑΤΑΣ! Άντε, να σας δείξει κι η τιβί, να κόψουμε φάτσες κι εμείς οι πιο μακρινές...![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τα κόκκινα/πράσινα βρακιά και οι μπέρτες αφορούν μικρό αριθμό ατόμων, τα οποία, στην ανάγκη, κάνεις και πως δεν τα ξέρεις!Δηλαδή αν φορούσαν κόκκινα βρακιά (η Νοτα πράσινο) κ μπέρτες πιστεύεις ότι δεν θα έκοβες κ πάλι φάτσες![]()

Εγώ είχα κατά νου κάτι... πιο συλλογικό, βρε παιδάκι μου! Κάτι απ' το οποίο να μην μπορεί να ξεγλιστρίσει κανείς και που να μπορεί να συγκλονίσει όοοοοοολο το πανελλήνιο!

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Κατα τις 16:00-17:00;;

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια συμφωνω και εγω.εχω μια βαφτιση στο χαλανδρι στις 13.00.θα σας προλαβω αν το κανετε το μεσημερι?θελω πολυ να σας γνωρισω.Τι θα λεγατε για πιο απογευμα;;;Κατα τις 16:00-17:00;;
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Kαι φυσικά μέσα κι εγώ στον καφέ...
Καλέ εσύ πρώτη και καλύτερη
.....τι λέει αλήθεια η Νατάσα ...περιμένει με αγωνία???
Υ.Γ.Αυτό για να δείτε με τι μωρό θα σας έρθω

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ εσύ πρώτη και καλύτερη.....τι λέει αλήθεια η Νατάσα ...περιμένει με αγωνία???
Υ.Γ.Αυτό για να δείτε με τι μωρό θα σας έρθω![]()
Καλέ είναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Ανυπομονώ να την ζουπήξω την κουκλάρα.
Η Νατάσσα περιμένει με αγωνία Οικογενειακώς περιμένουν. Η κόρη της έχει ξετρελαθεί.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

1. ΖΗΛΕΥΩ ΦΡΙΚΤΑ
2.Ραισακι μας θα περιμενουμε με αγωνια να μας τα πεις ολα με το νι και με το σιγμα.Και μην διανοηθεις να ξεχασεις την φωτογραφικη μηχανη.
Θυμισου οτι δεν θα ειμαι εγω εκει! 

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και μην διανοηθεις να ξεχασεις την φωτογραφικη μηχανη.Θυμισου οτι δεν θα ειμαι εγω εκει!
![]()

prince
Διάσημο μέλος
μπερδεύτικα... μιλάτε για 28 σεπτέμβρη κυριακή και ψάχνετε την ώρα; για να ξέρω και γώ η κακομοίρα.. 
να ξέρω να κανονίσω το πρόγραμμά μου για αυτό ρωτάω 
Raisa
Περιβόητο μέλος
επειδή μέσα στα ατελείωτα μηνύματα για μέρες ώρες και κόκκινα βρακιά ... (η νότα είναι με το πράσινομπερδεύτικα... μιλάτε για 28 σεπτέμβρη κυριακή και ψάχνετε την ώρα; για να ξέρω και γώ η κακομοίρα..
να ξέρω να κανονίσω το πρόγραμμά μου για αυτό ρωτάω
![]()
Ναι καλή μου για 28 του μήνα λέμε

....τι ώρα δεν ξέρουμε ακόμα...
prince
Διάσημο μέλος
αν βολεύει η ώρα θα σας κουβαληθώ (χωρίς τον πρινς)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool