Πότε θα πάμε για καφέ;

Τελικά κορίτσια αποφασίστε την ώρα για να δω αν θα μπορέσω να έρθω κι εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας άφησα για λίγο και ξεσαλώσατεεεεεε καλέ. Δουλειά δεν έχετε βρεεεε?:P Εγώ είμαι μέσα και στα δύο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω προτείνω συνάντηση γύρω στις 12.30 με 1 στο κέντρο (Θησείο ή Μοναστηράκι). Συμφωνείτε;;

Ναι!!
Εγώ μέσα :)

αν δει ο κόσμος τόσα άτομα λέτε να βγει κάνα έκτακτο..τύπου..συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12κ30..:lol::lol::lol::lol::lol:χα:χα:

αν δει ο κόσμος τόσα άτομα λέτε να βγει κάνα έκτακτο..τύπου..συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12κ30..:lol::lol::lol::lol::lol:χα:χα:

Καλέ το έχουμε ξανακάνει:) Μέσα κι εγώ

Επιτρέψτε μου να προτείνω έναν τρόπο αναγνώρισης, πολύ χρήσιμο στα πιο νέα μέλη:
Αφήστε τα κόκκινα βρακιά και τις μπέρτες και φορέστε όλες/όλοι ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΓΑΤΑΣ! Άντε, να σας δείξει κι η τιβί, να κόψουμε φάτσες κι εμείς οι πιο μακρινές... :cool::lol::lol::lol::lol:

Επιτρέψτε μου να προτείνω έναν τρόπο αναγνώρισης, πολύ χρήσιμο στα πιο νέα μέλη:
Αφήστε τα κόκκινα βρακιά και τις μπέρτες και φορέστε όλες/όλοι ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΓΑΤΑΣ! Άντε, να σας δείξει κι η τιβί, να κόψουμε φάτσες κι εμείς οι πιο μακρινές... :cool::lol::lol::lol::lol:
Δηλαδή αν φορούσαν κόκκινα βρακιά (η Νοτα πράσινο) κ μπέρτες πιστεύεις ότι δεν θα έκοβες κ πάλι φάτσες:hmm:

Κορίτσια χαλαρά. Θα κοιτάτε γρατσουνιές στα χέρια και μπλούζες τριχωτές:lol:

Δηλαδή αν φορούσαν κόκκινα βρακιά (η Νοτα πράσινο) κ μπέρτες πιστεύεις ότι δεν θα έκοβες κ πάλι φάτσες:hmm:
Τα κόκκινα/πράσινα βρακιά και οι μπέρτες αφορούν μικρό αριθμό ατόμων, τα οποία, στην ανάγκη, κάνεις και πως δεν τα ξέρεις! :P:lol:
Εγώ είχα κατά νου κάτι... πιο συλλογικό, βρε παιδάκι μου! Κάτι απ' το οποίο να μην μπορεί να ξεγλιστρίσει κανείς και που να μπορεί να συγκλονίσει όοοοοοολο το πανελλήνιο! :D

Τι θα λεγατε για πιο απογευμα;;;:hmm:Κατα τις 16:00-17:00;;:hmm::hmm:

Τι θα λεγατε για πιο απογευμα;;;:hmm:Κατα τις 16:00-17:00;;:hmm::hmm:
παιδια συμφωνω και εγω.εχω μια βαφτιση στο χαλανδρι στις 13.00.θα σας προλαβω αν το κανετε το μεσημερι?θελω πολυ να σας γνωρισω.:hmm::confused:

Kαι φυσικά μέσα κι εγώ στον καφέ... Και ουσιαστικά να φανταστείτε κορίτσια άρχισε από την Ουρανία κι εμένα και τη Νικολέτα (Ραϊσα) η συνάντηση!!! Τέλεια!! Να συνεννοηθούμε όμως για την ώρα και τον τόπο..

Kαι φυσικά μέσα κι εγώ στον καφέ...

Καλέ εσύ πρώτη και καλύτερη:up:.....τι λέει αλήθεια η Νατάσα ...περιμένει με αγωνία???:D

Υ.Γ.Αυτό για να δείτε με τι μωρό θα σας έρθω:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ εσύ πρώτη και καλύτερη:up:.....τι λέει αλήθεια η Νατάσα ...περιμένει με αγωνία???:D

Υ.Γ.Αυτό για να δείτε με τι μωρό θα σας έρθω:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ είναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Ανυπομονώ να την ζουπήξω την κουκλάρα.
Η Νατάσσα περιμένει με αγωνία Οικογενειακώς περιμένουν. Η κόρη της έχει ξετρελαθεί.
:up:

Εγω δεν εχω καμια δουλεια σ'αυτο το θεμα:(:down: αλλα εστω και λαθραια θα πω τα εξης
1. ΖΗΛΕΥΩ ΦΡΙΚΤΑ
2.Ραισακι μας θα περιμενουμε με αγωνια να μας τα πεις ολα με το νι και με το σιγμα.Και μην διανοηθεις να ξεχασεις την φωτογραφικη μηχανη.:lol: Θυμισου οτι δεν θα ειμαι εγω εκει! :blink::lol:

Και μην διανοηθεις να ξεχασεις την φωτογραφικη μηχανη.:lol: Θυμισου οτι δεν θα ειμαι εγω εκει! :blink::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

επειδή μέσα στα ατελείωτα μηνύματα για μέρες ώρες και κόκκινα βρακιά ... (η νότα είναι με το πράσινο;) μπερδεύτικα... μιλάτε για 28 σεπτέμβρη κυριακή και ψάχνετε την ώρα; για να ξέρω και γώ η κακομοίρα.. :)

:) να ξέρω να κανονίσω το πρόγραμμά μου για αυτό ρωτάω :)

επειδή μέσα στα ατελείωτα μηνύματα για μέρες ώρες και κόκκινα βρακιά ... (η νότα είναι με το πράσινο;) μπερδεύτικα... μιλάτε για 28 σεπτέμβρη κυριακή και ψάχνετε την ώρα; για να ξέρω και γώ η κακομοίρα.. :)

:) να ξέρω να κανονίσω το πρόγραμμά μου για αυτό ρωτάω :)

Ναι καλή μου για 28 του μήνα λέμε;):D....τι ώρα δεν ξέρουμε ακόμα...:hmm:

μπουμπλε μπουμπλε... :) αν βολεύει η ώρα θα σας κουβαληθώ (χωρίς τον πρινς)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back