StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Εγώ παιδιά στην ώρα είμαι ανοιχτήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzina
Νεοφερμένο μέλος

Ειστε ολες καλα?
Ξερω ...ξερω χαθηκα....αλλα ειχα-εχω δουλειες με φουντες
Ο Αριγκατο χαιρει ακρας υγειας και σκανταλιας , και απο την Παρασκευη που μας περασε ανελαβε τα καθηκοντα του ..προστατη ενος κουταβιου( γαλλικο μπουλντογκ) μολις δυο μηνων που μου εφεραν ο γιος και η νυφη.
Λοιπον....επι του θεματος....κατα το "οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη" οπου συναντηση και καφες η Δονναλιζα παρουσα

Αν μιλαμε για Κυριακη 28 του μηνα κανενα προβλημα θα ειμαι παρουσα ,ειτε πρωι ,ειτε μεσημερι ειτε οποια ωρα , για το Σαββατο 27 του μηνα εχω προβλημα.
Σας φιλω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Λοιπόν για Κυριακή 28 Σεπτέμβρη, 13.00 το μεσημέρι στο σταθμό τραίνου Μοναστηράκι (βολεύει και όσες ερθουν με μετρό).
Ακούω παρουσίες...

stellak
Διάσημο μέλος

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Επειδη δε μπορω να χρησιμοποιησω το μετρο,υπαρχει περιπτωση να παρκαρω με το αυτ/το;
Και δευτερον,θα φερετε και τα ζουζουνια σας;
stellak
Διάσημο μέλος
Οκ!Μια ερωτηση μονο..εεε..μαλλον δυο..Επειδη δε μπορω να χρησιμοποιησω το μετρο,υπαρχει περιπτωση να παρκαρω με το αυτ/το;
Και δευτερον,θα φερετε και τα ζουζουνια σας;
![]()
Δεύτερον: Αυτό δεν θα ήταν καφές, θα ήταν ... κόλαση!
Σκέψου 15 τρελούς-ες να κυκλοφορούν καταμεσήμερο στο Μοναστηράκι με όσα γατιά έχει ο καθένας... και να κάνουν χχχ μεταξύ τους!
Πρώτον: Δύσκολο το παρκάρισμα στην περιοχή... Άσε το αμάξι στην Αττική ή στον Άγιο Αντώνιο και πάρε μετρό ή τραίνο.
Voula
Διάσημο μέλος
Νότα, εκτός απροόπτου είμαι μέσα.
RedCat
Διάσημο μέλος

Οσο για το αυτοκίνητο δύσκολο ...καλυτερα κανε αυτό που σου είπε η φίλη Στέλλα (Νίνο;;; που είσαι αγοράκι μου; ερχομαι να σκαψω την αμμο σου...)
stellak
Διάσημο μέλος
Αχχχ, θα με αναγκάσεις να βάλω ηλεκτροφόρα σύρματα στην είσοδο...(Νίνο;;; που είσαι αγοράκι μου; ερχομαι να σκαψω την αμμο σου...)

ria23
Διάσημο μέλος

άμα είναι για τις 28 και την επόμενη δεν χρειάζεται να κατέβω πατρα για μάθημα ,θα έρθω και γω..δεν το χάνω ..
κάνα αναγνωριστικό στοιχείο θα έχουμε..???????
(προτείνω να φορέσουμε όλοι μπλούζα με γατούλες)... 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λέω να βάλω μια τάξη (καθότι όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν ότι ειμαι ανθρωπος της τάξης):
![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είσαι η μόνη..και γω αυτό κατάλαβα..αν είναι έτσι...θα ρθω και γω..μάλλον..ελπίζω..ουζακι ε?καλά δεν πάω καλά από χθες νόμιζα ότι λέγαμε γι'αυτο το σαββ/κο..21/9

RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Ουρανία, δεν σας καταλαβαίνω ειλικρινά!!!
stellak
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Λέω να βάλω μια τάξη (καθότι όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν ότι ειμαι ανθρωπος της τάξης)

Και μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα, δηλώνω κι εγώ ΟΚ!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Υ.Γ. Ουρανία, δεν σας καταλαβαίνω ειλικρινά!!!
Να γίνω πιο σαφής χρυσό μου????

georgia alex
Δραστήριο μέλος

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι οκ και με την μερα και την ωρα.περιμενω να μαθω πως θα γνωριστουμε.εγω παντως συμφωνω με τις μπλουζες με γατακι γιατι εχω διαφορες.
Voula
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool