Πότε θα πάμε για καφέ;

και οσες δεν εχουν μπλουζα με γατακια τυπωστε καποια φωτογραφια απο εδω μεσα και πιστε την στην μπλουζα με παραμανα.:lol:για ποιον χτυπαει η καμπανα georgia.alex?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παντως συμφωνω με τις μπλουζες με γατακι γιατι εχω διαφορες.:D
Εγω δεν εχω..:(Μπορω να κραταω κανενα γατοκουκλακι ομως..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και οσες δεν εχουν μπλουζα με γατακια τυπωστε καποια φωτογραφια απο εδω μεσα και πιστε την στην μπλουζα με παραμανα.:lol:για ποιον χτυπαει η καμπανα georgia.alex?:P
:hmm::hmm::hmm::hmm::P

Υπάρχει και η λύση με τις σελίδες σιδερότυπα...Βάζεις ένα χαρτί στο πριντερ, τυπώνεις ένα γατουλάκι, παίρνεις την σελίδα την βάζεις πάνω σε μια μπλούζα πατάς από πάνω το σίδερο και ΤΣΟΥΠ!έτοιμο το νέο γατομπλουζάκι..Προσοχή 1.μην καεί το μπλουζάκι 2.μην το βγάλετε νωρίτερα και κολλήσει το σιδερότυπο!!Εχω χαλάσει μπλούζες εγωωωωω!!!Ουουυουου!!!

Υπάρχει και η λύση με τις σελίδες σιδερότυπα...Βάζεις ένα χαρτί στο πριντερ, τυπώνεις ένα γατουλάκι, παίρνεις την σελίδα την βάζεις πάνω σε μια μπλούζα πατάς από πάνω το σίδερο και ΤΣΟΥΠ!έτοιμο το νέο γατομπλουζάκι..Προσοχή 1.μην καεί το μπλουζάκι 2.μην το βγάλετε νωρίτερα και κολλήσει το σιδερότυπο!!Εχω χαλάσει μπλούζες εγωωωωω!!!Ουουυουου!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχει και η αντιοικονομική λύση..πάς σε έμπειρο σιδεροτυπά και πληρώνες να σου τυπώσει την φωτό σου σε μπλούζα του!!!πάει κάπου στα 15 ευρώ...Ο φίλος μου όλο φτιάχνει μπλούζες με ταινίες και συγκροτήματα...Ξέρω τι σας λέω..;)

Τοτε κι εγώ ΟΚ για την Κυριακή. Να συνεννοηθούμε για τα περεταίρω.:up:

Εμένα ποιος θα έρθει να με πάρει από το σταθμό το Σάββατο πρωί πρωί?????:cry::cry::cry::cry:

Λοιπόν , θα φτάσω Αθήνα περίπου στις 7 το πρωί.....όποιος πίνει τον καφέ του πολύ πρωί ας έρθει να τον πιούμε μαζί:whistle:....μπόνους: μπόλικο ζούληγμα στρουμπουλού βρετανομωρού;):D

Και το σκεφτόμουν, βρε παιδί μου, τι θα κάνεις, που θα μείνεις κλπ. Τα έχεις κανονίσει αυτά; Σάββατο δεν μπορώ ούτε καν να σε μεταφέρω, διότι έχω τη δεύτερη φάση τοποθέτησης των τεντών (δυο Σάββατα συνεχόμενα, γκρρρ:mad:) αλλιώς θα σε έφερνα να πιούμε καφέ νωρίς - νωρίς έξω...

Για ανασκουμπωθείτε: μόνο του θα το αφήσουμε το κορίτσι στα άγρια χαράματα;

Για ανασκουμπωθείτε: μόνο του θα το αφήσουμε το κορίτσι στα άγρια χαράματα;
Έχουμε ήδη ανασκουμπωθεί, αγαπητή μας Στέλλα, μην μου αναστατώνεστε :cool:

Έχουμε ήδη ανασκουμπωθεί, αγαπητή μας Στέλλα, μην μου αναστατώνεστε :cool:

Τότε γιατί η Ραΐσα σπέρνει τον πανικό;;;:P Όλα τα φροντίζετε, αγαπητή ΣΜ, μπράβο, μπράβο!

Εμένα ποιος θα έρθει να με πάρει από το σταθμό το Σάββατο πρωί πρωί?????:cry::cry::cry::cry:

Λοιπόν , θα φτάσω Αθήνα περίπου στις 7 το πρωί.....όποιος πίνει τον καφέ του πολύ πρωί ας έρθει να τον πιούμε μαζί:whistle:....μπόνους: μπόλικο ζούληγμα στρουμπουλού βρετανομωρού;):D
Εγω σχολαω 6 το πρωι!!!Σε ποιο σταθμο;

Παιδιά βολεύτηκε το θέμα:D....ένα μεγάλο μπράβο στις ΣΜ και Μ που για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι αξίζουν τον τίτλο!!!:P:D:D Είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!:up::up::up:

εγώ ανέλαβα το ευχάριστο μέρος πάντως ....(δηλαδη το ζουληγμα)

Εγώ πότε θα ζουλήξω :)

Ο καφες τελικα τι ωρα θα ειναι και που ? :cool::redface:Μπλουζα με γατα πανω εχω αλλα πρεπει η μπλουζα να ειναι οριζοντια και φρεσκοσιδερωμενη βεβαιως βεβαιως μονο ετσι της κανει την τιμη η Ιολη και καθεται πανω της :lol:αλλιως δεν μου βρισκεται καμμια ... :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back