Πότε θα πάμε για καφέ;

Από μένα έχεις το οκ αρηθούλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζηλευω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε και για τα καρτελάκια! Μας τα έδωσε η tzoutzou και την επόμενη φορά θα τα φορέσουμε με υπερηφάνεια:P

Να πω ότι και γω πέρασα όμορφα και χάρηκα που σας γνώρισα όλες αν και με ξεσπιτώσατε άρρωστη γυναίκα κακούργιες.Εγώ σας άφησα νορμάλ δε πιστεύω να οργιάσατε μετά?:P

βρε παιδια αντε πειτε το οκ...να δουμε και μεις καμια φωτο να ζουλεψουμε....:lol::lol::lol::blink::blink::blink: αντε ανυπομονουμε...οσο για την επομενη συναντηση να ειναι συντομα παρακαλουμε και να το μαθουμε νωρις να ερθουμε και να γινει χαμος ..:rolleyes:.ολοι οι γατοφιλοι να προσελθουν ..:P:inlove::cat::cat::cat:

καλησπερα!!!!πως περασατε τελικα???
ζητω συγνωμη που δεν ηρθα αλλα κολλησα σε μια εκτακτη δουλεια!δουλευω σε περιοδικα και ο στυλιστας με τον οποιο συνεργαζομαι μου ειπε το σαβατο το βραδυ να τον βοηθησω για 2-3 ωρες σε μια φωτογραφηση το πρωι της κυριακης!!και τελικα μονο 2-3 ωρες δεν ηταν!:mad::mad:

Καλησπέρα και από μένα:hello:
Έφτασα στην πατρίδα στις 4 το πρωί.....και επιτέλους κοιμήθηκα:greycat:.....ξεκούραστη πλέον και με τον καφέ δίπλα μου (το μάτι ακόμα δεν λέει να ανοίξει:/:) είπα να γράψω κι εγώ δυο λογάκια!
Κορίτσια πέρασα υπέροχα!!!:up: Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το πόσο όμορφο ήταν αυτό το ΣΚ για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΣΜ Αλίκη, η οποία με φιλοξένησε στο σπίτι μου:P, ένα μεγάλω ευχαριστώ και στην πγασινη Νότα που φιλοξένησε το μωρό μου για λίγες ώρες (άλλο που δεν ήθελε δλδ:whistle:) και ένα ακόμα μεγάλω ευχαριστώ στα κορίτσια που μου άνοιξαν τα σπίτια και την αγκαλιά τους. Είστε όλες υπέροχες!!!:inlove::inlove:

Υ.Γ.1 Έχω και εγώ ντοκουμέντα του παραλογισμού μας αλλά τα κρατάω για μένα:bleh: (και μερικές φίλες που αγωνιούν να τα μάθουν όλα )

Υ.Γ.2 Υπάρχει ένα θέμα με την διαίτα που νομίζουν ότι έχουν ανάγκη μερικοί μερικοί:mad::mad::mad: αλλά αυτά θα τα πούμε στο ανάλογο ποστ!;)

Εμείς σ' ευχαριστούμε, Νικολέτα, που κατηφόρισες για να γνωριστούμε!!:) Και που μας άφησες να ζουλήξουμε τη γουργουριστερή Γκριζούλα, που έκαψε καρδιές.:baby:

Ρε παιδιά, αυτό το "ΣΜ" τι μου το κολλάτε; Μου θυμίζει φέρι μπωτ έτσι που το βλέπω γραμμένο... Όπως λέμε "ΕΓ/ΟΓ Σκυλοπνίχτης" ένα πράγμα :/: :P :lol:

Ρε παιδιά, αυτό το "ΣΜ" τι μου το κολλάτε; Μου θυμίζει φέρι μπωτ έτσι που το βλέπω γραμμένο... Όπως λέμε "ΕΓ/ΟΓ Σκυλοπνίχτης" ένα πράγμα :/: :P :lol:

Καλέ μη σκούζεις ...το ΣΜ σημαίνει Σούπερ Μοντερέιτορ:P:lol::lol:
ή αν σου αρέσει πιο πολύ Σούπερ Μαμά:D:D;)

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο....βλέπω να επικρατεί μια πγάσινη σιωπή:confused:....μήπως πρέπει να ανησυχούμε ????:hmm::lol:

Να και ύστερα μου λέτε γιατί ζηλεύω γιατί ήθελα να είμαι και εγώωωωωω εκείιιιιιιιι!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εδώ ειμαι Γεμάλια!!
Ελειψα λίγο "εκτός" και ξεσαλωσατε..λοιπον αντε καλε βαλτες τις φωτό...αλλωστε περιμένει το κοινό μου:lol:

Εδώ ειμαι Γεμάλια!!
Ελειψα λίγο "εκτός" και ξεσαλωσατε..λοιπον αντε καλε βαλτες τις φωτό...αλλωστε περιμένει το κοινό μου:lol:

Τι ανησύχησες Raisa. Υπήρχε περίπτωση να μην ξαναχτυπήσει το πγάσινο βγακί?:lol: Απλά κάνει σαν τον γάτο μου κρύβεται μέχρι να ξεμυτίσουν τα πόδια μου :lol:

Νικολέτα το μωρό σου έχει κλέψει καρδιές. Ολοι τους στην νέα του οικογένεια έχουν ξετρελαθεί μαζί του. Είναι πανέμορφη κ πολύ κοινωνική η γλυκούλα μου. Οταν μάθω το νέο της όνομα θα σας το ανακοινώσω.:)
Προς το παρόν σας παρουσιάζω την γκριζούλα μας στο νέο της σπίτι λίγο μετά από την άφιξή της εκεί. Η Νικολέτα ήταν ακόμη παρούσα. Δεν είναι γλύκα???

Συνημμένα

• DSC00090.JPG
    DSC00090.JPG
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • DSC00088.JPG
    DSC00088.JPG
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Να ρωτήξω κάτι.....?????
Επειδή Αθήνα έρχομαι αλλά αραιά...πού αλλού οργανώνετε γατοσυναντήσειςςςςς?????
Ευχαριστώ!

μιμή στη θεσσαλονίκη... :Ρ αφού σου είπα να έπερνες το τρένο και να ερχόσουν.... θα σε έστελνα πίσω αυθημερόν...

Νικολέτα το μωρό σου έχει κλέψει καρδιές. Ολοι τους στην νέα του οικογένεια έχουν ξετρελαθεί μαζί του. Είναι πανέμορφη κ πολύ κοινωνική η γλυκούλα μου. Οταν μάθω το νέο της όνομα θα σας το ανακοινώσω.:)
Προς το παρόν σας παρουσιάζω την γκριζούλα μας στο νέο της σπίτι λίγο μετά από την άφιξή της εκεί. Η Νικολέτα ήταν ακόμη παρούσα. Δεν είναι γλύκα???

θα μας τρελανεις πρωι πρωι:inlove::inlove::inlove:

Τι ανησύχησες Raisa. Υπήρχε περίπτωση να μην ξαναχτυπήσει το πγάσινο βγακί?:lol: Απλά κάνει σαν τον γάτο μου κρύβεται μέχρι να ξεμυτίσουν τα πόδια μου :lol:
:lol::lol::lol::lol:

Λοιπόοοον... Καμαρώστε:
  • από αριστερά: Αμαλία (myrtos), Νικολέτα (Raisa), Ράνια, Πηνελόπη και Βούλα.
  • αριστερά η Κατερίνα (toulis) κουνημένη:redface:, δεξιά η Μαριλίζα (kyka).
  • από αριστερά: Μαριτάσια (aka το μέλος-φάντασμα:P), Μίκυ (minnielakecity_mickey), Σταυρούλα (prince), Αναστασία (staman2), Νικολέτα (Raisa) -α, και ολίγη από Στέλλα :lol:

Συνημμένα

• DSCN2239.jpg
    DSCN2239.jpg
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCN2244.jpg
    DSCN2244.jpg
    197,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSCN2247.jpg
    DSCN2247.jpg
    224,2 KB · Εμφανίσεις: 40
επεσε η βαθιά σιωπη του θαυμασμού ..νομίζω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back