Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #1.081 01-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην τελευταια απο τις φωτο της Ραισας δεν υπαρχει επεξηγηση(η δεν την εμφανιζει σε μενα) Ειναι αυτη που υποθετω η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η Μυρτω4038: #1.082 01-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Α.....αυτη ειναι! Ετσι ειναι αν κατεχεις υψηλα αξιωματα εχεις ....αλλη μεταχειριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.083 01-10-08 15:28 Σου ζητάμε να αποκαλυφθείς. Απαιτούμε να παρουσιαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία82 έγραψε: #1.084 01-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λυσσάξατε πια! Ορίστε, να δω τι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η stellak έγραψε: #1.085 01-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην τελευταια απο τις φωτο της Ραισας δεν υπαρχει επεξηγηση(η δεν την εμφανιζει σε μενα) Ειναι αυτη που υποθετω η κανω λαθος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η Μυρτω4038: #1.082 01-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Α.....αυτη ειναι! Ετσι ειναι αν κατεχεις υψηλα αξιωματα εχεις ....αλλη μεταχειριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.083 01-10-08 15:28 Σου ζητάμε να αποκαλυφθείς. Απαιτούμε να παρουσιαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία82 έγραψε: #1.084 01-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λυσσάξατε πια! Ορίστε, να δω τι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η stellak έγραψε: #1.085 01-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Α.....αυτη ειναι! Ετσι ειναι αν κατεχεις υψηλα αξιωματα εχεις ....αλλη μεταχειριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.083 01-10-08 15:28 Σου ζητάμε να αποκαλυφθείς. Απαιτούμε να παρουσιαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία82 έγραψε: #1.084 01-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λυσσάξατε πια! Ορίστε, να δω τι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η stellak έγραψε: #1.085 01-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σου ζητάμε να αποκαλυφθείς. Απαιτούμε να παρουσιαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η Μαρία82 έγραψε: #1.084 01-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λυσσάξατε πια! Ορίστε, να δω τι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η stellak έγραψε: #1.085 01-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Λυσσάξατε πια! Ορίστε, να δω τι θα καταλάβετε Click για ανάπτυξη... Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η stellak έγραψε: #1.085 01-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία82: Χμ... Επίτηδες είναι θολή η τελευταία φωτογραφία??.... Προσδίδει μυστήριο??.... Click για ανάπτυξη... Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η Μαρία82 έγραψε: #1.086 01-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Στο μυαλό μου μέσα είσαι; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η aretha έγραψε: #1.087 01-10-08 15:49 Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η Μυρτω4038: #1.088 01-10-08 16:15 Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια που τηρασατε την υποσχεση και αναβασατε φωτο απο την συναντηση που κανατε, υποσχομαι να ανεβασω τις φωτο και απο την δικη μας συναντηση(μια και εγω ειμαι που βγαζω συνηθως τις φωτο) Εκτος αν πεισετε και την Zbeebz να μην ξεχασει την φωτ.μηχανη μαζι της.Βγαζει καλυτερες φωτο απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η julia έγραψε: #1.089 01-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:28 Η myrtos έγραψε: #1.090 01-10-08 17:28 μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:49 Η julia έγραψε: #1.091 01-10-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: μη γελας εχω και εγω ενα σωσια .Μεχρι και ο αδελφος μου με μπερδευει για βαλε φωτο σου να σου πουμε Αν και η ΣΜ μας (χεχε τσαντιζεται τωρα με το ΣΜ ) ειναι μοναδικηηηηηη Click για ανάπτυξη... ναι, τωρα να βάλω...... Μα ΔΕΝ μοιάζω με την κυρία Αλίκη. Αυτό ειναι το θέμα. αλλα στην φώτο τρόμαξα ότι ήμουνα εγω!!! γιαυτό περιμένω κάποιος που μας ξέρει και τις 2 να μιλήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:51 Η μαγισσα έγραψε: #1.092 01-10-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τα παράπονά σας στη φωτογράφο (πολύ απαιτητικές μου γίνατε ) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι οι απαιτήσεις έχουν να κάνουν με το αντικείμενο μονο το καλυτερο για την εικονιζόμενη ποια να είναι άραγε?????? Εξάλου όλες οι ντίβες έχουν ένα μυστήριο πάνω τους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 17:53 Η μαγισσα έγραψε: #1.093 01-10-08 17:53 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Και ναι και εγώ πιστεύω ότι μοιάζεται πολύ και αφού ούτως ή άλλως μόνο σε φωτογραφία σας έχω δει και τις δύο θα μπορούσα να πω ότι ειστέ ίδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:06 Η ruko έγραψε: #1.094 01-10-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Για μια στιγμή πριν την μεγαλώσω έπαθα ΣΟΚ. Μοιάζουμε απίστευτα!!!!! Και λέω στον εαυτό μου "καλά πας καλά?? πήγες στον καφέ και δεν το θυμάσαι?? Τόσο γκαγκά πλέον??? Ρε Αλίκη.... δεν μοιάζουμε... πώς γίνεται αυτό??? Ε, ρε παιδιά εσεις που με ξέρετε δεν μοιάζουμε έτσι στα θολά τουλάχιστον... η να παω να αλλάξω γυαλιά?? Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Η mickey mouse: #1.095 01-10-08 18:33 Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν παίζεστε με τίποτα!!!!! ΥΓ.Το μαρουλάκι στο δόντι μου έμεινε απο την Κυριακή στο φαγοπότι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:11 Η julia έγραψε: #1.096 01-10-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Καλά, εσύ δεν ήσουν που την άλλη φορά νόμιζες οτί ο σκύλος είναι χήνα; Και απορούσες γιατί ο άλλος έβγαλε βόλτα τη χήνα του στην Κυψέλη; Το ότι χρειάζεσαι γιατρό είναι σίγουρο, για την ειδικότητα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ SM!!!!!! Εγώ ήθελα να ανέβω να πάρω σβάρνα ΚΑΙ τους γιατρούς, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. και εδώ στον καθαρό αέρα... μπορεί να πάθω διάφορα!!! Οσο για τις χήνες, και τις αγριόπαπιες... θα τα πούμε απο κοντά!!! Και δεν ήταν Κυψέλη ήταν σύνορα Γαλάτσι και είχε και ΑΝΗΦΟΡΑ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 21:09 Η stellak έγραψε: #1.097 01-10-08 21:09 Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τώρα η δική μου συμβολή, για όσους παραπονιούνται ότι η Αλίκη μας ήταν ... θολή! Say cheese από αριστερά προς τα δεξιά: Τζουτζού (Αλίνα), Τούλης (Κατερίνα), Kyka (Μαριλίζα), Μαρία82 (Μαρία) και... Σου Μου Αλίκη! Υ.Γ. Τζούλια, έχω καταπληκτικό οφθαλμίατρο, θα σου κάνει λέιζερ και θα δεις το φως σου... για άλλη ειδικότητα γιατρού... δεν μου βρίσκεται κάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 Η NiaR έγραψε: #1.098 01-10-08 23:00 Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειχα παθει την πλακα αυτη ( Αλικη-Τζουλια) στις φωτο με την βασιλοπιτα... φορουσαν και ιδια χρωματα και λεγα δεν μπορει... πλακα μου κανουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.099 19-12-08 13:18 Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κορίσια και αγόρια φυσικά τι λέτε θα οργανώσουμε κανέναν καφέ μέσα στις γιορτές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:41 Η dafni.ps έγραψε: #1.100 19-12-08 13:41 Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα κι απο μενα.οποτε θελετε για καφε η κατι αλλο υπολογιστε και μενα.Απλα κανονιστετο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.