Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η δεύτερη alice μάλλον είναι η aretha μας, αλλά το πιθανότερο είναι να μην έρθει. Εφόσον δεν σου έστειλε και μήνυμα μην την συμπεριλάβεις.:)

Αφήνω τη λίστα όπως είναι, για να ξέρουν όσοι έχουν δηλώσει και να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν ή να ακυρώσουν...

Επίσης σας ενημερώνω ότι η Στέλλα έδειρε τη Μαριτάσια και την "έπεισε" να έρθει κι εκείνη... δεν ήταν σε θέση να μου το πει η ίδια :lol: με ενημέρωσε η Στέλλα!! :rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, ναι, οι δημοκρατικές διαδικασίες πάντα ήταν το φόρτε μου, αρχηγίνα μας!:lol: Επιβεβαιώνω το γεγονός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κανονίσετε τελικά κάπου κέντρο και είμαι αρτιμελής ως τότε θελω και γω να έρθω.

εεεε... καλέ να πω την γνώμη μου. Το ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟ που λες δεν το ξέρω αλλά από όνομα και μόνο με προδιαθέτει ευχάριστα. Σκέφτομαι ρακόμελα και καρασάκια και ξέφρενη οινοποσία και οινοκατανάλωση!!!
Μόνο που πιστεύω και χώρις να θελω να επιμείνω, ότι αν μπορούσαμε να έχουμε λιγότερα τραπέζια ίσως να ήταν καλύτερο. Αντί για 4 των 7 κάτι σε 2 τραπέζια ή 3 με περισσότερα άτομα;

Εμένα μου αρέσουν και τα δύο σημεία, ό,τι ψηφίσει ο λαός!

αν κανονίσετε τελικά κάπου κέντρο και είμαι αρτιμελής ως τότε θελω και γω να έρθω.

Άλλη μια που ετοιμάζεται για βούρδουλα. Δεν θέλεις να μείνεις αρτιμελής, έτσι; Πας να αποφύγεις να αποκαταστήσεις το Θανάση αλλά όλα θα τα πω. Με ποιόν τρόπο είπαμε ότι ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ; :rolleyes: Γιατί πάτε να εξοντώσετε τη Μελίνα, ε;;;

Εμένα μου αρέσουν και τα δύο σημεία, ό,τι ψηφίσει ο λαός!

εάν αρχίσουμε ψηφοφορίες που θα πάμε δε θα τελειώσουμε ποτέ άλλωστε ο καθένας μας θα έχει και άλλη γνώμη, προτείνω η διοργανώτρια εταιρία :lol: απλά να μας πει εκεί και να έρθουμε άλλωστε και τα δύο μαγαζιά φαίνονται πολύ καλά! (προσωπικά προτιμώ Εξάρχεια λόγω πρόσβασης)

Άλλη μια που ετοιμάζεται για βούρδουλα. Δεν θέλεις να μείνεις αρτιμελής, έτσι; Πας να αποφύγεις να αποκαταστήσεις το Θανάση αλλά όλα θα τα πω. Με ποιόν τρόπο είπαμε ότι ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ; :rolleyes: Γιατί πάτε να εξοντώσετε τη Μελίνα, ε;;;
προσεχε ε?θα'ρθω και γω και το συννεφάκι μου μαζί...:blink::lol:

και εγω εξαρχεια προτεινω. αφου φαμε να ριξουμε και καμια μολοτωφ:lol::lol::lol: για χωνεψη.
επισης προτεινω να κατσω αναμεσα στους δυο αντρες, γινεται αυτο???
επισης προτεινω να πλακωσουμε στο ξυλο τη στελλα, για να μαθει να μας τρομοκρατει:lol::lol::lol::lol: στελλιτσα μου εσυ γλυκια κοπελα:up:

ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗ:whistle::whistle::whistle: ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...

επισης προτεινω να πλακωσουμε στο ξυλο τη στελλα, για να μαθει να μας τρομοκρατει:lol::lol::lol::lol: στελλιτσα μου εσυ γλυκια κοπελα:up:

ΒΑΣΙΛΗ, ΛΕΩ!

Α συγνώμη δεν κατάλαβα. Εκτός από το φαγητό πρέπει να δηλώσουμε και θέση τώρα;:mad: Σαν πολύ δεν μας τα δυσκολεύτε τα πράγματα;:mad::blink:

εεεε... καλέ να πω την γνώμη μου. Το ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟ που λες δεν το ξέρω αλλά από όνομα και μόνο με προδιαθέτει ευχάριστα. Σκέφτομαι ρακόμελα και καρασάκια και ξέφρενη οινοποσία και οινοκατανάλωση!!!
Μόνο που πιστεύω και χώρις να θελω να επιμείνω, ότι αν μπορούσαμε να έχουμε λιγότερα τραπέζια ίσως να ήταν καλύτερο. Αντί για 4 των 7 κάτι σε 2 τραπέζια ή 3 με περισσότερα άτομα;

Το μαγαζί είναι μικρούλι, αν και έτσι όπως πάμε θα το γεμίσουμε!! :D Μου πρότειναν να κάνουμε κι ένα τραπέζι σε σχήμα Γ αλλά δε θα είναι δίπλα στα παράθυρα... τέλοσπάντων, κάτσε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε και θα κανονίσουμε τα τραπέζια :)

Α συγνώμη δεν κατάλαβα. Εκτός από το φαγητό πρέπει να δηλώσουμε και θέση τώρα;:mad: Σαν πολύ δεν μας τα δυσκολεύτε τα πράγματα;:mad::blink:
εσυ ειπες οτι μονο στο φαγητο εισαι παραξενη, σε ολα τα αλλα βολικη:lol::lol::lol::lol:
εγω ειμαι στις θεσεις:lol::lol::lol::lol:

εσυ ειπες οτι μονο στο φαγητο εισαι παραξενη, σε ολα τα αλλα βολικη:lol::lol::lol::lol:
εγω ειμαι στις θεσεις:lol::lol::lol::lol:

Τι θελω και τ'ανοίγω....:blink::whistle::whistle::whistle:

ασε τους αντρες αλλου, και πιασε το σερβιτορο, οπως την αλλη φορα για να φας γρηγοροτερα :lol::lol::lol:
(τετοια κανει παιδια για να φαει πρωτη):lol::lol:

ασε τους αντρες αλλου, και πιασε το σερβιτορο, οπως την αλλη φορα για να φας γρηγοροτερα :lol::lol::lol:
(τετοια κανει παιδια για να φαει πρωτη):lol::lol:
συμφωνω απολυτως:lol::lol::lol::lol:

μελινα τσεκαρες τους σερβιτορους?? ειναι καλοι?? να ξερω τι να φορεσω:lol::lol::lol::lol:

ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗ:whistle::whistle::whistle: ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...

ΒΑΣΙΛΗ, ΛΕΩ!

Μωρέ, μην ακούς εσύ και η τύχη σου εργάζεται πυρετωδώς:lol:

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων.:mad:
Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε.:blink:

συμφωνω απολυτως:lol::lol::lol::lol:

μελινα τσεκαρες τους σερβιτορους?? ειναι καλοι?? να ξερω τι να φορεσω:lol::lol::lol::lol:

Στο Ρακοκάζανο; Πιπινάκια :D Ντύσου emo Βίκυ!! Κάτι θα καταφέρεις!:lol::lol::lol:

Στο ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ επειδή πήγα πρόσφατα, μπορώ να σου πω ότι δεν έχει τίποτα που να αξίζε τον κόπο. Μπαρμπάδες ήταν.:(
Βέβαια θα μπορούσα να σου λέω και ψέματα για να τους καρπωθώ εγώ όλους.:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back